Ga jij al voluit met je praktijk?

Ga jij al voluit met je praktijk?

november 1, 2020

Als je mij een beetje kent weet je dat ik altijd zeg dat je pas gelukkig kunt worden als je doet waarvoor je bedoelt bent.

Maar doen waarvoor je bedoelt bent gaat niet vanzelf.

Ik spreek vaak coaches die denken dat ze al voor de volle 100% doen waarvoor ze bedoelt zijn. Maar als ik dan doorvraag blijkt er vaak toch nog een laagje onder te zitten. En als je je niet bewust bent van dat laagje, belet het je om voluit te gaan. Je houdt jezelf dan tegen zonder dat je het in de gaten hebt.

Je weet dat je niet voluit gaat als je het gevoel hebt dat er meer in zit dan je nu laat zien. Of als je merkt dat je voor jezelf aan het verantwoorden bent waarom je bepaalde dingen NIET doet terwijl je ze eigenlijk wel zou willen doen.

Het is een knagend gevoel dat je eigenlijk niet kunt negeren, maar toch negeert.

Waarom ga je niet voor die volle 100%?

Vaak doen we dat niet omdat we onzeker zijn en bang voor de mening van de mensen om ons heen. We zijn het niet gewend om te doen wat we diep van binnen willen doen. We zijn gewend anderen te pleasen.

En dat doen we ook met onze klanten.

JIJ weet dat je meer te bieden hebt, en je weet zelf het allerbeste wat dat dan is. JIJ weet waar je echt goed in bent en waar je echt gelukkig van wordt. En je kunt een ander pas echt goed helpen als je helemaal jezelf bent en datgene doet waar jij gelukkig van wordt.

Je kunt veel meer voor anderen betekenen als je jezelf op plek één zet en stopt met pleasen

Maar wij vrouwen voelen ons al gauw schuldig als we dit doen. We zijn het niet gewend en hebben het idee egoïstisch te zijn als we het wel doen.

Maar als jij niet doet waar jij echt blij van wordt, dan doe je jezelf enorm tekort. En daarmee jouw klanten ook.

Stop met pleasen, begin met helpen

Want dat zijn twee verschillende dingen.

Wil jij weten hoe jij anderen het beste kunt helpen en waarom je dat nu niet doet? En wil je weten wat jouw grootste kans is om geld te verdienen met je zielsmissie en welke aanpak je gaat helpen om hier een grote stap in te zetten? Vraag dan een gratis Doorbraaksessie aan. Per maand geef ik 4 van deze sessies gratis weg. Wil je kans maken op zo'n sessie? Vraag deze dan aan op onderstaande button.


Gratis e-book: In 4 stappen
ondernemen vanuit je zielsmissie.
Vraag hier aan


Gratis masterclass
Volop zichtbaar voor je ideale klant.

Meer info: klik hier

fbgroep-sylvia


Als je met je hele ziel en zaligheid voelt dat je echt je missie neer wilt zetten; klik
hier en word lid van mijn gratis Facebookgroep


Wil jij weten wat de Nr. 1 blokkade is die staat tussen jou en de omzet waar je van droomt?
Klik
hier en vraag een gratis Doorbraaksessie aan

over sylvia Bouwer 

Hi, als businesscoach voor ambitieuze coaches & therapeuten help ik jou de praktijk te krijgen die je wilt. Ik weet nog PRECIES hoe geweldig het is om voor jezelf te beginnen met een briljant idee, een sterke drive en een hoofd vol dromen. Ik begrijp dat jij je overspoeld voelt door alles wat er bij het ondernemen komt kijken en dat marketing niet zo jouw ding is, omdat je geen idee hebt hoe je dat precies aan moet pakken. Daarom ben ik hier om jou te helpen, zodat je meer impact, meer klanten en meer omzet maakt, zonder gladde marketingtrucjes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}