Voor vrouwelijke coaches die meer geld

willen verdienen met hun missie

HOME    START HIER   OVER MIJ    Blog   AANBOD   

 Maak je ondernemersdromen waar

Sylvia Bouwer

Ondernemen met een spirituele touch

Ik leer vrouwelijke coaches & therapeuten die kampen met te weinig omzet om in 4 maanden meer klanten te maken, zodat ze een dijk van een praktijk kunnen opbouwen zonder gladde marketingtrucjes. 


Al mijn kennis en ervaring - door mijn 33 jaar zelfstandig ondernemerschap in de dienstverlenende sector & als sales assistent bij een internationaal bedrijf - heb ik nu in mijn trainingen gestopt, waarin ik jou precies leer wat ik heb gedaan en wat ik al honderden klanten heb helpen doen om van je missie je business te maken. Ik weet hoe je super commercieel kunt zijn en hoe je geld kunt verdienen, zonder dat je jezelf verliest en dat ook nog eens vanuit spiritualiteit, dus echt authentiek.

Ik ben geselecteerd en gekwalificeerd voor de Startversneller als businesscoach. Startende ondernemers uit Gelderland die (max. 5 jaar) ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel komen in aanmerking voor een KORTING van € 1.000,-Klik hier voor de voorwaarden.

De Startversneller

Ik had al snel mijn cursusgeld terugverdiend


"Ik liep vast in het opstarten van mijn praktijk. Ik heb nu een prachtige website, een hele positieve mindset en veel vertrouwen. Sylvia heb ik als heel prettig ervaren. Open, duidelijk, liefdevol en met zoveel passie dat het erg aanstekelijk werkt. Ik had deze training absoluut niet willen missen. Het is de investering meer dan waard geweest!"

Leonie Roering

Leonie Roering 

Coach/Sensi Therapeut

Sylvia's unieke methode gaf mij rust


"Ik zocht een businesscoach die niet aan plat marketing deed, maar met gevoel. Bij Sylvia leerde ik alles heel makkelijk te organiserenIk leerde heel goed wat bij me past en waar het werkelijk om gaat. Ik raad je een traject bij Sylvia aan, omdat ze je laat zien waarvoor je in de wieg bent gelegd. Ze is geduldig, warm en gevoelig."

Tamara van Gessel

Tamara van Gessel

Holistisch Huidcoach

Transformeer levens met jouw bedrijf

Heb jij ook zoveel ideeën?

Heb je ook zoveel ideeën?

Sinds een tijd heb je jouw eigen praktijk. Daarnaast heb je nog je parttime baan. Je hebt een mooie ruimte in huis ingericht, een website gemaakt en visitekaartjes laten drukken, maar helaas weinig klanten. Je baalt hier stevig van. Herken jij dit?

Lees verder...

Wil je groeien of gelijk blijven?

Groeien of gelijk blijven?

Je wilt genoeg omzet en een prachtig bedrijf waarmee je jouw droomleven werkelijkheid kunt laten worden. Volgens mij doen weinigen van ons dit louter en alleen om het geld. Je bent bevlogen en doet dit écht om mensen te helpen en daarmee je brood te verdienen. Herken jij dit?

Lees verder...

Hoe ga jij je geld verdienen?

Hoe ga jij jouw geld verdienen?

Zojuist sprak ik in een dame die vorig jaar haar praktijk was gestart. Ze had een goede opleiding gevolgd en was helemaal klaar om veel mensen te helpen. Alleen… had ze maar een paar klanten. Te weinig om haar steentje bij te dragen aan alle gezinsuitgaven. Ze kon net haar zakelijke kosten betalen... Herken jij dit?

Lees verder...


Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy policy.

Contact: klik hieronder

KVK 06.08.52.76

ALGEMENE VOORWAARDEN

PRIVACY POLICY

DISCLAMER

© SYLVIA BOUWER 2020