Mijn favorieten

Vaak deel ik met mijn klanten mijn zakelijke favorieten. Omdat ik heel vaak een vraag krijg over een boek of product, heb ik nu een speciale favorieten pagina gemaakt! Met deze favorieten werk ik zelf ook en ik ben er heel tevreden over en daarom heb ik ze een speciaal plekje op mijn website gegeven. Ik heb ze hieronder neergezet.

 • Een goed boek om je te helpen om met focus aan je bedrijf te werken is Focus AAN/UIT van Mark Tighelaar.
  Voor alle informatie klik op onderstaande button
 • Het boek dat mij ook heeft geholpen om mijn droombedrijf te manifesteren is Vraag en het wordt gegeven van Esther en Jerry Hicks.
  Voor alle informatie klik op onderstaande button
 • Als je ook online coaching aanbiedt (of Facebook/Instagram/LinkedIn lives gaat geven of video's gaat opnemen) dan is het aan te raden om een goede microfoon aan te schaffen. Hieronder staat de microfoon die ik al jaren gebruik en die mij heel goed bevalt.
  Voor alle informatie klik op onderstaande button
 • Ook is het belangrijk dat je een goede webcam hebt, zodat duidelijk en strak in beeld bent. Hieronder staat de webcam die ik naar alle tevredenheid gebruik.
  Voor alle informatie klik op onderstaande button
 • Ik raad je aan om je gratis weggever en daarna het versturen van je nieuwsbrieven NIET vanuit je eigen mailbox te doen, want dan slaat deze op tilt. De meest gangbare en meest praktische tool die je hiervoor kunt gebruiken is MailBlue. Je kunt deze tool 2 weken lang gratis gebruiken om te kijken of het wat voor je is.
  Klik hieronder op de button om deze 2 gratis weken aan te vragen