Hoe ga jij met je missie geld verdienen?

door Sylvia Bouwer  - maart 19, 2019

Hoe ga jij met je missie geld verdienen?

Gisteren sprak ik in mijn gratis Krijg-Je-Succesroute-Helder-Sessie een dame die vorig jaar haar praktijk was gestart. Ze had een goede opleiding gevolgd en was er helemaal klaar voor om een heleboel mensen te helpen. Alleen… had ze maar een paar klanten. Te weinig om haar steentje bij te dragen aan alle gezinsuitgaven. Ze kon er net haar zakelijke kosten van betalen en dan was het elke maand weer op.

Ze vroeg zich af hoe dat kwam, want ze had een fijne praktijkruimte, een prachtige website en de nodige social media accounts, dus daar lag het niet aan. Toen ik haar vroeg hoe ze haar droombedrijf voor zich zag, vertelde ze me in ‘geuren en kleuren’ hoe dat er in de toekomst uit zou moeten gaan zien. Super! Ze had haar doel glashelder. Daarna vroeg ik haar wat haar plan was om dit doel te realiseren. Het bleef lange tijd stil… Ze had geen plan. Nog nooit over nagedacht zelfs.

Sneltrein

En zij is niet de enige. Veel ondernemers zijn zich er niet van bewust dat het een heel proces is om een bedrijf te creëren waar ze van dromen. Het is een proces van ontwikkeling van het bedrijf, maar zeker ook van de ondernemer zelf. Het zelfstandig ondernemerschap is voor mijn gevoel een sneltrein naar innerlijke ontwikkeling.

Als jij groeit, groeit je bedrijf met je mee.

Het is op z’n zachts gezegd handig als je een plan hebt om je geweldige ideeën, doelen en dromen realiteit te laten worden. Anders ga je in het wilde weg van alles doen op de social media en kost het je een heleboel kostbare tijd die je ook in je gezin had kunnen steken. En zoals je weet is tijd onbetaalbaar en komt het nooit meer terug.

Plan op maat

Alle grote ondernemers zijn niet toevallig succesvol geworden. Ze hadden allemaal een plan. Een PLAN helpt je om zichtbaar te worden, om vindbaar te zijn, om jouw doelgroep te bereiken, om klanten te krijgen, om geld te verdienen met dat wat jij het allerliefste doet. Het mooie is dat er voor IEDEREEN een perfect plan op maat is. Een plan dat ook jou past als een jas. Het enige dat jij hoeft te doen is het oppakken en ervoor gaan…

Een goedlopend bedrijf is iets wat we allemaal kunnen creëren. Je hoort mij niet zeggen dat het altijd makkelijk is. Het kan soms chaotisch zijn, en het kan bij tijd en wijle behoorlijk tegen zitten, maar met een goed plan is het, in mijn ogen, voor iedereen mogelijk. Het is belangrijk dat je de boel goed organiseert, dat je jezelf focust op de juiste dingen en dat je (niet onbelangrijk) jezelf beloofd om dat succesvolle bedrijf ook echt te creëren. 

Maak dit COMMITMENT met jezelf!

Mijn droom

En natuurlijk vind ik dat zelf ook nog wel eens een dingetje, dat ik in periodes dat het allemaal wat minder loopt mijn commitment even zoek raak. Gelukkig duurt dat maar even, want als ik mij dan verbind met mijn droom dan is dat commitment zo weer gevonden en ga ik er weer voor de volle 100% voor.

Het begint allemaal met een IDEE, dan een PLAN en last but not least een COMMITMENT!

Kortom; als je jezelf aan je commitment houdt, dan ga je het heel ver schoppen, ga je jouw doelen bereiken en zul je de levens van een heleboel klanten transformeren met jouw mooie missie.

Als jij wilt weten waar jouw grootste kansen zitten, wat jouw grootste obstakels zijn om jouw doelen te behalen en welke eerste stap je hiermee gaat helpen, boek HIER dan een gratis Numerologische DOORBRAAKSESSIE met mij! Ik zie uit naar jouw reactie.

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Wil jij jouw ideeën werkelijkheid laten worden?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je