Gaat jouw tijd ook zo snel?

door Sylvia Bouwer  - maart 24, 2017

Gaat jouw tijd ook zo snel?

 

Yes eindelijk lente!

Ik was er echt aan toe. Heerlijk weer met onze hond Luna wandelen in het zonnetje in plaats van nat te worden, omdat ik weer geen paraplu meegenomen had, want het miezerde maar ietsje… Om vervolgens weer binnen te komen en te zien dat m’n geföhnde lokken weer als een plumpudding om m’n hoofd heen zaten. Hoe moest dat nou met dat opnemen van dat filmpje voor de website dat op de planning stond? Met zo’n plumpudding kapsel lijkt dat toch nergens op… 🙁
Maar zodra de eerste zonnestraaltjes zich dan weer aandienen ben ik dat weer vergeten en wandel ik weer lekker in het zonnetje. 🙂 En dat niet alleen, ik lunch en houd mijn pauzes ook in het zonnetje. Lang leve het eigen baas zijn!

 

En wat doe ik dan in dat zonnetje? Nadenken over het leven, over mijn business. Me realiseren dat een kwart van het jaar alweer voorbij is. Wat gaat de tijd toch snel. Wat heb ik deze eerste maanden van dit jaar allemaal gedaan? En wat wilde ik doen?

 

Wat heb ik gedaan?

Ik realiseer me dat er meer is gerealiseerd dan dat ik in de planning had.
Naast mijn VIP traject ‘Van Bezieling naar Business’ heb ik ook een 3-daags traject van dit programma gelanceerd en de eerste ronde loopt momenteel met een aantal super enthousiaste dames.
Mijn online programma ‘Maak Werk van je Bezieling’ loopt lekker en er is inmiddels ook een VIP-versie bijgekomen.
Ik heb twee gratis online workshops gegeven met verschillende collega’s, wat heel goed ontvangen is door de deelnemers.
En ik volg momenteel drie programma’s om mijn kennis uit te breiden.

 

Wat ga ik doen?

Binnenkort ga ik weer een gratis online workshop geven. Dit keer in m’n uppie.
Het is de bedoeling dat ik een workshop ga geven op een online festival.
Ik wil investeren in een nog betere website.
Ik heb de volgende opleiding alweer op mijn lijstje staan die ik dolgraag wil gaan doen.
Ik ga aanstaande zaterdag een workshop geven in Utrecht samen met Maartje Koper, Monica Job en Edith Helwegen.
Op 20 april geven Anouk Plantinga en ik samen een workshop genaamd ‘Jouw missie helder’.
In mei geef ik een 2-daags event met Edith Helwegen ‘Van missie naar creatie’.
En dan heb ik het nog niet eens over mijn eigen workshops en cursussen…

 

En zo bouw ik gestaag verder aan mijn missie-imperium!

 

I love it!

Ik geniet van alle nieuwe dingen. Ik geniet van alles wat ik leer. Ik ben trots op mezelf als ik weer uit mijn comfortzone ben gegaan en iets heb gedaan waar ik het Spaans benauwd van kreeg, maar waardoor ik wel de stappen zet die ervoor nodig zijn om het bedrijf te krijgen dat ik zo graag wil. En daardoor steeds meer het leven krijg dat ik zo graag wil.

 

Ik voel me echt gezegend met het pad dat ik nu loop. Als ik middels de numerologie alleen al kijk naar mijn geboortedatum dan snap ik dat ook helemaal. Het plaatje klopt! Dat voel ik, dat weet ik en daar wordt ik super gelukkig van.

 

Maar genoeg over mij…

Hoe is het nu met jou?
Wat waren jouw plannen en doelen aan het begin van dit jaar?
Ben je al met deze plannen bezig?
Of zijn je doelen al deels of wellicht zelfs helemaal gerealiseerd?
Heb je al stappen gezet?
Ben je al in actie gekomen om jouw droombedrijf te starten of om het naar een hoger level te tillen?

 

Ja?

Jippieeeeee, wat geweldig! Gefeliciteerd!

 

Nee?

Sta je nu nog steeds op hetzelfde punt als drie maanden geleden?
Jammer…
Wellicht is alles weer weggezakt in de waan en drukte van alledag en ben je weer gewoon verder gegaan met de ratrace van je leven.

Of vond je de stap toch te eng om te zetten?

 

Wat heeft je tegengehouden?
Wat heb je nodig om die stappen wel te zetten?

 

Wil je eerst meer helderheid of jouw droom wel jouw ideale bedrijf en jouw ideale leven is?
Wil je eerst meer inzicht in de droom die jij voor ogen hebt?
Wil jij eerst beter weten of het voor jou het juiste pad is?
Wil jij eerst beter weten of jouw plaatje klopt?

 

Kom dan naar de ‘Vind jouw POW als vrouw’ workshop van aanstaande 7 april bij mij in Goor.
In een middag tijd ga je veel meer helderheid krijgen over jouw pad en jouw missie.
Je gaat contact maken met jouw grote levensverlangens.
En niet alleen contact maken, nee je gaat ze ook goed doorvoelen.
En als kers op de taart ga ik je leren hoe je via afstemming je droomleven kunt manifesteren!

 

Lees hier alles over de workshop ‘Vind jouw POW als vrouw’ >>

 

Let op: Deze workshop kan life changing zijn!!! Dit heb ik al meerdere malen gezien bij de deelnemers.
Voel jij een diepe YES! als je dit leest?
Kom dan 7 april naar Goor voor deze bijna GRATIS workshop en dompel je helemaal onder in jouw missie, jouw waarom hier op aarde. Ik gun jou een net zo bezielingsvol bedrijf en leven als dat ik heb.
Ik zou het super vinden om je daar mee te helpen. Het lijkt me leuk om je dan te ontmoeten!

 

Lees hier alles over de workshop ‘Vind jouw POW als vrouw’ >>

 

Heb jij jouw doelen de afgelopen maanden al gehaald? Ik ben echt heel nieuwsgierig. Wil je me het laten weten in een reactie hieronder?

 

(c)2017 Sylvia Bouwer/Leef met Passie, alle rechten voorbehouden.
Wil je dit artikel gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief of op een website? Dat kan, zolang je deze informatie-“blurp”, met een werkende link naar genoemde website, opneemt: “Door Sylvia Bouwer van Leef met Passie. Ga naar www.sylviabouwer.nl voor het aanvragen van het gratis mini E-boek: ‘Ontdek je zielsmissie, zodat je jouw unieke talenten in cash kunt omzetten’ en de gratis videoserie ‘Van zielsmissie naar business’.”

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je