Hoe wordt het beter dan dit?

door Sylvia Bouwer  - december 11, 2016

Hoe wordt het beter dan dit?

 

Het is heel gezond om wensen en verlangens voor de toekomst te hebben. Als je deze wensen hebt dan betekent dit geenszins dat je ontevreden bent, maar het betekent dat je de roep voelt van je ziel om nog meer ervaringen op te doen in dit leven en nog meer je zielsmissie te leven, waardoor je nog meer mensen kunt helpen.

 

Het zou zonde zijn als je jezelf klein houdt door deze verlangens te negeren en jezelf de beperkende overtuiging voor te houden dat je ‘tevreden moet zijn met wat je hebt’. Waarom? Waarom mag je niet nog meer leuke dingen doen? Waarom mag je niet nog meer genieten? Waarom mag je niet in nog meer overvloed leven en nog meer geld verdienen?

 

Ik snap het wel, want ook ik heb in mijn opvoeding meegekregen dat je ‘tevreden moet zijn met wat je hebt’. Mijn ouders hebben de oorlog nog meegemaakt en waren met weinig tevreden en wilden ook hun kinderen meegeven dat je ook gelukkig kunt zijn met weinig. Daar hebben ze gelijk in, maar daarom mag je ook nog wel gelukkig zijn met VEEL!

 

Gelukkig zijn met overvloed!

 

En met het creëren van overvloed kan het universum je heel goed helpen. Wellicht werk je super hard om overvloed te ervaren en geld naar je toe te laten stromen, maar voelt het vooral als een grote worsteling om financieel je hoofd boven water te houden. Het kan soms heel simpel zijn om dat hele proces moeiteloos te laten verlopen. Maar ja, daar zit ‘m nu net de kneep.

 

Hoe zou het voor je zijn als ik je vertel dat de dingen die je doet waarschijnlijk prima zijn en niet hoeven te veranderen?

 

Hoe zou het voor je zijn als ik je vertel dat – als je wel de juiste dingen doet – je die alleen op een ander tijdstip moet doen om overvloed te creëren met je bedrijf?

 

Ik heb daar een simpel voorbeeld van uit mijn eigen leven; toen mijn dochters in de pubertijd zaten kon ik ongelooflijk veel moeite doen om de rust en harmonie in huis te bewaren, zodat ik geen oorlog had met mijn pubers, maar ik had beter even kunnen wachten tot de hormonen de deur uit waren. Nu heb ik weer een hele goede band met mijn dochters, terwijl we in de pubertijd elkaars grootste ‘vijanden’ waren.

 

Ik deed dus heel veel moeite op de verkeerde tijd. En zo kan het ook zijn met je bedrijf. Stel dat je aan het worstelen bent met van alles en nog wat en je doet precies wat je geleerd hebt van ervaren ondernemers en toch krijg je het niet aan het stromen. Dan kan het dus heel goed zijn dat je wel de juiste dingen doet, maar op de verkeerde tijd.

 

Hoe wordt het beter dan dit?

 

Deze vraag is dan ook precies de reden waarom ik mijn GRATIS mini-Bezielingssessie aanbied. Dat is een sessie waarbij ik je kan vertellen in welke persoonlijke flow je zit en wat je kunt doen om met minder moeite, meer te genieten van jouw waardevolle en kostbare tijd hier op aarde. Met deze voorkennis is het vele malen makkelijker om je omzet te vergroten en om dus daadwerkelijk overvloed te ervaren.

 

Nieuwsgierig geworden? Geef je dan HIER op.

 

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Als je het gevoel hebt dat je voor niks specifieks geboren bent

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je