Je bent hier niet toevallig

door Sylvia Bouwer  - september 30, 2019

Je ben hier niet toevallig

Iedereen hier op aarde heeft een zielsmissie, niemand uitgezonderd. Het is een uniek pad dat alleen door jou bewandeld kan worden.

Wanneer je als ondernemer niet weet wat je zielsmissie is, heb je ook geen heldere bedrijfsmissie. Veel ondernemers ondernemen daardoor zonder gevoel van richting. Ze fladderen alle kanten op en er is geen focus en strategie. Ze kunnen daardoor een gevoel van leegte ervaren.

Gelukkig zijn er ook veel ondernemers die wél een mooie bedrijfsmissie hebben omdat ze zich bewust zijn van hun zielsmissie. Je herkent ze heel makkelijk. Ze zijn gedreven, enthousiast en beschikken over een gezonde portie wilskracht.

Het lijkt deze ondernemers voor de wind te gaan. Ze krijgen op hun pad wat nodig is om verder te komen in het verspreiden van hun boodschap.

Als je onderneemt vanuit je zielsmissie dan kun je rekenen op de steun van het universum.

Heel zwart-wit gezien ben je in dienst van je zielsmissie. Deze wil alleen maar dat jij geniet van het leven en gelukkig bent en dat je jouw plek inneemt en doet waarvoor je bedoeld bent. Dit is de beste manier om een succesvol bedrijf te creëren.

Ik ben al jaren bezig om me te verdiepen in het hele zielsmissiegebeuren. Je zou daardoor kunnen denken dat ik de mijne volledig helder heb… maar niks is minder waar. Nog steeds ben ik bezig om mijn zielsmissie vezel voor vezel te ontrafelen. Inmiddels heb ik al een groot deel ontdekt, maar toch kom ik nog steeds dingen tegen die ik nog niet volledig leef. Ik ben daar blij mee, want dat houdt mij in ontwikkeling. Zo word ik steeds meer de ECHTE Sylvia.

Soms gebeuren er dingen in een mensenleven waardoor we niet op, maar naast ons pad gaan lopen of een complete zijweg inslaan. Natuurlijk merken we dat op den duur, maar het is best moeilijk om dat juiste pad weer te zien liggen.

Door de hele voorbereiding van mijn Zielsmissie Challenge die ik gegeven heb, ben ik zelf opnieuw in een proces gekomen. Het grappige is dat er mensen op mijn pad kwamen die mij confronteerden met bepaalde aspecten van mijn zielsmissie die ik nog had laten liggen. En het klopt, ze hebben gelijk, ergens heb ik het altijd al gevoeld. Maar op de een of andere manier zat het niet volledig in mijn bewustzijn en heb ik er dan ook te weinig mee gedaan. Nu ben ik zover dat ik er mee aan de slag mag. Dat maakt mij blij, want het kan alleen maar beter worden. Dat wil niet zeggen dat het makkelijk zal zijn, het zal soms zelfs, vermoed ik, best lastig zijn, maar ik ben het commitment aangegaan om ook dit plekje van mijn zielsmissie volledig te gaan ownen.

Mijn gevoel heeft mij al heel lang duidelijk willen maken dat ik gedeeltelijk naast het pad loop. Je gevoel en intuïtie zijn dan ook goede richtingaanwijzers. Maar juist doordat we soms niet meer op ons pad lopen, is het moeilijk om altijd te luisteren naar onze intuïtie. Ons hoofd heeft die functie als het ware overgenomen, om te overleven op dit zijpad.

Wij hebben jou nodig met het werk wat jij doet.

Hoe zou de wereld eruitzien als we allemaal zouden gaan doen wat we te doen hebben?

Kortom, helemaal jezelf zijn is de basis voor het ondernemerschap. Je zielsmissie helpt je om 100% jezelf te zijn en een bedrijf te creëren dat 100% bij jou past.

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Schakel het universum in

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je