Hoe je van bezieling naar business gaat

door Sylvia Bouwer  - juli 23, 2017

Het is heerlijk stil om mij heen. Ik zit op de veranda van ons huis te werken aan de grote tafel. Eindelijk is het in dit deel van het land ook vakantie. De scholen zijn dicht, bijna de hele straat is op vakantie en de rust is als een donzige deken over ons stadje neergedaald. Ik hou van deze tijd van het jaar. Bewust gaan wij dan zelf ook niet in deze periode op vakantie. Ik geniet van het werken buiten. En mijn cursussen en workshops geef ik in mijn cursusruimte met airco. Lang leve de airco!

 

Doordat veel van mijn klanten op vakantie zijn, heb ik het ook rustiger met werken IN mijn bedrijf. Ik vind dan ook juist nu de tijd om te werken AAN mijn bedrijf. Eindelijk tijd om de vier online programma’s die ik volg in te halen. Door nieuwe dingen te leren wordt ik ook altijd weer heel erg geïnspireerd. En… ik heb eindelijk tijd om mijn nieuwe GRATIS E-boek af te schrijven en vorm te geven.

 

Yes! Nu is het zover! Hij is klaar! Mijn E-boek ‘Hoe je van bezieling naar business gaat’ ligt klaar om gelezen te worden. Voor vrouwen die meer inzicht willen hebben in de 4 gouden basisstappen die ervoor zorgen dat je bedrijf straks staat als een huis. Wil jij dit boek ook hebben? Klik hier om het E-boek te downloaden>>

 

Dit boek zorgt voor wat leesvoer als je op je strandbedje ligt. Het zou maar zo kunnen zijn, dat je door de rust die je meestal in je hoofd krijgt door zo’n heerlijke vakantie en de inspiratie die je opdoet door dit boekje, jij de meest geweldige ideeën krijgt om na je vakantie direct mee aan de slag te gaan. Dat is wat mij namelijk altijd overkomt. Ik neem ook altijd mijn oortjes mee om de programma’s die ik volg te beluisteren en een schrift om direct mijn notities in te noteren. Je moet de inspiratie vangen op het moment dat het bij je binnenkomt. Als je te lang wacht dan is het alweer weg, of vergeet je het.

 

Doordat de chaos weg is en je hoofd lekker leeg, heeft het universum vrij spel om je optimaal te inspireren om datgene te gaan doen waarvoor jij bedoeld bent. En waar jij jouw talenten en kwaliteiten voor hebt gekregen. Dat is dus het moment voor het universum om luidkeels aan je deur te kloppen. Die inspiratie krijg je niet voor niks. Het is de bedoeling dat je er dan ook wat mee doet. Als dat niet de bedoeling was, dan zou een idee of ingeving ook niet zomaar in je hoofd zitten. Je hebt in de vakantie mooi de tijd om er vervolgens eens je gedachten over te laten gaan.

 

In vakantietijd is het altijd fijn om te mijmeren over de toekomst. Juist in die paar vrije weken gaan we onbewust en soms ook bewust bezig met ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’ en ‘wat wil ik’. Je hebt de tijd om te evalueren en te resetten indien nodig. Meer dan de helft van het jaar is voorbij en we gaan ons bezinnen op de tweede helft van dit jaar. Een soort tussenstop dus 😉 Het kan zijn dat je het heel aangenaam hebt en geen verandering nodig hebt. Het kan ook zijn dat je door deze vakantierust nu ineens helder hebt wat er beter kan in je leven en je business en hoe je het dan zou willen.

 

Zo hoorde ik afgelopen week van een klant dat ze mij al een paar keer voorbij had zien komen op de Social Media en dat ze op haar laatste vakantie, toen ze tot rust gekomen was, heel sterk het gevoel kreeg dat ze met mij in zee moest gaan. Altijd leuk om te horen dat het universum mij helpt om reclame te maken 😉 Daar lach je misschien nu wel om, maar laat ik je dan vertellen dat ik mij elke dag afstem samen met het universum om met mijn diensten een heleboel vrouwen te helpen om een succesvol bedrijf te krijgen. Dit afstemmen is een van de stappen uit mijn BAMM methode waarover ik meer vertel in mijn E-boek.

 

Op vrijdagmiddag 4 augustus geef ik ook een workshop Mpower jouw business waarin ik nog dieper in ga op alle 4 de basisstappen uit het boek. We gaan samen met een kleine groep werken AAN jouw bedrijf. Aan de hand van oefeningen gaan we die middag deze 4 basisstappen concreet voor je maken. Je gaat naar huis met een heleboel inzichten en inspiratie voor je bedrijf. Daarnaast leer ik je hoe je mijn BAMM methode kunt toepassen, zodat je in de tweede helft van 2017 deze methode kunt gebruiken en zo je bedrijf meer kunt laten bloeien en groeien dan in de eerste helft.

 

Lees hier alles over de workshop: Mpower jouw business>>

 

Kortom gebruik deze heerlijke zomervakantie om lekker uit te rusten, op te laden en… om het universum je te laten inspireren.

 

Fijne vakantie!!!

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Hoor jij ook bij de roze brillenclub?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je