Het klinkt te simpel om waar te zijn…

door Sylvia Bouwer  - augustus 22, 2017

Het klinkt te simpel om waar te zijn…

 

Er zijn van die momenten dat ik het soms niet meer weet wat ik nu wel of niet wil. Dan zegt mijn gevoel van alles, maar – en dat is vaak het probleem – mijn hoofd zegt ook van alles. Door die chaos die er dan ontstaat kan ik de hele handel niet meer overzien en gooi ik de kont tegen de krib en doe dan maar niks.

 

Afgelopen weekend had ik mezelf vrij gegeven van alle verplichtingen. Ik heb helemaal niks zinnigs gedaan. En… ik vond het heerlijk! Ik heb gelezen, gemediteerd, geluisterd naar inspirerende audio’s, yoga gedaan, afgestemd, film gekeken en veel geslapen. Doordat ik zo’n ontspannen weekend had, kreeg ik zondagavond ineens de behoefte om de vraag wat ik wel en wat ik niet wilde weer eens op te pakken. Ik voelde dat het nodig was om een aantal zaken voor mezelf op een rijtje te zetten.

 

Ik heb opgeschreven wat ik wel wilde in mijn leven en in mijn bedrijf en wat ik niet wilde. Ik bleef maar schrijven en schrijven. Helemaal vanuit mijn gevoel. Op dat moment veranderde er iets in mijn energie en er werd mij ineens heel veel helder. Ik weet nu weer beter waar ik naar toe op weg ben.

 

Ik zit namelijk al een hele tijd te denken om ook een online versie te maken van mijn programma ‘Van Bezieling naar Business’. Zondagavond werd het mij ineens helemaal duidelijk hoe ik wil dat dat eruit gaat zien. Een online programma maken is voor mij geen probleem, dat heb ik wel eens eerder gedaan, maar dit keer wil ik het anders. Ik wil het dit keer meer interactief maken. Er kwamen allerlei mooie ideeën naar boven en ik heb nu een behoorlijk goed idee hoe ik het dus wil hebben. Yes!!!

 

Heb jij dat ook dat je het soms niet meer weet? Dan heb ik hier een simpele tip voor je: neem een A4tje, zet een streep in het midden en zet boven de linkerkolom: ‘wel’ en boven de rechterkolom: ‘niet’. Ga schrijven net zolang tot er niks meer in je opkomt. Schrijf alles op wat je wèl wilt zijn, wèl wilt hebben, en wèl wilt doen. Aan de andere kant schrijf je op wat je niet wilt zijn, niet wilt hebben en niet wilt doen.

 

Dit kost je weinig tijd en moeite en het gaat je echt helderheid geven! Probeer het maar eens. Het klinkt te simpel om waar te zijn, maar het werkt! Wees niet bang dat je je dan af gaat stemmen op wat je niet wilt. Wat je feitelijk doet is dat je datgene wat je niet wilt ook erkent! Door je er niet meer tegen te verzetten, het als het ware te ontvangen en te erkennen zul je het veel minder energie geven en kun je het daarna ook makkelijker los laten. Zo ontstaat er vanzelf ruimte om datgene wat je wel wilt weer meer toe te laten in je leven. Je doelen worden je weer helder en als je geluk hebt ook de manier om die doelen te bereiken. Je kunt je daar heel bewust op afstemmen.

 

Wat doe jij als je het even niet meer weet wat je precies wilt? Daar ben ik wel heel nieuwsgierig naar. Laat je me het hieronder weten?

 

Door deze oefening is er bij mij ruimte ontstaan voor nieuwe ideeën. Mooie plannen voor een nieuw online programma, waar ik zeker de komende tijd mee aan de slag ga. Natuurlijk blijft de 3-daagse offline versie en de  1 op 1 versie ook bestaan, er komt alleen een derde versie bij.

 

Wil je niet wachten op de online versie en vind je het leren met een kleine groep ook fijn? Kom dan naar de 3-daagse ‘Van Bezieling naar Business’ die 15 september start.

 

Is voor jou het programma ‘Van Bezieling naar Business’ nog een stap te ver en wil je toch graag je eigen bedrijf opstarten of doorstarten, dan raad ik je de workshop ‘Mpower jouw Business’ van 1 september aan. In 4 uur tijd help ik je om meer zicht te krijgen op je missie – waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt- en hoe je daar je business omheen kunt bouwen. Het is natuurlijk het fijnste en het werkt het beste als jij helemaal jezelf blijft, waardoor jouw bedrijf helemaal jouw energie ademt, zodat bijna als vanzelf jouw ideale klanten daar op af komen. Je hoeft als het ware zelf alleen nog maar het vliegwiel aan te slingeren en jouw bedrijf begint te ‘lopen’. Tijdens deze workshop kun je me ook alle vragen stellen waar jij in je business mee worstelt.

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Ben jij welwillend om succesvol te zijn?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je