Hoe staat het met jouw financiën?

juni 15, 2023

Veel ontvangers van deze mail zullen er een bloedhekel aan hebben om met deze vraag bezig te zijn. Maar omdat ik jou alle succes, groei en een leven vol overvloed gun, wil ik deze mail er toch aan wijden.

Financieel’ is helemaal mijn thema de afgelopen weken. Ik ben namelijk bezig geweest om een nieuw online programma ‘Leef je geldmissie; doorbreek je geldblokkades en omarm je financiële bestemming’ te maken.

Dit programma bied ik als extra bonus aan bij mijn businesstraining.

Deze geldmissie training heb ik gemaakt omdat ik maar al te vaak zie ik dat veel coaches en therapeuten zichzelf wegcijferen als het gaat om financiële zaken.

Financieel leiderschap betekent niet alleen het beheren van je inkomsten en uitgaven, maar ook dat je je bewust bent van jouw waarde als professional en dat je de prijzen vraagt die je verdient.

Ik begrijp dat dit een gevoelig onderwerp kan zijn. Misschien ben je zelfs wel geneigd om je tarieven te verlagen, zodat je toegankelijk blijft voor een breder publiek.

Maar wees eens eerlijk, je verdient het toch om een eerlijke vergoeding te ontvangen voor jouw hulp, inzet en tijd. Het is belangrijk dat jij jezelf en jouw werk niet onderwaardeert.

Financieel leiderschap houdt ook in dat je jezelf toestaat om te groeien en te investeren in je eigen ontwikkeling.

Dit betekent dat je tijd en geld besteedt aan bijscholing, trainingen of coaching om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. Het is een investering in je eigen succes en het zal zich op de lange termijn zeker terugbetalen.

Financieel leiderschap gaat niet alleen over geld verdienen. Het gaat er ook om dat je een gezonde relatie met geld ontwikkelt. Je verdient het om financieel stabiel te zijn, zodat jij je volledig kunt wijden aan jouw missie om anderen te helpen.

Ik moedig je aan om je financiën eens onder de loep te nemen. Neem de tijd om jouw tarieven opnieuw te bekijken en te bepalen wat een eerlijke prijs is voor jouw diensten.
Leer hoe je jezelf beter kunt positioneren in de markt en hoe je jezelf kunt laten opvallen als een waardevolle expert.

Geef jezelf de erkenning die je verdient. Wees trots op je werk en laat je niet bang maken door twijfels of onzekerheden.

Je bent meer dan alleen coach of therapeut - je bent een begeleider, een steunpilaar en een bron van inspiratie voor anderen.

Je bent waardevol en onmisbaar in de levens van jouw cliënten.

Gratis e-book: In 4 stappen
ondernemen vanuit je zielsmissie.
Vraag hier aan


Gratis masterclass
Volop zichtbaar voor je ideale klant.

Meer info: klik hier

fbgroep-sylvia


Als je met je hele ziel en zaligheid voelt dat je echt je missie neer wilt zetten; klik
hier en word lid van mijn gratis Facebookgroep


Wil jij weten wat de Nr. 1 blokkade is die staat tussen jou en de omzet waar je van droomt?
Klik
hier en vraag een gratis Doorbraaksessie aan

over sylvia Bouwer 

Hi, als businesscoach voor ambitieuze coaches & therapeuten help ik jou de praktijk te krijgen die je wilt. Ik weet nog PRECIES hoe geweldig het is om voor jezelf te beginnen met een briljant idee, een sterke drive en een hoofd vol dromen. Ik begrijp dat jij je overspoeld voelt door alles wat er bij het ondernemen komt kijken en dat marketing niet zo jouw ding is, omdat je geen idee hebt hoe je dat precies aan moet pakken. Daarom ben ik hier om jou te helpen, zodat je meer impact, meer klanten en meer omzet maakt, zonder gladde marketingtrucjes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}