Hoe kus jij de ondernemer in je wakker?

door Sylvia Bouwer  - maart 12, 2017

Hoe kus jij de ondernemer in je wakker?

 

Ik ben al 28 jaar ondernemer, maar ik heb me niet altijd ondernemer gevoeld. Ik was de eerste jaren vooral bezig om goed te worden in wat ik deed en wat ik geleerd had. Daarna was ik druk met nieuwe kennis vergaren en intussen moeder geworden, ook druk met de opvoeding van de kinderen. Ondertussen maakte zich een gefrustreerd gevoel van mij meester, omdat het mij niet lukte om een, in mijn ogen, goede omzet te behalen met mijn praktijk. Dus ging ik door mijn honger naar kennis mij nog meer verdiepen op mijn vakgebied. Ik deed cursus na cursus, maar het beoogde succes bleef uit.

 

Zichtbaar was ik nauwelijks.

Er bestond nog geen Facebook en in het begin van mijn ondernemerschap ook nog geen internet. Ja, ja ik ben nog een beetje uit de oertijd. 😉
Toen het internet zijn intrede deed, ben ik gaan investeren in een eigen website. Nou moest het toch lukken dacht ik met die bergen inkomsten. Maar weer kreeg ik het niet aan het lopen, zoals ik voor ogen had. Ik had geen idee waar het aan lag. Zichtbaar was ik nu toch genoeg dacht ik nog…

 

Ik had een praktijk waar ik net van kon leven, maar meer dan het minimum was het echt niet. Ik wilde meer. Ik was en ben niet vies van hard werken, dus ik vond dat ik het wel verdiende om een meer dan goedlopende praktijk te hebben. Dus werd mijn frustratie groter en groter.

 

Er ging een wereld voor mij open.

Totdat ik investeerde in mijn eerste businessopleiding. Er ging een wereld voor mij open. Ondanks dat ik zelf uit een ondernemersgezin kom, had ik toch bepaalde zaken over het hoofd gezien. Ik ging heel serieus en enorm enthousiast aan de slag met alles wat ik leerde en binnen enkele maanden had ik een grote klantenkring en het inkomen waar ik naar verlangde. Ik draaide dat jaar een TOPjaar. Eindelijk wist ik hoe het moest en ik was enorm gefascineerd door de psychologie die je toe kunt passen om een succesvolle ondernemer te worden. Op de top van mijn toenmalige carrière besloot ik om een nieuwe uitdaging aan te gaan en het roer om te gooien.

 

Sindsdien heb ik al vele businessopleidingen gevolgd, niet alleen op het gebied van warme marketing, maar ook op het gebied van de ondernemers-mindset, Wet van Aantrekkingskracht en hoe je blokkades kunt helen die de geldstroom tegenhouden.
Ik voel sterk de drive om deze kennis door te geven aan vrouwen in de dienstverlenende sector, omdat deze sector nog zo weinig affiniteit heeft met het ondernemerschap en deze vrouwen altijd maar aan het zorgen zijn en geen idee hebben dat het belangrijk is om de ondernemer in zichzelf wakker te maken. Ik zie ze worstelen, net zoals ik vroeger jarenlang heb gedaan. Ze zijn zich altijd maar weer aan het verbeteren op hun vakgebied, maar vergeten dat ze al goed genoeg zijn en alleen maar op HET ondernemersknopje hoeven te drukken om de klantenstroom op gang te brengen.

 

Ik begeleid nu (startende) vrouwelijke dienstverleners om vanuit bezieling te ondernemen, zodat ze echt een bedrijf krijgen dat bij ze past, zodat ze vanuit vrijheid en overvloed kunnen leven. En waardoor ze alles uit hun bedrijf kunnen halen wat er in zit. Want ik merk maar al te vaak dat ze zelf een blinde vlek hebben op de potentie die in hun bedrijf zit. Hoe gaaf is het dan dat ik ze daarmee mag helpen! Hoe gaaf is het om ze te zien groeien als ondernemer! Daar word ik zo gelukkig van!

 

Ik ben heel benieuwd of je mijn frustratie ook herkend en wat jij er aan hebt gedaan. Zou je me het hieronder in een reactie willen laten weten? Ik zou het heel leuk vinden.

 

Wil jij ook goed geld verdienen met jouw passie, jouw missie? Wil je ook een praktijk starten waarin je dat kunt doen wat je het allerliefste doet?

Of
Herken jij dit geworstel in je praktijk? Elke dag weer hopen dat er iemand belt of mailt die gebruik wil maken van jouw diensten? Je hebt wel klanten, maar niet genoeg om het leven te leven dat je zo graag wilt. Jij wilt ook jouw steentje bijdragen aan de vaste lasten en de gezinsuitjes. Jij wilt nu wel eens eindelijk die loondienstbaan opzeggen, die je er nog altijd op na houdt, omdat je financieel het hoofd nog niet boven water kunt houden.

 

Wil je ook net zoals mij een switch maken naar een goedlopende praktijk?
Doe dan mee met de volgende 3 daagse VAN BEZIELING NAAR BUSINESS. In deze ondernemersopleiding help ik je om je innerlijke ondernemer wakker te kussen. Ik neem je mee aan de hand door ondernemersland en leer je de kneepjes om van je praktijk een echt bedrijf te maken, waarin jij echt jouw ‘ding’ kunt doen. Ik leer je om een stevige basis neer te zetten, zodat de klantenstroom veel makkelijker op gang komt en waardoor jij meer rust in je hoofd krijgt en ECHT kunt genieten van jouw fantastische bedrijf. Ik leer je hoe je die bevlogen ondernemer kunt worden die straks echt als een expert op haar vakgebied wordt gezien. Ik help je om stapje bij stapje zichtbaar te worden, zonder dat het geforceerd gaat. Ik help je om inzicht te krijgen in je inkomsten en hoe je deze positief kunt beïnvloeden. We gaan met zoveel dingen aan de slag, dat het teveel is om op te noemen.

 

Hier lees je er alles over>>

 

Graag wil ik je dan ook hierbij uitnodigen om met ons mee te doen op 30 maart, 21 april en 19 mei. Ook tussendoor laat ik je niet bungelen, want alle vragen die tussentijds bij je opkomen ga ik beantwoorden in een online Vraag & Antwoord sessie. Natuurlijk kun je ook een beroep doen op de online community van gelijkgestemde vrouwen die allemaal met dezelfde training bezig zijn en in een soortgelijk proces zitten. Op dit moment kun je nog gebruik maken van een aantrekkelijke vroegboekkorting.

 

Hier lees je er alles over>>

 

(c)2017 Sylvia Bouwer/Leef met Passie, alle rechten voorbehouden.
Wil je dit artikel gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief of op een website? Dat kan, zolang je deze informatie-“blurp”, met een werkende link naar genoemde website, opneemt: “Door Sylvia Bouwer van Leef met Passie. Ga naar www.sylviabouwer.nl voor het aanvragen van het gratis mini E-boek: ‘Ontdek je zielsmissie, zodat je jouw unieke talenten in cash kunt omzetten’ en de gratis videoserie ‘Van zielsmissie naar business’.”

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Ik heb de eerste dag Van Bezieling Naar Business gehad en ga de tweede zaterdag tegemoet. Ik ben erg blij dat ik deze stap genomen heb. Ik zit weer helemaal in de flow …

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je