Hoe je een klantenmagneet wordt

door Sylvia Bouwer  - mei 28, 2017

Hoe je een klantenmagneet wordt

 

Help jij jouw klanten, net zoals alle andere dienstverlenende ondernemers, zoals het hoort? Help jij ze netjes bij wat jullie afgesproken hebben en waar ze je voor gevraagd hebben?

Dat is wat de meeste coaches en therapeuten ook doen. Jammer is dat jij daardoor bijna onzichtbaar en een van de vele coaches bent…

 

Je valt dan ook onvoldoende op tussen al die conculega’s van jou. En dat mag, tuurlijk, als het voor jou geen absolute must is om meer klanten te krijgen en meer geld te verdienen. Maar als je wel meer omzet wilt draaien en je nu eindelijk eens die baan, die je er nog steeds naast hebt, wilt loslaten, dan zul je je toch moeten onderscheiden en ook zichtbaar moeten worden. Klanten moeten jou per slot van rekening wel weten te vinden.

 

Met gewoon goed zijn kun je je tegenwoordig moeilijk onderscheiden van al die andere coaches en therapeuten. Het wordt dan ook moeilijk om klanten naar je toe te magnetiseren.

 

Klantenmagneet

Je wordt een klantenmagneet als jij anders bent dan je collega’s door jouw specifieke gave en jouw unieke talenten en kwaliteiten.

 

Je wordt een klantenmagneet als je helemaal jouw zielsmissie leeft en volledig werkt vanuit jouw persoonlijke bezieling.

 

Geldmagneet

Klanten voelen jouw energie. Ze voelen jouw enthousiasme, jouw gedrevenheid en jouw innerlijk vuur. Als je dat aan klanten over kunt brengen dan ben je goed bezig. Als jij doet wat je het allerliefste doet, waar jij supergoed in bent en je doet dat volgens een goed doordacht plan, dan wordt je naast een klantenmagneet ook nog eens een echte geldmagneet!

 

Goed plan

Maar dat goede plan, dat is nu net wat er vaak mist. Zonder dit plan blijf je maar een beetje in de marge rommelen. En heb je eens een klant hier en dan weer eens daar. Dat zet financieel geen zoden aan de dijk. Je wilt een constante klantenstroom hebben, zodat je genoeg verdient om op vakantie te kunnen, een andere auto te kopen en je oude laptop te vervangen.

 

Herken jij je in het bovenste? Wil je een goed plan met bewezen resultaten hebben om je inkomsten te verhogen door het aantrekken van meer klanten? Kom dan naar de 3-daagse ‘Van Bezieling naar Business’ die 9 juni weer begint.

 

Lees hier wat je allemaal krijgt in de 3-daagse ‘Van Bezieling naar Business’>>

 

Ik leer je heel graag hoe je net zoals ik in minder dan een kwartaal net zoveel verdient als in heel 2016. En dat is niet moeilijk. Je moet alleen even weten hoe dat moet en dat je het dan ook gaat doen. Als ik het kan dan kan jij het ook!

 

Heb jij ook zoveel vragen over je bedrijf? De vele antwoorden krijg je in deze 3-daagse. Je gaat leren hoe jij van jouw bedrijf echt een stevige onderneming maakt, waardoor jij een goed belegde boterham verdient en meer…

 

Kom naar de geheel verzorgde 3-daagse ‘Van Bezieling naar Business’ die 9 juni van start gaat, met een klein groepje in VIPsetting in mijn goed uitgeruste cursusruimte in Goor. Dan neem ik je mee aan de hand en leer je hoe je een succesvol bedrijf kunt creëren, zodat jij ook al jouw dromen uit kunt laten komen!

 

Voor informatie over dit programma en aanmelden klik hier>>

 

Heb je vragen over het programma, wil je graag meer informatie? Aarzel niet om mij te contacten op contact@sylviabouwer.nl, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden.

 

Wat ga jij doen om een klantenmagneet te worden? Ik ben heel benieuwd naar je reactie en tips!

 

(c)2017 Sylvia Bouwer/Leef met Passie, alle rechten voorbehouden.
Wil je dit artikel gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief of op een website? Dat kan, zolang je deze informatie-“blurp”, met een werkende link naar genoemde website, opneemt: “Door Sylvia Bouwer van Leef met Passie. Ga naar www.sylviabouwer.nl voor het aanvragen van het gratis mini E-boek: ‘Ontdek je zielsmissie, zodat je jouw unieke talenten in cash kunt omzetten’ en de gratis videoserie: ‘Van zielsmissie naar business’.”

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je