Is geld verdienen ‘slecht’?

door Sylvia Bouwer  - maart 23, 2023

In mijn vorige praktijk heb ik lang… veel te lang met geld geworsteld

Ik kon mezelf niet op waarde schatten, had nooit genoeg geld om de dingen te doen die ik graag wilde. Privé niet, maar zakelijk ook niet. Ik had maar net genoeg geld om af en toe een training te volgen.

En toch is deze hele situatie veranderd doordat ik ik erachter kwam wat mij blokkeerde

Toen ik dat wist kon ik de knop omzetten en geld mijn richting uit laten stromen. Mijn kijk op geld is daardoor totaal veranderd.

Het feit dat jij op mijn mailinglijst staat vertelt me dat jij ook een vaardigheid of gave hebt die je met de wereld wilt delen.

Met dat wat jij doet kun je de levens van honderden, misschien wel duizenden mensen per jaar transformeren... terwijl je ook nog eens een gezond inkomen voor jezelf verdient.

Je vraagt je misschien af: “IS DAT MOGELIJK???”

ABSOLUUT!!

Zoals alles energie is, is ook geld energie

Niks meer en niks minder. Vroeger betaalden mensen met schapen, geiten of koeien, en tegenwoordig doen we dat iets makkelijker in de vorm van geld.

En natuurlijk weet jij dit wel, maar er is duidelijk IETS dat jou tegenhoudt om het zakelijke succes te behalen waarvan je weet dat je het kunt bereiken...

En dat moet veranderen, als jij je gaven wilt delen en financiële vrijheid wilt krijgen.
Dit ‘iets’ zul je zelf moeten veranderen. Dat kan niemand anders voor je doen.

Wat moet je dan veranderen?

Het zijn je gedachten over geld die je zult moeten veranderen, want met de praktische stappen alleen gaat het je niet lukken.

Jouw succesvolle ondernemersmindset (vrij van geldblokkades) maken het verschil.
Als jij met al jouw talenten en kwaliteiten in staat bent om levens te transformeren, dan is het ontzettend zonde als jouw beperkende overtuigingen jou tegenhouden om het succes te bereiken dat je verdient.

Dan ben net als een vogel die gevangen zit in een kooi, terwijl hij het in zich heeft om vrij door de lucht te vliegen.

Laat deze belemmerende overtuigingen jou niet langer tegenhouden en je dromen belemmeren. Het is tijd om jezelf te bevrijden en je volledige potentieel te leven!

Zoals je misschien wel eens hebt gehoord, creëren je eigen overtuigingen jouw realiteit.
Wat je ook gelooft, wij mensen vormen, boetseren en creëren net zolang onze eigen realiteit totdat onze overtuigingen kloppen.

En als je net zoals de meeste mensen bent, dan heb je waarschijnlijk ook geld-overtuigingen die jou tegenhouden...

Overtuigingen zoals: 

  • Je kunt niet doen wat je het liefste doet en daarmee geld verdienen

  • Geld verdienen is moeilijk

  • Geld verdienen is niet 'spiritueel' of 'moreel'

  • Geld is de wortel van alle kwaad

  • Als ik geld verdien, gaat dat ten koste van anderen die het meer verdienen dan ik

Herken je hier iets van?

Als jij zelfs maar één van deze overtuigingen hebt, dan zal dat jou tegenhouden om klanten aan te trekken, jouw praktijk te laten groeien (waarin je ECHT mensen helpt) en een goed inkomen voor jezelf te verdienen.

Misschien houden deze overtuigingen je financieel afhankelijk van een loondienstbaan, waarmee je jouw zielsmissie tekort doet. Jouw baan zal je gevangen houden in de eindeloze sleur van het dagelijks leven en je verlangens en dromen zullen steeds verder naar de achtergrond worden geduwd.

Het is nu tijd om los te breken van deze ketenen en te kiezen voor een leven dat vervulling geeft en waarin je jouw ware passies en talenten kunt gebruiken.

Hoe kun je nu jouw beperkende geldovertuigingen doorbreken en jouw droompraktijk creëren?

Zoals ik bovenaan deze mail al vertelde heb ik me de afgelopen 10 jaar in dit onderwerp verdiept. Talloze programma’s, trainingen heb ik gevolgd en vele boeken hierover gelezen.

Hierdoor heb ik veel van mijn overtuigingen kunnen veranderen

Dit heeft niet alleen mij geholpen om mijn droombedrijf (en mijn droomleven) te creëren...

maar met dit proces heb ik ook al HONDERDEN coaches en therapeuten geholpen om hun meest hardnekkige beperkende geldovertuigingen te DOORBREKEN.

Dit zei Veronique Bakker toen ik haar had geholpen:

“Ik had nooit verwacht dat dit programma ook een verandering zou creëren in mijn money mindset. Dit heeft mij zoveel opgeleverd; meer zelfvertrouwen, meer zichtbaarheid, ik voel beter wat ik wil en kan, ben meer in verbinding met anderen en ik zie nu mijn waarde en vraag meer geld voor mijn diensten.”

Wat kun jij nu doen?

Je kunt jouw belemmerende geld overtuigingen transformeren en in slechts 5 maanden een gestage stroom aan klanten aantrekken.

Hoe dan?

In mijn vernieuwde VAN MISSIE NAAR BUSINESS Programma!

Na 5 maanden:

  • Heb je jouw belemmerende overtuigingen getransformeerd in volledig ondersteunende overtuigingen die jouw succes stimuleren.

  •  Gebruik je ziels-gebaseerde strategieën om mensen JA te laten zeggen als jij ze een aanbod

  • Heb je een magisch marketingsysteem dat jouw praktijk laat groeien en bloeien.

  • Heb je een aantrekkelijke authentieke marketingboodschap die mensen begrijpen en waardoor ze niet kunnen wachten om met jou in zee te gaan.

  • Heb je na actieve en serieuze deelname aan dit programma een agenda vol met afspraken voor je workshops en trajecten

En nog VEEL meer!

In deze 5 maanden ga ik en mijn team persoonlijk met je samenwerken en je helpen de blokkades te verwijderen die je momenteel tegenhouden om het grote succes naar je toe te trekken.

Normaal zou ik voor deze businesstraining een hele andere investering vragen, maar omdat het de eerste keer is dat ik dit programma met een 7 koppig expert team geef (die je helpen bij het implementeren van de opgedane kennis) lanceer ik dit prachtige programma voor een pilotprijs.

Dit is DE kans om eindelijk jouw praktijk te transformeren in een bloeiend bedrijf en het werk te doen waarvoor je BEDOELD bent.

Temeer omdat ik dit weekend besloten heb om er naast de huidige bonus (videoserie Boost je zichtbaarheid t.w.v. €297) ook nog een extra bonus bij te doen.

EXTRA BONUS
Je krijgt nu bij VAN MISSIE NAAR BUSINESS een extra programma: Doorbreek je geldblokkades. (t.w.v. €277)

Dus als je last hebt van vervelende geldovertuigingen die je beletten om te groeien met jouw praktijk... binnen 5 maanden gaan we dat samen oplossen.bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Van stagnatie naar groei

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je