Het Nr. 1 ding waardoor jij succes krijgt waar je zo naar snakt

door Sylvia Bouwer  - januari 22, 2020

Het Nr. 1 ding waardoor jij succes krijgt waar je zo naar snakt

Enorm blij word ik altijd van het enthousiasme van startende ondernemers. Ze zijn er zo ontzettend klaar voor om iedereen te helpen die het nodig heeft en er voor te zorgen dat de wereld een veel fijnere plek wordt. Ze hebben een prachtige opleiding gevolgd en een praktijkruimte gecreëerd en met veel smaak ingericht. Ze kunnen niet wachten om hele hordes klanten van hun klachten of problemen af te helpen.

Maar de telefoon blijft stil, de mailbox blijft volstromen met van alles en nog wat behalve aanvragen van klanten en de agenda blijft akelig leeg.

Dagen, weken en maanden verstrijken… maar verder dan 2 à 3 consulten per week komt het niet. Langzaam begint dat euforische gevoel weg te ebben. Twijfels komen om de hoek heen kijken. “Is een eigen bedrijf wel zo’n goed idee voor mij? Ben ik wel goed genoeg om een verschil te maken in de wereld? Kan ik hier wel genoeg mee verdienen om de hypotheek elke maand te betalen?”

Is dit ook herkenbaar voor jou?

De vraag van familie en vrienden ‘hoe het met je bedrijfje gaat’ probeer je zoveel mogelijk uit de weg te gaan, maar als dat niet lukt dan zeg je ‘het gaat wel goed.’ Je probeert de schijn op te houden, want je wilt je ook niet laten kennen. Nu nog niet…

De eerste paar maanden was het financieel nog aardig uit te houden, maar nu begint je spaarpot behoorlijk te slinken en de bodem komt in zicht. Er moet nu snel wat meer verdient worden, anders moet je er een baan bij nemen.

Je stelt jezelf steeds vaker de vraag: “Hoe lang hou ik dit nog vol?”.

Weet dan dat er hoop gloort aan de horizon, want:

Ja, het is een goed idee om een eigen bedrijf te beginnen met datgene waar jij super blij van wordt.

Ja, je bent goed genoeg om hordes klanten te helpen. (Ze zitten zelfs al op je te wachten.)

Ja, je kan met jouw bedrijf zeker genoeg geld verdienen om je hypotheek te betalen. (En nog veel meer.)

Maar hoe dan?” Hoor ik je vragen. Je kunt dit alles voor elkaar krijgen als je naast de expert die je bent op jouw vakgebied ook een echte ondernemer wordt.

Het ondernemerschap krijg je er namelijk helemaal gratis bij. Daar heb je mee te dealen. Niemand anders kan dit voor jou doen of van jou overnemen. Het is dan ook belangrijk dat je alles gaat leren over het ‘ONDERNEMEN’.

Om hier echt de juiste stappen in te zetten is het belangrijk om te beginnen met te kijken hoe je met jouw talenten en kwaliteiten en de door jouw opgedane kennis op de meest moeiteloze manier geld kunt verdienen. Om dit te weten te komen kun je het beste starten bij het begin… jouw ZIELSMISSIE!

Je zielsmissie geeft jou giga veel informatie over wie jij bent, wat jij kunt en wat jij wilt. En niet alleen wat JIJ wilt, maar ook wat het Universum graag wil. Want je bent per slot van rekening niet voor niks hier op aarde. Het Universum wil graag dat jij doet waar jij voor bedoelt bent. Jij bent ervoor bedoeld om gelukkig te zijn en je zielsmissie geeft je daarvoor alle ingrediënten. Je moet ze alleen wel ontdekken en vervolgens natuurlijk gaan benutten.

Stap 1 is dan ook dat je jouw zielsmissie leert ontdekken en vanuit deze innerlijke drive gaat ondernemen.

Neem eens even een moment voor jezelf, pak pen en papier erbij en geef antwoord op de volgende vragen:

  • Waar droomde jij als kind van? Wat wilde je later worden?
  • Welke thema’s komen er steeds weer terug in je leven?
  • Waar word jij heel enthousiast van?
  • Waar word je constant instinctief naar toe getrokken?
  • Waar word jij super blij van?

De antwoorden zullen je helpen om je ware zielsmissie te ontdekken.

Het ondernemen vanuit je zielsmissie geeft je vele voordelen, zoals:

  1. Je weet precies waar jij uniek in bent en waar mensen jou heel graag en heel goed voor willen betalen.
  2. Je bent succesvol op een integere manier, zonder dat je de hele tijd de moeilijkste weg naar succes neemt.
  3. Je onderscheidt jezelf in je communicatie, zodat je niet hetzelfde roept als iedere andere coach of therapeut.

Kortom; krijg helderheid over deze vragen, want als je zielsmissie niet in je bedrijf zit dan kun je nog zo de juiste strategie volgen, maar dan gaat je bedrijf nooit zo succesvol worden als dat het zou kunnen zijn.

Als jij wilt weten waar jouw grootste kansen zitten, wat jouw grootste obstakels zijn om jouw doelen te behalen en welke eerste stap je hiermee gaat helpen, boek dan een gratis DOORBRAAKSESSIE met mij! Ik zie uit naar jouw reactie.

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Heb jij veel ideeën? Lees wat je dan wel (en NIET) moet doen…

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je