Het vloog me deze week weer even aan

door Sylvia Bouwer  - februari 1, 2021

Heel even was ik terug in het gevoel van toen. Het gevoel dat mijn keel dichtgeknepen werd toen ik me realiseerde dat er weer een aantal grote uitgaven aan zaten te komen. De wasmachine had het begeven, de schilder die de buitenboel weer in orde had gemaakt moest betaald worden en de auto moest voor een grote beurt.

Ik wist niet waar ik het geld vandaan moest halen

Ik was kostwinner en de enige die met het geld op tafel kon komen.

Gelukkig zit ik nu in een andere situatie

En kan ik er doorheen ademen, maar dat beklemmende gevoel van toen zal ik never nooit vergeten.

Dit maakte het voor mij weer helemaal helder op welk punt jij en mijn klanten zitten. Met alle gevoelens die daarbij horen. Het gevoel van te weinig omzet draaien om een heerlijk comfortabel leven te leiden en alles te kunnen doen wat je zo graag wilt.

Ik ben daar voorbij

En ik weet nu dat als ik er weer in terecht kom, ik weet hoe ik eruit kan komen.

Als jij nu regelmatig wakker wordt met ditzelfde gevoel dan kan ik je maar één tip geven.
En ik weet dat je hem niet aan gaat nemen...

Maar die tip is:

stel een omzetdoel en maak een actieplan. En doe op dagelijkse basis minimaal 3 punten van je actieplan. Houdt focus en laat je door niks en niemand hiervan afbrengen. Als je dit serieus en actief doet dan zal jouw praktijk groeien als een tierelier.

En waarom weet ik dat je deze tip niet gaat aannemen?

  • Omdat je weerstand hebt tegen strategie en planning, want je wilt vanuit flow ondernemen
  • Omdat je vindt dat het vanuit je gevoel moet gaan
  • Omdat dit voor jou te hard en te koud voelt en jij niet hard en koud bent

En toch blijft mijn advies staan

Als ik ongelijk heb en jij wel mijn tips wilt horen dan ga ik heel graag met jou aan de slag om te kijken wat het beste bij jou past.

Wil je dat ik een keer met je meekijk? Ik geef elke maand 4 gratis Doorbraaksessies weg. Wil jij kans maken op deze sessie? Vraag deze aan door op onderstaande button te drukken.

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Het Songfestival win je ook niet door die gekke outfit alleen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je