Iedereen is hier met een reden

door Sylvia Bouwer  - april 11, 2016

Toen ik jaren geleden erachter kwam dat iedereen hier op aarde is met een reden, vielen er voor mij een aantal puzzelstukjes op z’n plaats. Ik vond dat zo bijzonder dat ik vele jaren later besloten heb om er mijn werk van te maken andere vrouwen te helpen ook achter hun reden te komen.

In eerste instantie hielp ik alleen maar vrouwen uit mijn kennissenkring, maar later had ik voldoende lef om ook naar buiten te treden en andere vrouwen met deze ontdekkingstocht te helpen.

Ik weet nog dat ik vroeger heel nieuwsgierig was wat dan mijn speciale reden, oftewel missie hier op aarde zou zijn. Herken jij dat ook? Ik denk namelijk dat iedereen diep van binnen wel weet of voelt dat we hier niet voor niks zijn. Vaak doen we met dat gevoel niks, omdat we een vol en chaotisch hoofd hebben dat maar door ratelt, we het te druk hebben, geen geld hebben en vooral normaal willen blijven doen…

 

Wakker worden

Ik kan je vertellen dat de vrouwen die ik hiermee al heb geholpen, als het ware ‘wakker’ zijn geworden. Ze beseffen zich nu dat ze echt iets voor anderen kunnen betekenen. Dat ze van waarde zijn. Dat ze ‘iets’ speciaals in zich hebben waar ze zelf heel blij van worden en waar ze hun dromen mee uit kunnen laten komen en waar ze heel veel andere mensen mee kunnen helpen. Lees wat Susanne Groeneveld hierover zegt:

“Dat er iets over mensen valt te zeggen op grond van hun geboortedatum? Horoscopen bewijzen dat. Maar dat er ook allerlei informatie schuilgaat achter je huisnummer, je naam én doopnamen (Bezielingssessie) was voor mij onbekend. Gedreven door nieuwsgierigheid wilde ik heel graag weten wat de nummers en de namen over mij te vertellen hebben. Antwoord? Meer dan ik vooraf had kunnen bedenken. Heel veel van wat Sylvia over mij oplepelde, klopt gewoon. En ja, niet voor iedereen zal de toekomst er zonnig uitzien, maar op grond van wat de cijfers en de namen mij vertellen, ga ik een paar heel mooie jaren tegemoet. En dat is voor iemand, die net het roer heeft om durven gooien, meer dan een geruststellende gedachte.”

 

Kijkje achter de schermen

Voel je dat er voor jou ook meer is? Wil je ook een kijkje achter jouw schermen? Is het voor jou ook tijd om jouw reden naar buiten te laten komen? De wereld is er aan toe om jou te zien. Zodra je jouw reden ziet en voelt, vallen er voor jou ook heel veel puzzelstukjes op z’n plaats. Dan voel je dat er bijzondere dingen staan te gebeuren. Dat is zo’n geweldig gevoel. Dat gun ik jou ook!

Ik hoop dat je mensen om je heen hebt die in jouw missie geloven en jou daar ook in steunen. Helaas merk ik vaak in mijn cursussen dat vooral vrouwen zich erg veel aantrekken over wat andere mensen ervan zeggen. Vaak is deze kritiek goed bedoeld, maar het komt maar al te vaak voor dat veel vrouwen hun plannen dan maar opgeven en verder werken en leven zonder hun mooie missie tot bloei te laten komen. Jammer, jammer, jammer…
Daarom is het zo belangrijk dat er iemand is die je kan vertellen waarvoor jij hier op aarde bent. Iemand die je kan helpen en stimuleren om je missie te leven.

 

Ik kan die persoon voor jou zijn…

Ik kan je in een Bezielingssessie precies vertellen wat jouw reden hier is op aarde. Dat is een sessie (bij mij in de praktijk of per skype of Facetime) waarvan je ook een audio-opname krijgt en waarin je ontzettend veel informatie krijgt over jouw reden, je talenten en kwaliteiten, de energie voor de komende jaren en nog heel veel meer. Kijk hier voor informatie.

Ik kan je zelfs nog een stapje verder helpen, want ik heb een nieuw online programma: Maak werk van je bezieling. Zoals de naam al zegt help ik vrouwen om van hun bezieling hun werk te maken in een 12 weekse online cursus. Je hoeft hier niet de deur voor uit en kunt de lessen volgen op een tijdstip dat jij wilt. Hoe makkelijk wil je het hebben? Klik hier voor meer informatie.

Wil je met mij aan de slag?
Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact met me op via contact@sylviabouwer.nl

 

(c)2016 Sylvia Bouwer, alle rechten voorbehouden.
Wil je dit artikel gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief of op een website? Dat kan, zolang je deze informatie-“blurp”, met een werkende link naar genoemde website, opneemt: “Door Sylvia Bouwer. Ga naar www.sylviabouwer.nl voor het aanvragen van het gratis mini E-boek: ‘Wat vertelt jouw zielenkleur?’ en de gratis videoserie ‘Werken vanuit bezieling’.”

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Waarom hebben we een missie?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je