Kleine shift met groot resultaat

door Sylvia Bouwer  - februari 26, 2017

Kleine shift met groot resultaat

 

Ik werk voornamelijk met vrouwen en ik hoor nog veel te vaak dat beginnende onderneemsters op het dienstverlenende vlak moeite hebben om geld voor hun diensten te vragen. Het dienstbare, het zorgzame zit van nature zo in ons als vrouw, dat we onszelf vaak schuldig voelen om geld te vragen voor onze hulp, laat staan dat we er een goede prijs voor te vragen. Vaak zie je dan ook dat de prijzen veel te laag zijn in deze sector. 🙁

 

Het stroomt niet als ik er geld voor vraag…

Er wordt ook vaak beweerd dat het niet meer stroomt als je er geld voor vraagt.
Hihihi laat me niet lachen… Het is echt niet zo dat als jij er geld voor vraagt, jouw gave ineens weg is. Dit is een beperkende overtuiging en die zit alleen maar in je hoofd.
Het is een energie uitwisseling en daar mogen best die mooie bedankbriefjes – geld dus – voor in de plaats komen.

 

Mensen willen niet voor mijn dienst betalen…

Of er wordt gezegd dat mensen niet voor jouw dienst willen betalen. Bullshit! Weet je wat het is, wat erachter zit? Het is dat JIJ niet in jouw eigen waarde gelooft.

 

Als je geld verdient met je passie, dan lever je waarde aan mensen. Ja je leest het goed, JIJ bent dus heel waardevol. Sta jezelf dus ook toe om geld te verdienen met je passie.

 

Een betere moeder

Wellicht helpt het je om je eens te realiseren dat die waarde die jij levert aan mensen op heel veel gebieden doorwerkt. In eerste instantie heeft de persoon in kwestie zelf veel aan jouw hulp, maar vergeet niet dat indirect er een heleboel andere mensen ook baat bij hebben. Stel dat het een vrouw is die je geholpen hebt, dan zit ze door jouw hulp lekkerder in haar vel, waardoor ze niet meer de hele dag chagrijnig door het huis loopt.  Daardoor is ze een betere moeder, een betere partner, een gezelligere vriendin en een leukere collega.

 

Zie je op hoeveel fronten dat doorwerkt? Zie je wat een impact dat heeft op iemands leven? En daar zorg JIJ voor! Jij helpt iemand hierdoor om zijn droomleven te leven en doordat die persoon jou daarvoor bedankt met geld kun jij jouw droomleven ook leven. En dan is de cirkel rond. Daar is onze missie, ons leven voor bedoeld om niet alleen andermans leven te uplevellen, maar ook ons eigen leven.

 

Het is dus meestal onze eigen onzekerheid die ervoor zorgt dat we onze waarde niet zien en omarmen.

 

Aanstaande zaterdag geef ik de workshop ‘Vind jouw POW als vrouw’ om hierin een eerste stap te maken. De workshop ‘Vind jouw POW als vrouw’ zorgt voor een flitsende start voor jou als missie-ondernemer.
Ik ga je meer inzicht geven wat jouw WAAROM hier op aarde is, ik ga je inzicht geven in jouw ondernemerskwaliteiten en je gaat ontdekken wat jij het allerliefste wil met je werk en je leven.
Daardoor krijg je in een middag tijd, meer kennis over je missie, je droombedrijf en je droomdoelen, waardoor je veel meer in je waarde kunt stappen en vanuit bezieling kunt ondernemen. Zo krijg je werkelijk een bedrijf dat bij jou past, zodat je als vanzelf vrijheid en overvloed zult aantrekken.

 

Als jij ook de wereld een beetje mooier wilt maken, met datgene waar jij goed in bent en wat jij het allerliefste doet, maar je weet niet goed hoe je dat moet aanpakken, waardoor je hele dagen loopt te piekeren, zorg dan dat je er zaterdag 4 maart bij bent!

 

Lees hier alles over de workshop>>

 

Deze workshop zal je heel veel inzichten geven en je zult met een hoofd en hart vol inspiratie weer naar huis gaan. Dus ben jij er klaar voor om nog meer in je waarde en jouw missie te stappen en daaromheen een succesvol bedrijf te bouwen? Schrijf je dan HIER in!

 

Herken jij ook de worsteling met jouw waarde die jij biedt en de bedankbriefjes? Wat heb jij er aan gedaan om jouw waarde te zien en te omarmen? Ik ben heel benieuwd. Wil je me het hieronder laten weten?

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

De valkuil die je missie-onderneming ruïneert

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je