Ga jij voor de mooie momenten?

door Sylvia Bouwer  - juli 15, 2016

Ga jij voor de mooie momenten?

 

Mijn moeder heeft onlangs de respectabele leeftijd van 80 jaar bereikt. Sinds een paar jaar ben ik gestopt met cadeaus te kopen voor de verjaardagen van mijn ouders. Wat willen mensen van 80 nu nog voor cadeaus hebben? Ze hebben vaak alles al. Dus geef ik ze nu mooie momenten!

 

Dit jaar neem ik ze mee voor een High Tea op een geweldige locatie. Een mooi moment voor hun, een mooi moment voor mij. Dan genieten we altijd enorm met ons drietjes.

 

Maar ik wil niet dat zulke mooie momenten in mijn leven beperkt blijven tot deze uitjes. Ik wil graag dat mijn hele leven voelt als een mooi moment. Aangezien ik een groot deel van mijn leven met mijn werk bezig ben, moet dat werk ook iets zijn waar ik blij van wordt, waar ik al mijn passie in kwijt kan.

 

Dikwijls leven we op de automatische piloot en worden we geleefd door ons gezin, familie, werk, etc. We moeten dan vaak eerst een wake-up call krijgen voordat we voor zo’n MOOI leven kiezen.

 

Bij mij was het zo dat ik eerst mijn twee beste vriendinnen binnen 6 maanden moest verliezen voordat ik mezelf een schop onder m’n kont gaf en mezelf meer begon te ontplooien, mezelf meer neer ging zetten. Ik wilde die vrouw zijn, die gewoon de dingen doet die ik belangrijk vind, die ik leuk vind, die mij innerlijk laten groeien en zo ook mijn bedrijf.

 

Nu doe ik dat werk!

Ik vind het super leuk om vrouwen te helpen, die op de één of andere manier vastlopen in hun baan, om een ommezwaai in hun leven te maken. Om een leven te creëren waarvoor ze in de wieg zijn gelegd. Waarin ze zelf de hoofdrol spelen. Waarin ze dingen doen die ze leuk vinden. Waar ze gelukkig van worden. Dat ze nu eindelijk gaan doen waarvoor ze bedoeld zijn!

 

Ik stel me daarvoor open. Ik ben klaar om nog meer van deze vrouwen te ontvangen en al het moois te geven wat ik in me heb.

 

Want ik weet dat heel veel vrouwen gevangen zitten in een baan die niet meer bij hun past. Ik weet dat heel veel vrouwen zich gedwongen door de omstandigheden niet weten te bevrijden van dit juk. Want dat is het. Het is een juk dat je dan vaak draagt tot je 67ste. Moet wel heel wonderbaarlijk zijn wil je die leeftijd met zo’n juk op je schouders op een fijne en gezonde manier bereiken. Want hoe vaak hoor je wel niet dat iemand een burn-out heeft? Hoe vaak hoor je wel niet vrouwen verzuchten van: “Ik wil wel wat anders, maar ik zou niet weten wat. Ik heb nu die zekerheid dat ik in ieder geval een baan heb, want dat ligt niet voor het opscheppen.”

 

Bullshit!

 

Dat is een hele verkeerde reden om in zo’n baan te blijven zitten, want daar help je jezelf niet mee, maar zeker ook niet je werkgever. Ik zou geen ongemotiveerd personeel in mijn bedrijf willen hebben. Ik wil alleen maar samen werken met mensen die hun ideaal volgen, die de drive in zich hebben om er echt iets van te maken, die met heel veel plezier elke dag weer naar hun werk gaan.

 

De meeste vrouwen die ik help, die beginnen iets voor zichzelf, een eigen onderneming, een eigen bedrijf. In ieder geval iets, waar ze helemaal zichzelf in kunnen zijn, waar ze hun eigen baas zijn, waar ze zelf alles kunnen beslissen. Heerlijk die vrijheid! En als je dat eenmaal gevoeld en ervaren hebt, dan wil je niet meer anders. In zo’n bedrijf dat je op het lijf geschreven staat, kun je jezelf helemaal uitleven. Je kunt alles creëren wat je maar wilt.

 

Daar ben ik ook mee bezig. Tot een half jaar geleden alleen maar off-line, maar tegenwoordig ook online. Ik ben bezig om een online imperium te creëren. Een online business waar ik vrouwen help om voor zichzelf te kiezen en een bedrijf op te zetten waar ze hun hele ziel en zaligheid in kwijt kunnen. Dat hele proces van samen kijken welke onderneming iemand op het lijf geschreven staat, tot dit ook echt helpen neerzetten en succesvol te maken.

 

Ik help vrouwen om een MOOI MOMENT te maken van hun leven.

 

Maak ook een mooi moment van jouw leven!

Je ziel zal je eeuwig dankbaar zijn.

 

Wat is ervoor nodig om jezelf dat te gunnen?

 

Ik kan je in ieder geval een mooi moment aanbieden in de vorm van een Bezielingssessie. Hierin kan ik je vertellen wat jouw zielsopdracht is, welke lessen daarbij horen, in welke persoonlijke energieën je de komende jaren zit en nog heeeeeeel veel meer. Lees hier meer over de Bezielingssessie. Wacht niet te lang met boeken, want ik heb voor deze individuele sessies maar een paar plekken per maand.

 

Ik wens jou heel veel mooie momenten toe!

 

Geniet ze,
Sylvia

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Heb jij dat ook op vakantie?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je