Hoe zou het zijn als jij zichtbaar wordt?

door Sylvia Bouwer  - juli 16, 2017

Hoe zou het zijn als jij zichtbaar wordt?

 

Het regende pijpenstelen buiten. Wij zaten gelukkig lekker droog in een klein, maar knus en hip restaurant in hartje Utrecht. Rondom ons zaten mensen te werken op hun laptop, koffie erbij, samen en alleen. Ik vertelde mijn vriendin, die ik heel lang niet gezien had, dat ik zelf ook een (bijna) laptop lifestyle had gecreëerd.

 

Hoe grappig om te horen dat onze levens totaal verschillend (qua werk dan) waren verlopen. Zij was al 35 jaar werkzaam in de zorg, wel van functie veranderd en van locatie, maar nog steeds werkzaam voor hetzelfde tehuis. Nog steeds was ze vol passie over haar werk. Heerlijk om te horen.

 

Zij keek op haar beurt ervan op dat ik zo’n drastische beslissing had genomen om nu al voor de tweede keer in mijn leven het roer om te gooien. De eerste; als secretaresse (voor mijn gevoel in een vorig leven) had ik de stap gezet om me om te scholen en als zelfstandig holistisch huidcoach verder te gaan. De tweede; natuurlijk die van de laatste jaren, de switch die ik heb gemaakt naar bezieling businesscoach.

 

Voor mij hele logische stappen, maar ik kan me ook voorstellen dat de buitenwereld daar heel anders tegenaan kijkt. Toen ik vroeger na een aantal jaren secretaresse geweest te zijn, de behoefte voelde om niet meer alleen vanuit mijn hoofd te werken (want zo voelde dat voor mij), heb ik mij omgeschoold tot holistisch huidcoach. In mijn eigen praktijk werkte ik dan ook helemaal vanuit mijn gevoel, mijn hoofd gebruikte ik voor ondernemerszaken zoals administratie, pr, marketing, enzovoorts. Dit was heel veel jaren een hele mooie combinatie voor mij.

 

De jaren verstreken waarin ik heel wat klanten in mijn stoel heb gehad. Maar altijd kon ik er maar net van rond komen. Het hield niet over. Toen ik uiteindelijk, na vele jaren zwoegen, kennis maakte met marketing en mij daarin schoolde, bloeide en groeide, tot mijn stomme verbazing, mijn praktijk zó ontzettend snel dat ik vond dat ik dit niet voor mezelf alleen kon houden. Het verlangen groeide om ook andere coaches daarmee te helpen. Ik wist dat mijn collega’s ook vaak moeilijk konden rondkomen met datgene wat ze verdienden. Ze waren echte vakvrouwen, werkten keihard, maar liepen, net zoals ik vroeger, soms gefrustreerd rond omdat ze meestal dik onder het minimumsalaris verdienden. Dat kon anders wist ik nu uit eigen ervaring. En al snel kwam dan ook de vraag van een bevriende collega of ik haar wilde helpen meer klanten te krijgen en meer omzet te draaien. Natuurlijk wilde ik dat. Ik wilde niks liever dan anderen helpen om ook van hun praktijk een succes te maken.

 

Toch koos ik er niet voor om dit aan de grote klok te hangen, want wie was ik nou om deze inzichten verder te brengen? Wat stelde ik nu voor? Ik wist wel hoe het moest, maar er waren veel meer businesscoaches die al heel bekend waren, dus daar zou iedereen wel heen gaan. Mensen zouden mij aan zien komen zeg… Nee, ik besloot om het voorlopig maar een droom te laten blijven.

 

Onbewust zorgde ik er toch in de loop van de tijd voor dat mijn pad die richting weer op leidde. Ik was inmiddels een zijpad ingegaan door als coach vrouwen contact te laten maken met hun passie. Iets wat vrouwen door de drukke tropenjaren met kleine kinderen vaak ver weg stoppen en als de tijd daar is weer tevoorschijn proberen te halen. Helaas hebben ze het dan vaak zo diep weggestopt dat het onvindbaar schijnt te zijn. Super vond ik het dan ook om ze te helpen om die passie, die bezieling weer in hun onderbewuste op te graven, het stof eraf te blazen en ze dit, in hun bewuste, weer aan te reiken.

 

Eénmaal hun bezieling ontdekt te hebben, bleken veel vrouwen deze bezieling in een eigen bedrijf te willen gieten. Dat was natuurlijk het moment dat ik mijn expertise door de jaren heen opgebouwd door het volgen van verschillende opleidingen, mentoren en zelfstudie, kon gebruiken om deze dames verder te helpen om rondom hun bezieling een business te bouwen. Na mijn vele ‘ja maren’ uit de weg geveegd te hebben, ben ik me volledig gaan storten op het helpen van collega coaches en therapeuten om vanuit bezieling, met behulp van de Wet van Aantrekking, een succesvolle ondernemersmindset en een gezonde portie warme marketing hun bedrijf te laten bloeien en groeien.

 

Herken jij dit wat ik heb gedaan, het jezelf klein houden? Weet jij ook van jezelf dat jij veel meer in je mars hebt dan dat er nu uitkomt? Durf jij ook niet zichtbaar te worden, want wie zit er nu in hemelsnaam op jou te wachten? Hele herkenbare gedachten, niet alleen van mij, maar van heel veel coaches en therapeuten. Laat mij je dan vertellen dat wij allemaal uniek zijn, met onze eigen speciale talenten en kwaliteiten, met onze eigen missie. We zijn niet voor niks allemaal verschillend geboren. Zou wat moois zijn als er allemaal dezelfde types coaches rondliepen. Wat een beperking zou dat zijn. Je zou geeneens kunnen kiezen voor iemand waar jij je veilig en gezien bij voelt. Of dit algemene type moet net zijn wat jij zoekt.

 

Stel je eens voor wat er gebeurt als jij wel zichtbaar wordt? Eindelijk kunnen mensen die met jou resoneren ook echt voor jou kiezen. Eindelijk kunnen ze geholpen worden door iemand die hun helemaal begrijpt. Eindelijk voelen ze zich echt gezien. Daarom is het belangrijk voor jou om in het licht te gaan staan. Realiseer je eens, dat als je zo door blijft gaan met jezelf klein houden, je een heleboel mensen in de steek laat. Ze kunnen je niet vinden, weten niet eens dat jij er bent.

 

Hou op met jezelf klein te houden

Ga in het licht staan

De wereld heeft jou nodig!

 

Heb jij ook zo’n passie die je graag in de wereld wilt zetten? Zou je die ook dolgraag in een eigen bedrijf willen gieten? Of ben je al een tijdje bezig en krijg je het zelf niet voor elkaar om er ruim van te leven? Laten we het dan samen doen! Alleen is maar alleen. Samen leer je zoveel meer. Samen met mij, of samen met mij en nog een paar andere coaches. Allebei is mogelijk. Het is maar net wat jij wilt. Jij beslist.

 

Zet je bedrijf de komende maanden op de eerste plaats en sluit dit jaar af met een omzet die je nu nog niet aan ziet komen. Ik werk in mijn training met een bepaalde strategie die ervoor gaat zorgen dat jij en jouw diensten aantrekkelijk worden voor potentiële klanten en dat je daardoor de juiste klanten naar je toe magnetiseert. Als je deze bewezen kennis hebt, je ondernemersmindset op succes is geprogrammeerd en je ook nog eens weet hoe je de Wet van Aantrekking voor jouw bedrijf kunt laten werken, dan zal je bedrijf daar ontzettend door groeien. En elk jaar zul je kunnen uplevellen. Neem mij nou; ik heb nu al meer dan twee keer zoveel verdiend als het hele vorige jaar. Dat kun jij ook bereiken!

 

Het doet mij dan ook deugd dat sommige klanten de investering al meer dan terugverdiend hebben voor het einde van de training. Ik ben megatrots op de resultaten die mijn klanten behalen. Ik geniet daar net zo van als zij zelf. Het geeft mij een warm en blij gevoel dat ik zo mijn steentje kan bijdragen.

 

De 3-daagse training van juli zit nu al vol, maar door de grote belangstelling heb ik een extra training ingelast die in augustus begint. De cursus duurt dan tot en met oktober en tussen de cursusdagen in en na de tijd kun je alle opgedane kennis implementeren. Lees hier meer over de verschillende vormen van de training ‘Van Bezieling naar Business’>>

 

Gaat je dit nog wat te snel? Geef je dan op voor de ‘Mpower jouw Business’ workshop van 4 augustus aanstaande. In deze workshop ga ik je de 4 hoofdstappen leren die ik ook in mijn training gebruik om jouw bedrijf succesvol te maken. Voor maar 37 euro excl. btw kun je je die middag laten inspireren over succesvol ondernemen.

 

Lees hier alles over de middagworkshop Mpower jouw Business>>

 

Een middag waarna je met een hoofd en hart vol inspiratie weer naar huis gaat. In deze vernieuwde workshop zal ik je laten zien en voelen wat deze 4 stappen inhouden. Plus ik zal je coachen, zodat je nu echt kunt gaan vliegen en helemaal jouw ding kunt gaan doen. De sfeer zit er altijd goed in en je wordt gewoon super blij als je komt. De middag is geheel verzorgd en voor mensen die mij kennen zal het geen geheim zijn dat ik mijn klanten verwen met allerlei lekkers. Vanaf nu kun je jouw plek voor 4 augustus reserveren. Wees er snel bij want ik wil de groep niet te groot maken.

 

Geef je hier op voor deze inspirerende workshop Mpower jouw Business>>

 

Wat houd jou tegen om zichtbaar te worden? Wil je het met me delen? Laat het me in een reactie hieronder weten.

 

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Hoe je van bezieling naar business gaat

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je