Hoe één simpele zin mijn business heeft veranderd

door Sylvia Bouwer  - juli 9, 2017

Hoe één simpele zin mijn business heeft veranderd

 

Het was 6.45 uur zag ik op het autoklokje. Het was stil in onze straat.
Ik ging onderweg naar het Storytelling event van Yvette Tick in Zeist. Zo vroeg, omdat ik absoluut op tijd wilde zijn en niet in een of andere file vast wilde zitten, want ik wilde er niks van missen.

 

Twee maand geleden was dit event al voorbij gekomen op mijn Facebook tijdlijn en ik wist; daar moet ik naar toe. Storytelling stond namelijk op mijn doelenlijstje voor 2017.

 

In de weken dat ik aan het wachten was tot het eindelijk zover was, veranderde er van alles binnen mijn bedrijf. Ogenschijnlijk aan de buitenkant nog niet zoveel, maar aan de binnenkant des te meer. Ik kwam erachter dat ik als ondernemerscoach het helpen van (beginnende) coaches en therapeuten wel heeeeeeeel erg leuk vond en dat mij dat ook bijzonder makkelijk afgaat. En natuurlijk wist ik zelf al lang dat ik dat kon, maar ik merkte dat het voor mensen van buitenaf toch nog onduidelijk was waarmee ik ze echt kon helpen. Dit frustreerde me.

 

Gelukkig begon ik het steeds meer in te zien dat ik echt veel waarde geef. Mede door de lieve reacties van mijn klanten (in dit geval van Miranda) die dan zegt: “Sylvia is een heel bewogen, nuchtere, enthousiaste en spirituele vrouw met ontzettend veel praktijkervaring. Ze is open, direct, kritisch en oprecht en daar heb je wat aan! Ze denkt met je mee en is betrokken bij hetgeen wat jij doet.”

 

En toch en toch en toch… noemde ik mij geen Businesscoach. Want dat voelde als hoog van de toren blazen. Dat wilde ik niet. Ik wil dat mensen echt zouden zien en voelen dat ik hetzelfde mee heb gemaakt als zij. Dat ik vroeger ook jarenlang gestruggeld heb met mijn vorige bedrijf. Langer dan me lief was. Dat er genoeg momenten waren dat ik erover dacht om weer een loondienstbaan te gaan zoeken. Tijden waarin ik elke euro wel drie keer omdraaide, voordat ik deze uitgaf.

 

Kortom ik noemde me gewoon Bezielings & Ondernemerscoach. Dat moest de lading dekken, maar ik ging steeds meer merken dat het dat niet meer deed. Ik wilde mezelf niet opblazen tot Businesscoach. Ik duwde het van mij weg. Het voelde voor mij als iemand waar je tegenop kijkt. Iets groots. En dus hield ik mij klein, wat op zich niet zo moeilijk is als je mij wel eens ‘in real life’ gezien hebt. 😉

 

Ondertussen creëerde ik lekker verder met mijn bedrijf ‘Leef met Passie’. Ik heb zelfs mijn eigen methode ontwikkeld en er een gave naam aan gegeven. De BAMM methode. B = Bezieling, A = wet van Aantrekking, M = succesvolle ondernemersMindset en de laatste M = warme Marketing.

 

En toen kwam eindelijk de dag van het event…
Na een indrukwekkend ochtendprogramma en een heerlijke lunch ging het programma weer verder. De eerste spreker Ali B kwam het podium op en begon een interactieve vraag en antwoord sessie met het publiek. De eerste dame in het publiek stelde haar vraag en het antwoord van Ali B. was: “Wil je scoren, of wil je niet missen?”

 

Bats boem… dit ene zinnetje raakte mij enorm. Ik realiseerde mij dat ik altijd bezig ben om niet te missen, want scoren daar moet je groots voor zijn… en dat was ik voor mijn gevoel (nog) niet. Dat was altijd mijn overtuiging. Een enorm beperkende overtuiging zie ik nu. Onzin natuurlijk, want ik wil scoren, maar voelde mij nog niet goed genoeg daarvoor. Daardoor creëerde ik onduidelijkheid. Voor mijzelf, maar zeker ook voor de buitenwereld. Want wat was ik nu precies voor ondernemerscoach? Je hebt er zovele. De één helpt je met je grenzen aangeven en de ander helpt je met je branding en weer een ander helpt je weer met iets anders. Ik had mijzelf gepositioneerd in het oerwoud van ondernemerscoaches…

 

En op precies dat moment nam ik een beslissing.
Deze onduidelijkheid moest de wereld uit! Dit mezelf klein houden zou ik nu gaan veranderen. Vanaf dat moment noem ik mezelf Bezieling Businesscoach.

 

YES!!! Vanaf nu ga ik ruggengraat tonen en nog meer echt staan voor wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil! Ik ga echt voor de volle mep!!!

 

Ik wil heel graag mijn licht laten schijnen, zodat ik coaches en therapeuten die moeite hebben om met hun praktijk financieel de eindjes aan elkaar te knopen, kan helpen om ook meer in het licht te stappen. Zo laten we samen meer licht schijnen dan er duisternis is.

 

Op het moment dat ik die beslissing had genomen, begon het ineens van alle kanten te stromen. Ideeën popten op, ik ben een nieuw e-boek gaan schrijven, nieuwe klanten melden zich aan, ik werd uitgenodigd om samen met anderen een event te organiseren en ik kreeg een paar lieve mails van klanten die blij met mij waren.

 

En dat allemaal door die éne zin van Ali B…

 

Maar wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?
Ik wil mijn klanten helpen om het doel dat ze voor ogen hebben met hun bedrijf waar te maken. Ik help ze om de Tom-Tom naar dat doel in te stellen en geef ze alle kennis die ze nodig hebben om de finish te halen. Ik geef ze een liefdevol schopje en daar gaan ze. Onderweg sta ik met koek-en-zopie om ze praktische, psychische en spirituele ondersteuning te geven. En als ze dan de finish overkomen, dan sluit ik ze in mijn armen knuffel ze en geef ze een echt gemeende schouderklop. Want wat ben ik dan trots op ze.

 

Dit is wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil en dat mag gezien worden! Deze Bezielings Business coach gaat dus van nu af aan zichzelf niet meer klein houden. Het is maar gezegd bij deze. 😉

 

Ik nodig jou ook uit om in het licht te gaan staan. Om jezelf niet langer klein te houden. Om meer die jas aan te trekken van diegene die je in werkelijkheid bent. Haal jezelf niet langer naar beneden en ga helemaal in het licht staan. Je mag gezien worden, want je bent goed zoals je bent. Je ben niet voor niks geboren met jouw missie, met jouw talenten en kwaliteiten. Het is ook de bedoeling dat je daarmee in het licht gaat staan. Het universum blijft net zo lang aan je trekken tot je dit ook daadwerkelijk gaat doen. Het universum wil je laten bloeien en groeien. Jou precies laten doen waarvoor je bedoelt bent. Hou het niet langer tegen. Kom uit je cocon en laat jezelf zien aan de wereld precies zoals je bent, met jouw unieke eigenheid. Dat is waar je de wereld mee kunt helpen en zo zul je klanten moeiteloos naar je toe magnetiseren.

 

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je jezelf klein aan het houden bent? Haal jij jezelf ook nog wel eens omlaag met je praktijk? Durf jij ook nog niet helemaal in het licht te gaan staan? Of weet je helemaal nog niet waar je dat licht überhaupt kunt vinden?

 

Vraag dan hier mijn GRATIS Business Boost Sessie (via skye) aan>>

Ik laat je kennis maken met het licht in jou dat heel graag gezien wil worden en ik vertel je ook hoe je dat licht meer aan de buitenwereld kunt showen op een bezielende manier die echt helemaal bij jou en jouw bedrijf past. Want weet dat de wereld op jou zit te wachten!

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Hoe zou het zijn als jij zichtbaar wordt?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je