Met jouw coach/therapeuten-kennis is niks mis, waar het nu op aankomt is het krijgen van klanten. En dat is precies waar je moeite mee hebt en waar je hulp bij wilt

In mijn workshop 'Krijg meer klanten' deel ik mijn waardevolle en bewezen tips die ervoor zorgen dat je een goed gevulde agenda krijgt, zodat je serieus geld kunt verdienen met je missie.  

Voor ambitieuze coaches & therapeuten die een succesvolle praktijk willen met meer klanten en meer omzet

Je hebt je diploma, een mooie praktijkruimte,
maar toch lijken de klanten jou nog niet te kunnen vinden

 • Het lukt je niet echt om door te breken, zodra het een beetje lekker loopt lijkt het alsof je blokkeert
 • Je mist de focus en structuur om daadwerkelijk die goedlopende praktijk voor elkaar te krijgen
 • Je hebt geen of te weinig omzet en mist een plan van aanpak om die omzet te krijgen
 • De balans werk/privé is ver te zoeken, omdat je van alles doet om klanten te krijgen maar niks lijkt te werken 
 • Je wilt de wereld een stukje mooier te maken, maar je weet niet hoe je dat moet doen met marketing 

Je bent een kei in je vak, maar dat maakt je nog niet automatisch een goede ondernemer.

Dat is precies waar ik je deze middag mee ga helpen. We gaan het hebben over je ideale klant, je aanbod, je website, zichtbaarheid, focus, marketing en verkopen. Daarbij mag je me alles vragen, zodat je volledig opgeladen en met hernieuwde energie weer huiswaarts gaat. 

Na deze workshop:

 • Heb je meer inzicht in het ondernemerschap en voel je de power om door te pakken
 • Heb je meer kennis over de te nemen stappen om klanten te krijgen
 • Weet je wat je moet doen om succesvol te worden
 • Heb je een hoofd en hart vol inspiratie waardoor je de komende tijd makkelijk in de actiestand komt 
 • Heb je handvaten en weet je welke acties nodig zijn om je bedrijf op de rails te krijgen
VKND - Sylvia Bouwer

Wie ben ik om je daarmee te helpen?

Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Ik kom uit een ondernemersfamilie en mijn man is ook ondernemer. Inmiddels ben ik zelf ook al meer dan 30 jaar ondernemer.


Al mijn kennis en ervaring als sales assistent bij een internationaal bedrijf en in mijn eigen bedrijven heb ik nu in mijn trainingen gestopt. Zo leer ik mijn klanten precies wat ik heb gedaan en wat ik al honderden klanten heb helpen doen om een succesvolle business op te bouwen.


Ik weet hoe je super commercieel kunt zijn en hoe je geld kunt verdienen, zonder dat je jezelf verliest en dat ook nog eens vanuit spiritualiteit, dus echt authentiek.

Praktische details

 • Datum: 16 september
 • Tijd: 13:00 - 17:00 uur
 • Locatie: Werkplaats 75C Goor, Overijssel
 • Voldoende parkeerplaatsen 
 • Op 7 minuten loopafstand van station

"Ik zie het aantal klanten groeien"

"Wat heb ik een mooie tijd bij Sylvia gehad! Veel van haar geleerd, meer structuur in mijn werkzaamheden, maar ook bewuster over dingen nagedacht. Mijn doel was om meer klanten te krijgen en keuzes te maken in de zaken die ik echt leuk vind. Dat is gelukt! Heel erg bedankt Sylvia voor je leerschool, gastvrijheid en de goede zorgen. Je stond altijd met een antwoord klaar."

Marlene van der Poort

Communicatie met dieren Coach

Diane Bakker


Lichaamsgericht Therapeut

Van Kennis naar Doen

"Ontzettend bedankt voor de inzichtelijke en inspirerende tijd! ik ben enorm blij met de stappen die ik gezet heb om mijn onderneming te laten groeien. Dit traject met jou is daar heel behulpzaam in geweest en was heel welkom! Enorm bedankt voor je tomeloze energie, je inzet en de hulp die je mij en ons allen geboden hebt."

"Ik heb echt mooie stappen gezet"

"Ik ben gestopt met mijn baan en kan er nu 100% voor gaan"

"Toen ik bij Sylvia begon is er een zaadje gaan groeien. Alles wat ik heb geleerd heeft bijgedragen om nu echt helemaal voor mijn bedrijf te gaan. De aanloop daarnaar toe voelde als een hele bevalling, maar ik ben gaan springen en ben gestopt met mijn baan. Ik kan nu 100% voor mijn doelen gaan. Het klikte heel erg tussen Sylvia en mij. Ze nam altijd de tijd om mij feedback te geven. Het voelde warm en liefdevol."

Jennifer Ronoreso

Coach voor mannen na verlies

Van kennis naar doen Sylvia Bouwer

Deze workshop 'Krijg meer klanten' is must voor jou als:

 • Je heel graag verder wilt groeien met je bedrijf
 • Echt je schouders eronder wilt zetten en er helemaal voor wilt gaan
 • Een grote droom hebt en die wilt gaan waarmaken no matter what
 • Klaar bent met je eigen gemiep en nu graag wilt knallen
 • Staat te trappelen om door te stomen naar het grote succes

Deze workshop vraagt slechts een investering van

27 euro excl. btw

"Op alle vlakken heb ik heel veel geleerd"

"Ik heb veel geleerd en weer nieuwe inzichten gekregen. Daarnaast heb ik mezelf weer beter leren kennen en geleerd dat ik meer durf dan dat ik dacht. Sylvia is een ondernemer in hart en nieren en ze neemt je vol passie mee. Ze leert je de kneepjes van het ondernemen echt toe te passen en het leuke is dat ze ook haar eigen ervaringen deelt."

Anne Roessink 

Transpersoonlijk Counselor

Van kennis naar doen

"Ik heb er veel aan gehad"

"Krijg meer klanten is een hele verassende workshop. Sylvia geeft je een schop onder je kont als je die nodig hebt. Daarbij durft ze zich kwetsbaar op te stellen, door ook haar mindere momenten te delen en niet alleen de succesverhalen."

Ineke Oude Groeniger

Afslankcoach

Ineke Oude Groeniger

Nicole Engels


Coach

Van kennis naar doen

"Ik voel dat Sylvia werkt vanuit haar missie en dat ze liefde en oprechte aandacht voor je heeft."

"Mijn bedrijf staat nu goed op de rit!"

Annemarie Derrickx


Krachtcoach

Van kennis naar doen

"Ik kijk met trots terug op mijn eerste inkomen. Ik heb mijn eigen praktijk voor 2 dagen per week gehuurd en onderneem nu volgens een strategisch plan. Ik weet hoe ik verder kan bouwen aan mijn toekomst en ben positief over de mogelijkheden die ik creëer om te groeien. Wat ben ik blij dat ik de keuze heb gemaakt om samen te werken met Sylvia. De toekomst heeft mij nu zoveel te bieden. Ik kijk ernaar uit."

"Trots op mijn eerste inkomen"

>