Heb jij gisteravond ook voetbal gekeken?

Heb jij voetbal gekeken?

juli 13, 2021

Het is een uur voor de wedstrijd van het Nederlands elftal en ik denk terug aan de uitzending van een paar avonden geleden van Humberto Tan. De moeder van voetballer Denzel Dumfries zat bij hem aan tafel. Het was een boeiend gesprek. Ze vertelde hoe gefocust haar zoon is voor en tijdens de wedstrijden. En dat hij al als klein jochie elke ochtend voor dag en dauw op moest staan om te trainen en nog nooit één keer geklaagd heeft daarover. Heel zijn leven staat in het teken van voetbal. Ik was onder de indruk.

Dumfries leeft zijn grote passie, hij heeft 100% focus en gaat voor de volle mep voor zijn grote droom. Dit heeft hem nu al heel veel gebracht en zal hem nog veel verder brengen. Hij heeft de mentaliteit van een topsporter.

Ondernemen is ook topsport

Het opbouwen en succesvol maken van je praktijk kost tijd, energie en lef. Het gaat niet altijd over rozen. Soms zit het tegen en vaak moet je een lange adem hebben. Het is juist op die momenten dat echte winnaars geboren worden. 

Ook jij hebt een droom, nu moet je die droom nog waarmaken. 

En daarom wil ik je het volgende vragen:

  • Ga jij op dit moment al voluit met je business? Of onderneem je op dit moment nog een beetje met de handrem erop? Waar duik jij stiekem nog weg?
  • Als je nu niet voluit gaat, waar sta je dan over een jaar met je business?
  • Wie moet je worden of wat moet je doen om wel over een jaar die droompraktijk te hebben?
  • Wat mist er nu nog om die droombusiness te creëren? Is dat?
  1. Accountability
  2. Zelfvertrouwen
  3. Structuur
  4. Plan
  5. Focus

Als je dit voor jezelf helder hebt, los het dan op. Ik daag je hierbij uit om de strijd met jezelf aan te gaan, zodat over drie maanden dit probleem minder groot of opgelost is. Kijk voor jezelf eens hoe je dit aan gaat pakken. Is jouw probleem ‘accountability’, werk dan met een buddy die jou bij de les houdt. Is jouw probleem ‘zelfvertrouwen’, zoek dan een goede coach.

Is jouw probleem ‘structuur’, ‘plan’ of ‘focus’ dan kan ik je een eindje op weg helpen in mijn gratis Doorbraaksessie (t.w.v. €197). Elke maand geef ik vier gratis sessies cadeau. Druk op onderstaande button en maak kans op deze sessie.

Nu stop ik snel met dit artikel, want over een paar minuten begint de wedstrijd en als nieuwbakken fan van Dumfries nestel ik mij voor de buis en ga ik heerlijk genieten van een mooi potje voetbal.

Gratis e-book: In 4 stappen
ondernemen vanuit je zielsmissie.
Vraag hier aan


Gratis masterclass
Volop zichtbaar voor je ideale klant.

Meer info: klik hier

fbgroep-sylvia


Als je met je hele ziel en zaligheid voelt dat je echt je missie neer wilt zetten; klik
hier en word lid van mijn gratis Facebookgroep


Wil jij weten wat de Nr. 1 blokkade is die staat tussen jou en de omzet waar je van droomt?
Klik
hier en vraag een gratis Doorbraaksessie aan

over sylvia Bouwer 

Hi, als businesscoach voor ambitieuze coaches & therapeuten help ik jou de praktijk te krijgen die je wilt. Ik weet nog PRECIES hoe geweldig het is om voor jezelf te beginnen met een briljant idee, een sterke drive en een hoofd vol dromen. Ik begrijp dat jij je overspoeld voelt door alles wat er bij het ondernemen komt kijken en dat marketing niet zo jouw ding is, omdat je geen idee hebt hoe je dat precies aan moet pakken. Daarom ben ik hier om jou te helpen, zodat je meer impact, meer klanten en meer omzet maakt, zonder gladde marketingtrucjes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}