Het is nooit de tijd ervoor

door Sylvia Bouwer  - augustus 23, 2016

Het is nooit de tijd ervoor

 

Vaak hoor ik vrouwen zeggen dat ze heel graag iets voor zichzelf zouden willen beginnen. Maar niet weten wat dan. Als ik dan vertel dat ik vrouwen help om hun bezieling te ontdekken en daar een eigen bedrijf van te maken, zijn ze één en al oor. Ze zijn heel enthousiast als ze horen wat ik doe en zouden dan ook heel graag een cursus bij mij willen volgen. Er zijn dan ook altijd een paar vrouwen die zich direct aanmelden. Ze kunnen niet wachten om te beginnen.

 

Maar er zijn er ook… die doen vervolgens……. niks.

 

In eerste instantie zegt hun gevoel: JA gaaf dat ga ik doen!
Totdat een fractie van een seconde later hun ego om de hoek heen komt kijken en een paar beren op hun pad gooit. Ze houden zich voor dat ze er eigenlijk geen tijd voor hebben, of geen geld, of eerst moeten ze nog dit of dat doen, of eerst moeten ze nog afmaken waar ze op dit moment nog mee bezig zijn.
En zo kan ik nog wel even doorgaan.

 

Het komt er dus op neer dat ze dolgraag willen, maar op dit moment komt het niet goed uit.
Laat me je dan dit vertellen:

 

Het komt NOOIT goed uit!

Het is NOOIT de tijd ervoor.

 

Het spijt me om dit te zeggen, maar het zijn allemaal smoesjes. Er zit een geweldige weerstand achter. Weerstand van het ego, want het ego wil absoluut niet dat je gaat groeien, want dan ga je veranderen en dat wil het ego niet. Veranderen vind het ego eng. Want dat is onbekend. Het ego wil dat jij voor altijd hetzelfde blijft, want dat is veilig. Dus lekker in je comfortzone blijven, lekker altijd hetzelfde blijven doen……. pffffff saai 🙁

 

Niks voor mij in ieder geval. Ik vind het spannend om mezelf steeds weer te stretchen. Om steeds weer iets nieuws te leren en daardoor steeds meer te groeien. En niet alleen ik groei, maar daardoor groeit ook mijn bedrijf.

 

Dus als je zit in een baan die je niet meer ziet zitten, waar je niet meer wilt blijven tot je 67ste, wat gaat het worden? Blijf je lekker als een konijntje in je holletje zitten of….. zet je de stap om nu eens eindelijk uit te gaan vinden welk eigen bedrijf jou op het lijf geschreven staat en waar jij dolgelukkig van wordt?

 

Kies je voor het laatste? En zet je alle smoesjes en weerstand aan de kant? Ga jij er helemaal voor om je droombedrijf te creëren? Een bedrijf waar jij jouw hele ziel en zaligheid in kwijt kunt? Waarin jij jouw eigen baas bent? Een bedrijf waarin werken nooit voelt als werken?

 

Dan heb ik speciaal voor jou een online programma ontwikkelt. Kijk HIER voor meer informatie.

 

Vrouwen die mij een jaar geleden vertelden dat ze er toen nog niet klaar voor waren, gebruiken dit excuus nu nog steeds. Andere smoesjes, maar nog steeds diezelfde angst van het ego.

 

Je zult je er nooit klaar voor voelen.

Desondanks kun je toch gewoon starten!

 

Je ziel zal je eeuwig dankbaar zijn!

 

Ik heb besloten om het programma ‘Maak werk van je Bezieling’ te veranderen in een evergreen. Dat houdt in dat je op elk gewenst moment kunt starten.

 

Op een tijd dat het jou WEL uitkomt!

Wanneer het voor jou WEL de tijd is 😉

 

Kijk hier voor informatie over het online programma ‘Maak werk van je Bezieling’.

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Leef je missie en wordt ervoor betaald

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je