Heb jij ook zo veel ideeën?

door Sylvia Bouwer  - september 12, 2018

Heb jij ook zoveel ideeën?

Herken jij dit? Sinds een tijd heb je jouw eigen praktijk. Daarnaast heb je nog je parttime baan. Je hebt een ruimte in huis ingericht hiervoor, een website gemaakt en visitekaartjes laten drukken, maar helaas weinig klanten. Je baalt hier stevig van.

Jouw droom is om over niet al te lange tijd je baan op te zeggen, zodat je je helemaal kunt wijden aan jouw praktijk. Op dit moment weet je niet hoe je ervoor kunt zorgen dat je voldoende inkomsten krijgt uit je praktijk, zodat dit jouw salaris kan vervangen. Je kunt niet zomaar stoppen, want je draagt je financiële steentje bij in het huishouden. Dat wil je ook graag blijven doen, want zonder deze inkomsten kunnen jullie niet rondkomen.

Je wordt er moedeloos van dat het zo lang lijkt te gaan duren voordat je jouw baan kunt loslaten, als dat al ooit gaat lukken. Dit frustreert je en maakt je verdrietig. Klanten zijn altijd heel tevreden als je ze geholpen hebt, daar ligt het dan ook niet aan. Maar de buitenwereld lijkt het maar niet te begrijpen dat jij ze kunt helpen om van hun klachten af te komen. 

Dit komt heel veel voor

Heb jij ook zo veel ideeën?

Deze geschetste situatie komt heel veel voor. En denk nou niet dat dat komt omdat er al zoveel coaches en therapeuten zijn. Dat is juist fijn, want er is ook een enorme behoefte aan. We gaan met de aarde naar een hogere trilling en de meeste mensen zijn daar nog niet op ingesteld en hebben daar moeite mee. Dit kan zich uiten in psychische, emotionele en fysieke klachten. Deze mensen hebben personen zoals jou hard nodig. Ze kunnen dit niet alleen. Jij mag ze daarbij helpen.  

Wat expertise betreft heb je voldoende in huis. Waar het nog aan ontbreekt is kennis van hoe je jouw praktijk zichtbaar, rendabel en winstgevend maakt. Ik hoor om mij heen ook veel ondernemers met de meest prachtige ideeën. Helaas blijft het vaak alleen maar in dat koppie zitten en vinden ze het moeilijk om hun idee handen en voeten te geven.

Wat belangrijk is dat het uit dat koppie gaat en dat je in beweging komt om het vorm te geven. Als je dat niet doet laat je een heleboel mensen, die jij met jouw ideeën heel goed kunt helpen, in de steek. Dat is zonde. Dat is ook niet waar jouw bedrijf en jouw leven voor bedoeld is. Het is een verkwisting van jouw talenten, jouw energie en jouw missie.

Je hebt je leven niet gekregen om het te verkwisten. Dat realiseerde ik mij terdege toen in een half jaar tijd mijn twee beste vriendinnen overleden. Dat was het moment dat ik mij voornam om alles uit het leven te halen wat er in zat. Daarvoor moest er wel meer geld in het laatje komen. Al jaren lang ben ik mij sindsdien aan het verdiepen in hoe je van die plannen in je hoofd mooie programma’s, diensten of projecten maakt waar de wereld een beetje mooier door wordt en waardoor ik voldoende geld verdien om mijn droomleven te leven.

Dit is toch ook wat jij wilt?

Heb jij ook zo veel ideeën?

Vaak heeft het te maken met een simpele structuur in je plannen aanbrengen, een haalbare strategie opzetten, de juiste mindset en dan gaan met die banaan. Ik zie dan bij mijn klanten de mooiste openingen ontstaan, doordat ze de juiste stappen zetten op weg naar een praktijk waar ze met dat wat ze het allerliefste doen voldoende geld verdienen om hun dromen uit te laten komen.

Dat is toch ook wat jij wilt? Gelukkig worden van de mensen die je op jouw eigen manier helpt, zodat zij ook optimaal kunnen genieten van het leven? Als ik daar aan denk dan voel ik die diepe verbondenheid zo intens met alles wat leeft en dan weet ik weer waar ik het allemaal voor doe.

Het mooie is dat wij ÉÉN zijn. Alles wat je heelt in die ander, heel je ook in jezelf. Wij hebben als dienstverlenende ondernemers een groot hart en we zijn bedoeld om die ander te helpen. Daarmee helpen we niet alleen die ander maar helpen we ook onszelf. Ik daag je uit om je zielsmissie volledig te leven en met je soul's business bij te dragen aan een mooiere wereld.

Als jij wilt weten waar jouw grootste kansen zitten, wat jouw grootste obstakels zijn om jouw doelen te behalen en welke eerste stap je hiermee gaat helpen, boek hieronder dan een GRATIS sessie met mij!

Klik op onderstaande button en vraag deze Numerologische DOORBRAAKSESSIE aan. Ik neem dan binnen 48 uur contact met je op. Ik kijk uit naar je reactie.

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Heb jij er ook een broertje dood aan?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je