Leef je missie en wordt ervoor betaald

door Sylvia Bouwer  - september 2, 2016

Leef je missie en wordt ervoor betaald

 

“Wat wil jij later worden als je groot bent?”

 

Is jou dit vroeger ook wel eens gevraagd? Ik maak geen grapje, maar er zijn mensen die deze vraag hun hele leven al horen en het nog niet weten.

 

Ik denk dat het ook een verkeerde vraag is en ik heb een betere voor je.

 

Wat zou je dolgraag willen ervaren in je leven?

 

Dit is een interessante vraag of niet dan! Heb je jezelf deze vraag de laatste tijd wel eens gesteld?

 

Wat zou nu voor jou super fijn en ideaal zijn om te ervaren op elk vlak van je leven? Van je relaties tot waar je woont, wat je doet, hoe je anderen het beste kunt helpen, enzovoort, enzovoort.

 

Ik heb speciaal de Bezielingssessie gemaakt om jou te helpen om antwoord te krijgen op deze vraag. Ik ben zelf hierdoor ook achter mijn eigen zielsmissie gekomen. En het is mijn nummer 1 tool waarmee ik mensen help om hun meest ideale leven te leven. Het helpt je om antwoord te krijgen op een heleboel vragen. Het geeft je helderheid over wat jouw bezieling in het leven is. Het geeft je inzicht op welk punt in je leven je NU staat en wat jou op dit moment te doen staat.

 

Inzicht krijgen over jouw eigen unieke levenspad is de eerste stap die je kunt zetten naar een leven vol voldoening, geluk en overvloed! Beslissen dat jij het WAARD bent om je meest geweldige leven te leven is de volgende stap.

 

Dat is hoe het met mij gegaan is. Ik heb helderheid gekregen over mijn zielsopdracht en ik heb de beslissing genomen om ook de volgende stap te zetten om een leven te krijgen waar ik zo ontzettend naar verlangde.

 

Die beslissing heeft geleid tot het creëren van deze krachtige en transformerende Bezielingssessie. Een sessie die je helderheid geeft over jouw zielsmissie, over dat wat jij, voordat je aan dit leven begon, hebt besloten om te ervaren in dit leven. Iets wat jou heel makkelijk afgaat. Iets waar jij dus op de meest moeiteloze manier je geld mee kunt verdienen.

 

Het is voor mij geweldig om mijn missie te leven en anderen te helpen om hetzelfde te doen.

 

Deze Bezielingssessie is onmisbare informatie, waarvan je na de sessie ook een audio-opname en een getypte versie krijgt, zodat je dit elke keer weer na kunt luisteren en na kunt lezen en keer op keer er weer bij kunt pakken. Het is een leidraad die de kern vormt van jouw hele leven hier op aarde. Het is een diamant die ik koester en die jij ook kunt koesteren en kunt oppoetsen om jezelf te laten schitteren in dit leven. Kijk HIER voor meer informatie over deze sessie.

 

Voel je dat het NU jouw tijd is? Is tijd voor jou ook zo waardevol? Merk jij ook dat je dromen niet vanzelf weg gaan? Je missie blijft net zo lang roepen totdat je er gehoor aan geeft. Heb je nog vragen over deze waardevolle Bezielingssessie? Contact me dan op contact@sylviabouwer.nl voor een GRATIS mini-Bezielingssessie dan beantwoord ik je vragen en licht ik alvast een tipje van de sluier voor je op.

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Ik wil niet meer normaal zijn

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je