Het vloog me deze week weer even aan

Het vloog me deze week weer even aan

februari 1, 2021

Heel even was ik terug in het gevoel van toen. Het gevoel dat mijn keel dichtgeknepen werd toen ik me realiseerde dat er weer een aantal grote uitgaven aan zaten te komen. De wasmachine had het begeven, de schilder die de buitenboel weer in orde had gemaakt moest betaald worden en de auto moest voor een grote beurt.

Ik wist niet waar ik het geld vandaan moest halen

Ik was kostwinner en de enige die met het geld op tafel kon komen.

Gelukkig zit ik nu in een andere situatie

En kan ik er doorheen ademen, maar dat beklemmende gevoel van toen zal ik never nooit vergeten.

Dit maakte het voor mij weer helemaal helder op welk punt jij en mijn klanten zitten. Met alle gevoelens die daarbij horen. Het gevoel van te weinig omzet draaien om een heerlijk comfortabel leven te leiden en alles te kunnen doen wat je zo graag wilt.

Ik ben daar voorbij

En ik weet nu dat als ik er weer in terecht kom, ik weet hoe ik eruit kan komen.

Als jij nu regelmatig wakker wordt met ditzelfde gevoel dan kan ik je maar één tip geven.
En ik weet dat je hem niet aan gaat nemen...

Maar die tip is:

stel een omzetdoel en maak een actieplan. En doe op dagelijkse basis minimaal 3 punten van je actieplan. Houdt focus en laat je door niks en niemand hiervan afbrengen. Als je dit serieus en actief doet dan zal jouw praktijk groeien als een tierelier.

En waarom weet ik dat je deze tip niet gaat aannemen?

  • Omdat je weerstand hebt tegen strategie en planning, want je wilt vanuit flow ondernemen
  • Omdat je vindt dat het vanuit je gevoel moet gaan
  • Omdat dit voor jou te hard en te koud voelt en jij niet hard en koud bent

En toch blijft mijn advies staan

Als ik ongelijk heb en jij wel mijn tips wilt horen dan ga ik heel graag met jou aan de slag om te kijken wat het beste bij jou past.

Wil je dat ik een keer met je meekijk? Ik geef elke maand 4 gratis Doorbraaksessies weg. Wil jij kans maken op deze sessie? Vraag deze aan door op onderstaande button te drukken.

Gratis e-book: In 4 stappen
ondernemen vanuit je zielsmissie.
Vraag hier aan


Gratis masterclass
Volop zichtbaar voor je ideale klant.

Meer info: klik hier

fbgroep-sylvia


Als je met je hele ziel en zaligheid voelt dat je echt je missie neer wilt zetten; klik
hier en word lid van mijn gratis Facebookgroep


Wil jij weten wat de Nr. 1 blokkade is die staat tussen jou en de omzet waar je van droomt?
Klik
hier en vraag een gratis Doorbraaksessie aan

over sylvia Bouwer 

Hi, als businesscoach voor ambitieuze coaches & therapeuten help ik jou de praktijk te krijgen die je wilt. Ik weet nog PRECIES hoe geweldig het is om voor jezelf te beginnen met een briljant idee, een sterke drive en een hoofd vol dromen. Ik begrijp dat jij je overspoeld voelt door alles wat er bij het ondernemen komt kijken en dat marketing niet zo jouw ding is, omdat je geen idee hebt hoe je dat precies aan moet pakken. Daarom ben ik hier om jou te helpen, zodat je meer impact, meer klanten en meer omzet maakt, zonder gladde marketingtrucjes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}