Hoe we in 2017 het beste uit onszelf kunnen halen.

door Sylvia Bouwer  - januari 8, 2017

Hoe we in 2017 het beste uit onszelf kunnen halen

Een nieuw jaar. Hoera!

De energie van 2017 is afgelopen oktober al begonnen te stromen. Heel veel mensen hebben de energieverandering al opgemerkt. Op dit moment zitten we nog steeds in het soepje van de energie van 2016 (die aan het wegebben is) en de energie van 2017 die op dit moment al behoorlijk sterk voelbaar is. Als numeroloog voorzie ik dit jaar mooie dingen ontstaan.

 

Alle uitdagingen van 2016 hebben ons dichter bij onszelf en bij onze persoonlijke en unieke zielsmissie gebracht. Het was een jaar van afsluiten, maar waar de ene deur sluit, gaat er een andere open…

 

Welkom 2017!

De mondiale energie van het jaar wat voor ons ligt staat helemaal in het teken van een nieuwe start. Het zal een jaar worden met veel activiteit en creativiteit. Er zullen veel nieuwe ideeën ontspruiten. Er zal veel georganiseerd worden. Als er veranderingen in ons leven aangebracht moet worden is dit bij uitstek een jaar om deze veranderingen ook daadwerkelijk door te voeren. Dat kunnen kleine aanpassingen zijn, maar het kan ook betekenen dat het roer omgaat en er iets nieuws begonnen wordt.

 

Het is een jaar waarin de mensheid de energie krijgt om zijn zelfstandigheid en verantwoordelijkheid op te pakken. Een jaar waarin we nog meer leren om ons masker af te zetten en helemaal onszelf te zijn, persoonlijk te groeien en ons eigen unieke pad te lopen. Een jaar om onze mogelijkheden te onderzoeken en de snelheid op te voeren en er vervolgens dan ook helemaal voor te gaan.

 

Wil jij op deze mooie ‘nieuwe start’ energie van 2017 meeliften, orde op zaken stellen, je dromen waarmaken en je zielsmissie leren kennen, dan heb ik de cursus die je zoekt.

 

Zaterdag 28 januari start de eerste 3-daagse ‘Maak Werk van je Bezieling’. Na het succes van de online versie, komt er nu dus ook een offline versie. Omdat het de eerste keer is zal deze eerste 3-daagse nog voor een speciale prijs zijn.

 

Lees hier alle informatie van de 3-daagse Maak Werk van je Bezieling

 

De cursus zal op 3 zaterdagen gehouden worden in een kleine groep van maximaal 6 vrouwen. Ik weet uit eigen ervaring dat het volgen van zo’n cursus in een groep ontzettend inspirerend en ondersteunend is. De grote Bezielingssessie die deel uitmaakt van deze cursus wordt echter wel in een separaat uitgebreid 1 op 1 consult gegeven.

 

Wil jij in 2017 het roer omgooien en wil jij weten voor welk werk je in de wieg gelegd bent? Geef je dan snel op!

 

Lees hier alle informatie van de 3-daagse Maak Werk van je Bezieling

 

Ik ben heel benieuwd hoe jij de energie van 2017 ervaart? Laat je me het hieronder weten?

 

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Blijf jij stilletjes en geduldig afwachten?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je