Ik wil niet meer normaal zijn

Ik wil niet meer normaal zijn

september 6, 2016

Ik wil niet meer normaal zijn

 

Ik heb twee uitersten in mij…

 

Een kant van mij wil een leider zijn, het podium pakken, mensen inspireren, haantje de voorste zijn (daar werd ik met mijn meisjes achternaam ‘de Haan’ vaak mee geplaagd) en grootse dingen neerzetten.

 

Terwijl mijn andere kant juist het liefste in een hutje op de hei wil zitten, ver weg van iedereen die mij eventueel zou kunnen kwetsen of afwijzen.

 

Het is regelmatig een strijd in mij om die twee in mijzelf te verenigen.
Ik ben deze strijd zat.
Deze twee verschillende Sylvia’s horen allebei bij mij.
Dat ben IK.

 

Maar is dat wel normaal?

 

Jawel hoor, ik denk het wel.
En daarbij wil ik ook helemaal niet meer normaal zijn.
Normaal daar is al genoeg van.
Laat mij maar anders zijn.
Dat maakt mij juist uniek.

 

En niet alleen ik, maar wij zijn allemaal uniek.

 

Uniek is het nieuwe normaal!

 

We zijn uniek, omdat we allemaal anders zijn.
We hebben allemaal onze verschillende kanten.
We hebben allemaal verschillende talenten.
We hebben allemaal een verschillend pad te lopen.
We hebben allemaal een andere energie.
We hebben allemaal ons eigen levensdoel.
We zijn allemaal met onze eigen speciale reden hier op aarde gekomen.

 

Ik weet wat die reden is en kan mij daar helemaal in uitleven onder andere in mijn werk, of nee, juist in mijn werk! Daardoor kan ik persoonlijk groeien en groeit mijn bedrijf als vanzelf met mij mee.

 

Wil je ervaren wat ik bedoel? Wil jij weer in ‘the flow’ komen? Wil jij weten waar jij gelukkig van wordt? Wil jij nu eindelijk wel eens weten waarvoor jij bedoeld bent? Wil je net zoals ik bewust zijn van jouw levenspad en levensdoel?

 

Wacht dan niet langer en geef je op voor mijn GRATIS mini-Bezielingssessie, dan licht ik een tipje van jouw sluier op en gaan we samen kijken wat eronder zit.
Ik geef elke week 5 van deze gratis sessies via skype.

 

Lijkt me super leuk om dat samen met jou te doen. Klik HIER om je op te geven.
Ken je iemand waarvoor deze informatie ook heel waardevol en inspirerend is, voel je dan zo vrij om deze blog door te sturen.

 

Ben heel benieuwd wat je van mijn blog vindt en of het iets in jou raakt. Je kunt hieronder je reactie zetten. Ik lees ze graag!

 

Gratis e-book: In 4 stappen
ondernemen vanuit je zielsmissie.
Vraag hier aan


Gratis masterclass
Volop zichtbaar voor je ideale klant.

Meer info: klik hier

fbgroep-sylvia


Als je met je hele ziel en zaligheid voelt dat je echt je missie neer wilt zetten; klik
hier en word lid van mijn gratis Facebookgroep


Wil jij weten wat de Nr. 1 blokkade is die staat tussen jou en de omzet waar je van droomt?
Klik
hier en vraag een gratis Doorbraaksessie aan

over sylvia Bouwer 

Hi, als businesscoach voor ambitieuze coaches & therapeuten help ik jou de praktijk te krijgen die je wilt. Ik weet nog PRECIES hoe geweldig het is om voor jezelf te beginnen met een briljant idee, een sterke drive en een hoofd vol dromen. Ik begrijp dat jij je overspoeld voelt door alles wat er bij het ondernemen komt kijken en dat marketing niet zo jouw ding is, omdat je geen idee hebt hoe je dat precies aan moet pakken. Daarom ben ik hier om jou te helpen, zodat je meer impact, meer klanten en meer omzet maakt, zonder gladde marketingtrucjes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}