Inspiratieloos? Hoe kun jij jezelf inspireren vandaag?

door Sylvia Bouwer  - juni 24, 2017

Inspiratieloos? Hoe kun jij jezelf inspireren vandaag?

 

Afgelopen woensdag was het de langste dag van het jaar. In veel landen wordt dit gevierd op het strand. Ook ik zat deze dag met mijn lief op het strand. Ik heb een paar drukke weken achter de rug in verband met het afsluiten van mijn vorige bedrijf en heb onszelf getrakteerd op een paar dagen uitwaaien op Ameland.

 

De stress van alle drukte zat nog in mijn lichaam en ik had het even nodig om pas op de plaats te maken, te relaxen en een symbolisch nieuw begin neer te zetten. Daar op het strand tijdens deze midzomerwende heb ik dat dan ook gedaan. Ik heb heerlijk genoten van de zee, het strand, de duinen en de rust. Met een leeg hoofd heb ik weer plek voor nieuwe ideeën en inspiratie.

 

Als zzp’er heb je het af en toe even nodig om je hoofd te resetten. Op een gegeven moment kan er gewoon niet meer bij en moet er eerst een frisse wind door waaien om de boel weer op te schonen, zodat alle spinnenwebben weggeblazen worden en er weer volop plek is voor alle geweldige ideeën die je in de wereld wilt zetten.

 

Als je hoofd vol zit, dan kun je inspiratieloos zijn en dan heb je vaak geen idee wat je volgende stap in je business zal zijn. Wat helpt om je gedachten te verzetten is ook om even helemaal iets anders te doen. Voor mij is dat meestal lekker rommelen in mijn huis (aard geweldig!), wandelen met de hond of een korte vakantie pakken 😉

 

Hoe jij jezelf reset kan voor jou natuurlijk heel anders zijn, het kan ook mediteren zijn of op een matje yoga beoefenen. Maakt niet uit. Doe wat voor jou goed voelt.

 

Weet dat als je afstand neemt van je dagelijkse werk en je weer helemaal tot rust komt, er ruimte in je hoofd en je lijf komt en je vaak weer volop inspiratie krijgt om je business te laten groeien.

 

Wat je ook kunt doen is op 6 juli naar de middagworkshop ‘MPOWER JOUW BUSINESS‘ komen die ik speciaal voor (startende) vrouwelijke dienstverlenende ondernemers geef.
In deze 4 uur durende workshop help ik jou om:

  • Je hoofd te resetten en hernieuwde inspiratie te krijgen voor jouw bedrijf
  • Duidelijk te krijgen wat jouw verlangens zijn met betrekking tot jouw business
  • Contact te maken met jouw zielsmissie
  • Jouw persoonlijke talenten & kwaliteiten te ontdekken om je bedrijf succesvol te maken
  • Helder te krijgen wat jouw grote visie is voor jouw bedrijf
  • Je toekomstige droombusiness echt te ervaren.

 

Lees hier alles over deze MPOWER JOUW BUSINESS workshop>>>

 

Dit doen we in een klein groepje, waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor iedereen. Je ontmoet gelijkgestemde collega-ondernemers en je gaat met een hoofd en hart vol inspiratie aan het einde van de middag weer naar huis. De prijs heb ik laag gehouden, omdat ik zoveel mogelijk coaches, therapeuten, schoonheidsspecialisten, enzovoorts wil helpen om hun zielsmissie, hun grootste visie en hun droombusiness niet alleen te ONTDEKKEN, maar ook te ERVAREN. Ik ga mij voor de tijd al afstemmen op de deelnemers en hun bedrijf, zodat ik iedereen nog beter kan helpen om hun droombusiness te creëren.

 

Heb je zin om ook richting Goor te komen op 6 juli voor deze grensverleggende workshop? Geef je dan hier snel op, want er zijn op dit moment nog maar 3 plekken. Het lijkt me super om je dan te ontvangen in mijn nieuwe cursusruimte.

 

Wat doe jij als je inspiratieloos bent en weer nieuwe ideeën wilt krijgen? Het kan maar zo zijn dat je hier iemand mee op een idee brengt 😉 Laat je me het hieronder in een reactie weten?

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je