Levensdoel

door Sylvia Bouwer  - december 1, 2015

Je levensdoel ontdekken en dat gaan verwezenlijken geeft mensen een super voldaan en gelukkig gevoel. Daarom vind ik het ook zo geweldig dat ik vrouwen mag helpen om wakker te worden en zich bewust te worden van hun levensdoel en hun missie in het leven, van dat wat ze echt willen. Die antwoorden zijn allemaal te vinden in ons onderbewustzijn. Van binnen weet iedereen precies wat hij of zij wil, alleen bij veel mensen zit het deurtje vaak nog dicht. 😉

 

95% Van de mensen streeft helemaal geen doelen na.

Ik vind het juist super leuk om mijn doelen na te streven. Ik krijg er een kik van en het geeft mij ontzettend veel energie.
Ik heb privé maar ook zakelijk mijn doelen.
Mijn zakelijke doel is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen in het herkennen van hun passie en ze te leren hoe ze daar hun geld mee kunnen verdienen.
Privé heb ik o.a. als doel en verlangen dat ik samen met mijn lief in een camper Europa doorkruis, een keer met het hele gezin naar New York ga en nog veel meer leuke reisjes maak.

 

Wellicht ben je bewust van je levensdoel en leef je al helemaal je passie.

Maar het kan ook zijn dat je nog erg onzeker over je persoonlijke doelen bent.
De zekerheid die ik je kan geven is dat je levensdoel zit opgesloten in het diepst van jezelf. Dat is jouw passie! En Passie vind je niet, die zit al in jou.
Maar juist dat herkennen en er echt voor kiezen om je passie te leven, daar hebben mensen vaak hulp bij nodig.

Als je eenmaal je passie gevonden hebt, dan kun je geluk gaan verspreiden!

Als je nog niet weet wat je unieke en persoonlijke doel in dit leven is, dan kan het je wellicht helpen om mijn gratis videolessen te bekijken: Werken vanuit bezieling. Meld je in de rechterbalk aan.

 

(c)2015 Sylvia Bouwer/Leef met Passie, alle rechten voorbehouden.
Wil je dit artikel gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief of op een website? Dat kan, zolang je deze informatie-“blurp”, met een werkende link naar genoemde website, opneemt: “Door Sylvia Bouwer van Leef met Passie. Ga naar www.sylviabouwer.nl voor het aanvragen van het gratis mini E-boek: ‘Wat vertelt jouw zielenkleur?’ en de gratis videoserie ‘Werken vanuit bezieling’.”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Zelftwijfel

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je