Het leven stond stil

Het leven stond stil…

december 16, 2017

Het leven stond stil...

Ik was al 22 jaar ondernemer. Ik kom ook uit een ondernemersfamilie en zelfs mijn man was ondernemer.
Ik was ondernemer, maar... in wezen was ik nog helemaal geen ondernemer. Tuurlijk, ik deed mijn vak goed, mijn klanten waren ontzettend blij met mij en het liep allemaal aardig. Maar écht ondernemen deed ik niet.

Ik gebruikte geen marketing, had geen ideale klant en mijn aanbod klopte eigenlijk ook niet helemaal. Ik kon er veel meer uithalen wat ik niet oppakte. Ergens frustreerde mij dat, want het liefst wilde ik een héle grote praktijk. Zichtbaar zijn. En dat mensen van heinde en verre naar mij toe zouden komen. Die droom verwezenlijkte ik niet.

Het was op een zondagavond september 2011. Ik zat nog achter de computer om iets af te maken en zag op mijn klokje dat het 22.50 uur was. Plotseling ging de telefoon. Ik nam op en hoorde de stem van de man van mijn allerbeste vriendin. Ik hield mijn adem in, want ik wist wat er zou komen. "Laura is tien minuten geleden overleden" zei hij. Ik legde de telefoon neer terwijl de tranen over mijn wangen stroomden. Ik voelde zoveel verdriet, onbegrip en machteloosheid. Mijn lieve vriendin was na een lange, zware en oneerlijke strijd tegen haar ziekte overleden. Het leven stond stil en... ik werd wakker.

Toen werd het mij in één klap zo glashelder dat ons leven een deadline heeft en dat die elke dag dichterbij komt… en ik voelde heel duidelijk dat ik nog zoveel dingen graag wilde doen. Op dat moment heb ik het besluit genomen om het roer om te gooien en nu echt die dingen te gaan doen waar ik altijd al van droomde.

Op datzelfde moment startte mijn man een nieuw bedrijf. Een nieuw bedrijf omzet laten genereren duurt even en dat merkten wij aan onze financiën. Sowieso zaten we in de tijd van de economische crisis. Dat betekende dat ik totaal geen financiële back-up had. Met nog twee studerende dochters was het ineens dus geen vetpot.

Toch wilde ik in het diepe springen en mijn ondernemerschap gaan uitbouwen. Het werd mij door een aantal vrienden ten zeerste afgeraden, maar eigenwijs als ik ben en beschikkend over een grote portie wilskracht heb ik ondanks alles toch mijn plannen doorgezet. Ik hield stug vol, want ik had een verlangen, een droom en een missie.

Ik ben jaarprogramma's gaan volgen over marketing en me gaan verdiepen in de Wet van Aantrekkingskracht. Daardoor ging ik logische volgende stappen zetten, de juiste stappen. Ik werkte met focus naar mijn doelen toe. Ik ontdekte dat marketing alles te maken heeft met psychologie en daar ben ik gek op!

En... het is me gelukt! Niet alleen haalde ik mijn eigen doelen maar ook steeds meer collega-ondernemers klopten bij mij aan om te vragen of ik hen kon leren hoe ik dit deed. Ik bouw nu niet alleen iedere dag aan mijn droomleven en mijn droombedrijf, maar ben zo blij dat ik daarnaast ook andere vrouwen kan helpen om hetzelfde te doen. En ik weet zeker dat Laura over mijn schouder meekijkt.

Vrijdag 5 januari vertel ik in de bijna gratis workshop ‘Klaar voor een superstart!’ precies wat de stappen zijn geweest die ik gezet heb en die iedere ondernemer zou moeten weten. Deze stappen brengen je succes, klanten en omzet. Met deze stappen heb ik dit jaar mijn jaarinkomen van vorig jaar 4 keer verdubbeld! Daarnaast beantwoord ik natuurlijk alle ondernemersvragen waar jij graag antwoord op wilt hebben. Kortom; heb je te weinig klanten, te weinig omzet en wil je graag met je bedrijf een vliegende start maken in 2018? Kom dan naar deze workshop! Na deze middag weet jij wat jij moet doen om van 2018 een zakelijk succes te maken. Geef je hier op
.+

Gratis e-book: In 4 stappen
ondernemen vanuit je zielsmissie.
Vraag hier aan


Gratis masterclass
Volop zichtbaar voor je ideale klant.

Meer info: klik hier

fbgroep-sylvia


Als je met je hele ziel en zaligheid voelt dat je echt je missie neer wilt zetten; klik
hier en word lid van mijn gratis Facebookgroep


Wil jij weten wat de Nr. 1 blokkade is die staat tussen jou en de omzet waar je van droomt?
Klik
hier en vraag een gratis Doorbraaksessie aan

over sylvia Bouwer 

Hi, als businesscoach voor ambitieuze coaches & therapeuten help ik jou de praktijk te krijgen die je wilt. Ik weet nog PRECIES hoe geweldig het is om voor jezelf te beginnen met een briljant idee, een sterke drive en een hoofd vol dromen. Ik begrijp dat jij je overspoeld voelt door alles wat er bij het ondernemen komt kijken en dat marketing niet zo jouw ding is, omdat je geen idee hebt hoe je dat precies aan moet pakken. Daarom ben ik hier om jou te helpen, zodat je meer impact, meer klanten en meer omzet maakt, zonder gladde marketingtrucjes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}