Hoe je een baan leuk houdt naast het opstarten van je bedrijf

door Sylvia Bouwer  - november 6, 2016

Hoe je een baan leuk houdt

naast het opstarten van je bedrijf

 

Ik krijg heel vaak de vraag van vrouwen die naast hun loondienstbaan een eigen bedrijf aan het opstarten zijn, wat ze kunnen doen om het vol te houden in hun baan? Het liefst zouden ze NU willen stoppen, maar dat kan niet want ze kunnen hier nog niet voldoende inkomsten uit hun bedrijf halen. Ze houden hun baan nog aan om de hypotheek, vaste lasten etc. te betalen. Dat is verstandig, want als je geen partner hebt met een inkomen of een ander vangnet, dan kun je waarschijnlijk niet in één keer in het diepe springen.

 

Soms kan zo’n baan dan op den duur zwaar(der) gaan aanvoelen. Je vond je baan sowieso al niet meer zo geweldig, anders was je niet aan je nieuwe avontuur begonnen. Maar hoe hou je het dan toch nog een beetje leuk, zodat het niet een complete afknapper wordt?

 

Mijn advies aan jou is:

  • Zorg dat je energieniveau hoog blijft, door bv. tijdens de autorit naar en van je werk fijne muziek te luisteren of naar audio’s te luisteren van mensen die jou inspireren.
  • Niet tegen je baan aanschoppen, want dat brengt je energie naar beneden.
  • Als het kan, leuke collega’s om je heen verzamelen.
  • Gewoon je werk doen en niet meer en niet minder, zodat je genoeg energie overhoudt om de resterende dagen volop in je eigen bedrijf bezig te gaan.

 

Op een gegeven moment komt er een dag dat je die baan vaarwel kunt zeggen. De dag dat je 100% zeker weet dat je daar niet meer op je plek zit en er inkomsten zijn uit je eigen bedrijf.

 

Dan breekt de tijd aan dat je jouw eigen ruimte in kunt gaan nemen om je volste Zelf te zijn – je kunt dan jouw energie laten stromen – je zult gaan stralen – jouw droom wordt werkelijkheid – jij haalt het beste uit jezelf en daardoor ben je een voorbeeld voor anderen – jij bouwt aan jouw toekomst vol overvloed en vrijheid.

 

Wil jij dit magische moment niet zo veel langer meer voor je uitschuiven? Wil jij nu echt gaan doen waarvoor je in de wieg gelegd bent? Wil je jouw missie leven en zou jij heel graag eigen baas willen zijn,

 

maar heb je nog niet helder welke missie je hebt
en welk soort bedrijf je zou willen starten?

 

Ben jij er klaar voor om de wereld een beetje mooier te maken?

 

Kom dan 18 november ’s middags naar de bijna gratis workshop ‘Vind jouw ‘POW’ als vrouw’. Passie & Ontwikkelen = Waarde!
In deze middagworkshop leer ik je de 3 basisstappen om je missie te ontdekken.
Het zal je heel veel herkenning en inspiratie geven. Je gaat naar huis met een heleboel ideeën en je hebt de deur energetisch open gezet om echt je dromen waar te gaan maken.

 

Geef je hier snel op, want er is maar beperkt plek en ik weet niet op welke termijn ik deze workshop nog eens ga geven.

 

Wat doe jij allemaal om het leuk te houden in je baan terwijl je ook tijd en energie wilt overhouden voor het opstarten van je eigen bedrijf? Laat het me hieronder weten in een reactie. Ik lees het graag!

 

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Vind jouw ‘POW’ als vrouw tijdens Dag van de Ondernemer

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je