Lig jij er wel eens wakker van?

door Sylvia Bouwer  - juli 3, 2017

Lig jij er wel eens wakker van?

Je wilt zo graag van jouw praktijk een succes maken, maar je hoofd zit vol en je hebt geen inspiratie om in de actiestand te komen. Ook ben je de laatste tijd vaak moe. Ondanks dàt blijf je toch maar doorgaan, want er moet toch brood op de plank komen. Stoppen kan gewoonweg niet, want de hypotheek en alle rekeningen moeten betaald worden.

Door dit hele gedoe geniet je allang niet meer van wat je doet. Je weet wel dat je het goed kunt en ook wel dat je het goed doet, want dat vertellen klanten je wel, maar het voelt helaas anders. Je doet zoveel moeite om klanten te krijgen, dat je het zo langzamerhand een beetje zat aan het worden bent. Dit alles heeft natuurlijk ook z’n invloed op je privé leven. Je wordt steeds sneller chagrijnig en bent allang niet meer de gezellige moeder en echtgenote die je jezelf voorgenomen had te zijn.

Wat te doen?

Wat je in zo'n situatie kunt doen is als het ware uit de situatie stappen om een nieuw begin te maken. Druk op die symbolische resetknop en laat alles tot rust komen. Dat doe je door even heel wat anders te gaan doen. Laat je hoofd lekker leeg waaien tijdens een wandeling met je hond (of zonder ?) ga de was strijken (daardoor krijg ik de meest gave ideeën) of neem een lekker bad. Doe wat voor jou goed voelt. Neem even helemaal afstand van alles en try to relax.

Het klinkt zo makkelijk, maar het kan soms heel moeilijk voelen om hieraan toe te geven. Want je moet zoveel van jezelf... Probeer het toch en je zult merken dat het werkt.

Het universum zal je namelijk altijd blijven inspireren om je zielsmissie volop te leven, maar ze kan de inspiratie niet in een hoofd persen dat al bomvol zit.

Als je van je zielsmissie je business hebt gemaakt dan zul je merken dat het belangrijk is om deze momenten van 'afstand nemen' regelmatig te pakken. Om open te blijven staan voor de inspiratie die zich een weg naar je zoekt. Vaak is dat de stem van je intuitie, maar het kunnen ook hele heldere ingevingen zijn of momenten waarop je ineens ziet hoe dingen werkelijk in elkaar haken.

Kortom; Door even helemaal afstand te nemen geef je het universum de kans om je net dat kleine duwtje te geven dat je nodig hebt om weer op het juiste pad te komen. De deur staat dan weer open voor nieuwe energie, je wordt weer helemaal enthousiast en je kunt weer volop genieten van je mooie bedrijf.

PS.: Wil je weten wat de Nr. 1 blokkade is die staat tussen jou en de omzet waar je van droomt? Vraag een NUMEROLOGISCHE DOORBRAAKSESSIE  aan en ik vertel het je! Boek hieronder een plekje in mijn agenda en let's call.

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Hoe één simpele zin mijn business heeft veranderd

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je