Juiste spoor

door Sylvia Bouwer  - juni 18, 2015

Het juiste spoor

Dat was wat er voor mij uitkwam een paar jaar geleden. Ik ontdekte in een intensief coachingstraject dat een van de redenen waarvoor ik in de wieg was gelegd, is om andere mensen op hun spoor te zetten. Er vielen een heleboel puzzelstukjes op hun plaats. De laatste 15 jaar waren er meerdere mensen geweest die mij hebben verteld dat dit mijn missie was, maar het ging mij het ene oor in en het andere weer uit. Mijn ego was dan gestreeld, maar verder deed ik er niks mee. Een ander kan het wel zeggen, maar je moet het zelf ook echt zo voelen!

Dat laatste gebeurde dan ook een paar jaar geleden. Ik voelde diep van binnen dat ik het juiste spoor een beetje kwijt was en een nieuwe uitdaging nodig had. Afijn, om een lang verhaal kort te maken; ik heb lang gezocht, ben uiteindelijk bij een hele goede coach terecht gekomen en heb middels deze coaching een prachtige nieuwe uitdaging gevonden! Waar ik eerder zoiets had van: ’Wie ben ik om andere mensen daarmee te helpen?’ of ’Wat nu als mensen het helemaal niks vinden en mij maar raar vinden?’, ging ik nu eindelijk mijn missie maar eens echt neer zetten.

Ik ben nu twee jaar bezig en heb al een heleboel vrouwen mogen helpen om erachter te komen wat het leven is waarvoor ze geboren zijn en hoe ze dat handen en voeten kunnen geven. Want ik geloof er heilig in dat iedereen hier op aarde is met een reden. We hebben allemaal onze talenten en kwaliteiten waar we de wereld om ons heen een beetje mooier mee kunnen maken.

 

Soms zijn we in de loop van ons leven het juiste spoor
een beetje ‘kwijt’ geraakt

Kwijt staat tussen aanhalingstekens omdat je jouw juiste spoor natuurlijk niet echt kwijt geraakt bent. Je passie zit echt nog wel ergens diep in je, meestal wel helaas dik onder het stof. We zijn meestal druk en duizenden gedachten malen door ons hoofd. Soms vinden we ook dat we geen tijd of geld hebben om met onze passie bezig te zijn. En hier in het oosten van het land vinden de meesten ook al heel snel dat we vooral wel normaal moeten blijven doen…. ?

De vrouwen die ik al heb mogen helpen zijn als het ware ’wakker’ geworden en komen erachter dat ze heel veel voor andere mensen, dieren of onze wereld kunnen betekenen. Anderen helpen met iets waar ze heel speciaal in zijn, dat als het ware op hun lijf geschreven staat. Van dat ‘iets’ gaan ze helemaal stralen. Als ze dit ervaren dan begrijpen ze ook dat als ze hun passie niet gaan leven, ze zichzelf, maar ook anderen heel erg tekort doen.
Deze ervaring schreef een deelnemer na de cursus Maak werk van je bezieling:

Mijn passie vinden… Daar ben ik voor mijn idee al heel lang mee bezig. Ik wist niet goed hoe ik dit aan moest pakken. Ik heb nooit echt die toekomstdroom gehad, die de meeste mensen, voor mijn gevoel, wel hadden, maar die ik wel graag wilde. Toen kwam ik het programma ‘Maak werk van je bezieling’ van Sylvia tegen en ben dit gaan volgen… Het zou dus een zware klus kunnen gaan worden. Maar met de begripvolle en fijne begeleiding die ik van Sylvia kreeg gedurende de cursus, heeft ze me in laten zien dat er wel degelijk manieren zijn om tot je passie te komen! Na afloop moet ik toegeven… ik heb mijn passie gevonden! Missie geslaagd!!  – Mariska Gadella.

 

(c)2014 Sylvia Bouwer/Leef met Passie, alle rechten voorbehouden.
Wil je dit artikel gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief of op een website? Dat kan, zolang je deze informatie-“blurp”, met een werkende link naar genoemde website, opneemt: “Door Sylvia Bouwer van Leef met Passie. Ga naar www.sylviabouwer.nl voor het aanvragen van het gratis mini E-boek: Wat vertelt jouw zielenkleur? en de videoserie: Van Bezieling naar Business.”

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Zichtbaar

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je