In deze valkuil ben ik gestapt

In deze valkuil ben ik gestapt

juli 20, 2020

We zijn alweer een tijdje uit de Lockdown en waarschijnlijk heb je het in het begin heel druk gehad en stond je agenda volgeboekt. Hoe is het nu? Is deze golf van drukte voorbij en zijn er weer gaten in je agenda gevallen?

Dat is precies de reden dat je altijd moet blijven zaaien om op een later tijdstip weer klanten te kunnen oogsten. Daar zie ik het heel vaak mis gaan. En ik spreek uit ervaring, want helaas ben ik vroeger ook in die valkuil gestapt. Dit wil ik jou besparen. Het komt er ook nu op aan dat je voldoende zichtbaar bent.

Wat is het geheim om op de juiste manier zichtbaar te zijn?

Dat is zichtbaarheid vanuit jouw ZIJN.

Authentiek zichtbaar zijn heeft een enorm effect op jouw potentiële klanten.

De berichten op de sociale media die het meest gelezen worden zijn jouw posts waarin jij dingen deelt die persoonlijk zijn (‘echt jij’).

Niet alles wat persoonlijk is gaat over privé.

Niet alles wat privé is hoef je te delen.

Om goed zichtbaar te zijn is het belangrijk om antwoord te geven op de vragen:

Wie ben ik?
Wat doe ik?
Waarom doe ik wat ik doe?

Deze vragen zijn de basis van jouw zichtbaarheid. Door deze vragen te beantwoorden krijg je helder hoe jij jezelf kunt onderscheiden op de toch al zo volle markt van coaches en therapeuten. Dit is cruciaal, want anders gaan jouw potentiële klanten met hun probleem wel naar de coach of therapeut op de hoek van de straat.

Als je deze drie vragen voor jezelf kunt beantwoorden dan kun jij onderscheidend, kenmerkend en op de juiste manier zichtbaar zijn. Wees in jouw boodschap consistent, helder en kwetsbaar. Potentiële klanten zullen je dan blijven herinneren. Als hun ‘probleem of klacht’ de kop opsteekt zullen ze het allereerste aan jou denken.

Je mag naar voren stappen.
Je mag in je eigen licht gaan staan.
Je mag dit licht gaan ownen.

Realiseer je dat er al een heleboel mensen op jou zitten te wachten. Ze moeten je alleen wel kunnen vinden.

Stap door je angst heen om volop zichtbaar te zijn. Voel jouw next level.

Als je jezelf niet zichtbaar maakt dan laat je die mensen in de steek. Je bent het aan hen verschuldigd.

Zet jezelf, je expertise en je bedrijf op de kaart, voordat anderen dat doen.

Kortom; stap uit de bescheidenheid en laat je licht stralen, zodat jij op jouw beurt weer een heleboel mensen in het licht kunt zetten.

Heb je na het lezen van dit blog vragen over dit onderwerp of wil je weten waarom het jou nog niet lukt om een volle praktijk te krijgen? Vraag  dan een gratis Numerologische Doorbraaksessie aan. Ik kijk dan wat jouw grootste blokkade is, wat jouw grootste kans is en wat voor jou de beste aanpak is om een hele grote stap te zetten richting het succes waar je van droomt én of wij een goede match zijn samen en ik je bij die aanpak kan helpen. Ik heb maar plek voor 3 sessies per week, dus wees er snel bij.

Geniet ze!
Sylvia

Gratis e-book: In 4 stappen
ondernemen vanuit je zielsmissie.
Vraag hier aan


Gratis masterclass
Volop zichtbaar voor je ideale klant.

Meer info: klik hier

fbgroep-sylvia


Als je met je hele ziel en zaligheid voelt dat je echt je missie neer wilt zetten; klik
hier en word lid van mijn gratis Facebookgroep


Wil jij weten wat de Nr. 1 blokkade is die staat tussen jou en de omzet waar je van droomt?
Klik
hier en vraag een gratis Doorbraaksessie aan

over sylvia Bouwer 

Hi, als businesscoach voor ambitieuze coaches & therapeuten help ik jou de praktijk te krijgen die je wilt. Ik weet nog PRECIES hoe geweldig het is om voor jezelf te beginnen met een briljant idee, een sterke drive en een hoofd vol dromen. Ik begrijp dat jij je overspoeld voelt door alles wat er bij het ondernemen komt kijken en dat marketing niet zo jouw ding is, omdat je geen idee hebt hoe je dat precies aan moet pakken. Daarom ben ik hier om jou te helpen, zodat je meer impact, meer klanten en meer omzet maakt, zonder gladde marketingtrucjes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}