Ik roep je op

Ik roep je op

februari 20, 2022

Ik ben het…

Je zielsmissie

Ik weet…

je vindt het vast heel erg vreemd dat ik je mail. 

Maar ik doe het op deze manier want het ik heb belangrijk nieuws.

Daarom heb ik de mail van Sylvia overgenomen om jou deze mail te sturen…

(Hahaha, we weten natuurlijk allebei wel dat in het echie ik (Sylvia) het ben die jou deze mail stuurt, maar blijf bij me en lees deze mail alsof jouw zielsmissie echt via mij tot jou spreekt. Want ik heb een belangrijke mededeling voor jou.)

Jij bent met een rugzakje naar de aarde gekomen met prachtige talenten en kwaliteiten. Hiermee kun je een heleboel mensen helpen. Jij hebt het in je om levens te transformeren en de wereld op jouw manier een beetje mooier en beter te maken. Niet alleen voor ons, maar ook voor toekomstige generaties.

En als je de laatste twee jaar niet onder een steen hebt gelegen dan weet je dat er op dit moment veel mensen zijn die jou verschrikkelijk hard nodig hebben.

De wereld heeft jou nu meer dan ooit nodig!

Het enige dat jou nu nog tegenhoudt om…

- eindelijk eens voor de volle 100% in je zielsmissie te stappen, helemaal jouw ding te doen en een een comfortabel leven te leiden met alles erop en eraan -

is om een hele lading klanten aan te trekken.

Door mensen te helpen met jouw talenten help je ook jezelf.

Je hebt mijn toestemming om nog veeeeeeeeeel meer mensen te helpen.

Zo kun jij jouw steentje bijdragen aan het verspreiden van licht. Want zo zul jij anderen inspireren om ook hun volledige potentieel te leven.

Kun je nu zien en voelen hoe het aantrekken van klanten de sleutel is om volledig jouw zielsmissie te leven?

Als dat zo is, vraag dan mijn gratis diensten en producten aan. Dan help ik je om die klanten aan te trekken. Kijk hier voor alle informatie.

Gratis e-book: In 4 stappen
ondernemen vanuit je zielsmissie.
Vraag hier aan


Gratis masterclass
Volop zichtbaar voor je ideale klant.

Meer info: klik hier

fbgroep-sylvia


Als je met je hele ziel en zaligheid voelt dat je echt je missie neer wilt zetten; klik
hier en word lid van mijn gratis Facebookgroep


Wil jij weten wat de Nr. 1 blokkade is die staat tussen jou en de omzet waar je van droomt?
Klik
hier en vraag een gratis Doorbraaksessie aan

over sylvia Bouwer 

Hi, als businesscoach voor ambitieuze coaches & therapeuten help ik jou de praktijk te krijgen die je wilt. Ik weet nog PRECIES hoe geweldig het is om voor jezelf te beginnen met een briljant idee, een sterke drive en een hoofd vol dromen. Ik begrijp dat jij je overspoeld voelt door alles wat er bij het ondernemen komt kijken en dat marketing niet zo jouw ding is, omdat je geen idee hebt hoe je dat precies aan moet pakken. Daarom ben ik hier om jou te helpen, zodat je meer impact, meer klanten en meer omzet maakt, zonder gladde marketingtrucjes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}