Hoor jij ook bij de roze brillenclub?

door Sylvia Bouwer  - juli 30, 2017

Hoor jij ook bij de roze brillenclub?

 

Vanochtend tijdens mijn dagelijkse yoga half uurtje, waarbij ik altijd ondertussen luister naar een inspirerende audio, hoorde ik iemand zeggen dat haar man altijd zei dat ze bij de roze brillenclub hoorde. Ik moest lachen, want ik heb ook zo’n man die iets soortgelijks tegen mij zegt. Hij vindt dat je wel realistisch moet blijven…

 

Ik kijk juist graag door een roze bril. Waarom? Omdat ik mij afstem op het meest ideale leven dat ik wil leven. Mijn droomleven. En daar hoort voor mij onlosmakelijk mijn droombedrijf bij. Elke ochtend stem ik mij dan ook af op datgene dat ik graag wil creëren in mijn leven. Doordat ik dit dagelijks doe, verschuift er iets in mijn energie en daardoor zal ik steeds meer en meer mijn droomleven aantrekken. Dit komt door de universele Wet van Aantrekkingskracht.

 

Voordat ik mij überhaupt in deze materie verdiept had, hoorde ik mijn trainers van de Intuïtieve Opleiding waar ik destijds op zat, altijd al zeggen “Fake it, till you make it”. Ja, zal wel dacht ik, maar snapte niet echt hoe dat dan zou werken.

 

Dit onderwerp was een jaar of vijftien geleden helemaal hot, omdat het boek ‘The Secret’ toen een bestseller werd. Door dit boek ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in deze materie. Ik heb hier veel boeken over gelezen, films over gekeken en sinds drie jaar volg ik wekelijks lessen over dit boeiende onderwerp.

 

Inmiddels begrijp ik het een stuk beter en lukt het mij steeds makkelijker om dat wat ik graag wil ook daadwerkelijk te manifesteren. Maar dat heeft wel wat tijd gekost, zoals je hier leest. Ik zat vol met beperkende overtuigingen die mij lieten geloven dat wat ik wilde, toch niet kon. Altijd was er wel een stemmetje in mijn hoofd die ervoor zorgde dat ik alles wat ik wilde onbewust ver bij mij vandaan hield.

 

Herken jij dit? Dat je iets graag wilt, maar denkt van ‘dat kan toch niet’, ‘wie ben ik nou om dat te doen’, ‘dat is toch niet voor mij weggelegd’, of ‘daar heb ik toch geen geld voor’. Ik kan je zeggen dat dit voor mij heeeeeeeeeeel herkenbaar is. Ik was vroeger net zo. Maar ik ben er mee aan de slag gegaan. Ik heb mijzelf een ander verhaal verteld. Ik ben mij gaan focussen op datgene wat ik zooooooo graag wilde.

 

Maar alleen dingen willen is niet voldoende. Je moet jezelf als het ware al voor je zien in die nieuwe situatie. Als je dat voor je ziet, dan kun je je ook voorstellen dat je je ook al een beetje zo gaat voelen. Als je dit vaak genoeg herhaalt, dan zul jij energetisch al die persoon worden die dat droomleven leeft. Doordat je die energie uitstraalt, kan het niet anders dan dat de Wet van Aantrekkingskracht in werking gaat en jou datgene geeft wat jij zo graag wilt. Mits… er natuurlijk geen blokkades in de weg zitten.

 

Nou, die blokkades had ik wel…, maar ik heb ervoor gezorgd dat ik een heleboel blokkades bij mezelf heb opgelost. Ik ben heel veel mindsetwerk gaan doen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu heel anders in het leven sta. Veel vrijer. Veel positiever.

 

Niet alleen in mijn innerlijk leven is er van alles veranderd, ook in mijn fysieke leven zijn er heel veel zaken anders geworden. Ik heb inmiddels een ander bedrijf en doe heel ander werk. Dat waar ik mij voorheen op afgestemd heb, heb ik nu gemanifesteerd. Denk nu niet dat de finish in zicht is, want er komen altijd weer nieuwe wensen waar ik mij dan weer op afstem. Zo blijft het leuk. Ik zie afstemmen dan ook echt als een levenswijze.

 

Ik zie de wereld dus heel graag door een roze bril, want ik weet uit ervaring dat het mij heel veel brengt. En ja… mijn man die ziet de laatste tijd ook wel in dat mijn afstemritueel voor mij werkt. Ook al zegt hij ook nog wel vaak, ja maar je werkt er ook hard voor…

 

Ik raad jou ook aan om door een roze bril te kijken, want het zal zoveel makkelijker voor je worden om datgene wat jij wilt met je leven en je bedrijf ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen.

 

Ben je nieuwsgierig geworden wat de Wet van Aantrekkingskracht voor jou zou kunnen betekenen? Kom dan aanstaande vrijdagmiddag 4 augustus naar mijn workshop ‘MPower jouw Business’. Hoe je de Wet van Aantrekkingskracht kunt inzetten voor je bedrijf en hoe je daar je mindset op aanpast zijn namelijk twee van de vier stappen die ik met je doorloop in deze workshop. Verder gaan we jouw bezieling nieuw leven inblazen en help ik je om een goede (door)start te maken met jouw bedrijf.

 

Lees hier alles over deze workshop>>

 

Wat doe jij om datgene te manifesteren wat jij graag wilt in je leven? Laat je me het hieronder in het reactieveld weten?

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Hoe je van 'noodzakelijk kwaad' naar 'fun' komt

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je