"Ik had 1:1 begeleiding nodig omdat ik bij een andere business coach een groepsprogramma volgde en er niet in slaagde om doeltreffende stappen te zetten. Door Sylvia lukt het mij nu wél om dit te doen en veel consequenter te zijn in mijn acties. 

Sylvia was regelmatig confronterend tijdens het coachen, maar op een vriendelijke manier. Ze creëerde helderheid in wat ik moest doen en hoe ik het het beste kon doen. Ze is een kordate doch standvastige coach met veel ervaring. Daar heb ik veel baat bij gehad. Ze stond naast mij en dat voelde fijn."

Laurence Blairon

Meester Eetbuien Stopper

"Ik heb het traject als heel prettig ervaren, er zit structuur in en een duidelijke opbouw. Het is fijn dat je steeds feedback krijgt op je aangeleverde stukken. Het is ook handig dat je gebruik mag maken van haar team die de praktische zaken regelen.

Ik heb mij vergist in wat er allemaal bij komt kijken op het gebied van marketing. Als startende ondernemer kun je beter investeren in een business coach dan weer in een verdiepende coachopleiding

De fundering van mijn praktijk staat en daar ben ik heel trots op! Dat heeft geresulteerd in nieuwe klanten waardoor ik mijn loondienst verder kan afbouwen. De stappen die ik heb gezet, had ik nooit in mijn eentje kunnen doen. Daar had ik gewoon de ondernemerskennis niet voor."

Felicia Portier

Loopbaan Coach voor vrouwen/Career Coach for expats

"Met de ontzettend fijne hulp, tips en opbouwende kritische noot waar nodig heb ik een vliegende start gemaakt. Zonder Sylvia had ik dit nooit gekund. Ik weet nog dat ik twijfelde over de investering, maar had ik toen geweten wat ik nu weet dan was geen enkele twijfel nodig geweest."

Marlies Aarnink

Soul Coach & Fotograaf

"Ik had direct het gevoel dat ik Sylvia kon vertrouwen en dat is ook het hele traject door gebleken. heb al verschillende coaches gehad, maar Sylvia heeft bij mij een volledige transformatie in gang gezet. Ik zou het traject onmiddellijk opnieuw doen."

Ilse Vanesch

Feel Good Coach

"Er is bij mij een enorme flow in gang gezet, het stroomde zo erg dat ik af en toe teruggeroepen moest worden. Dit programma is voor mij een hele goede keuze geweest. Sylvia heeft mij ook heel veel zelfvertrouwen gegeven. Als ik terugkijk waar ik toen stond en nu sta dan zie ik een enorme groei."

Wendy Versluis

Webdesigner

"In hele korte tijd, nog ruim voordat ik überhaupt een website had, had ik al mijn eerste trajecten verkochtSylvia maakt echt een verschil. Ze is een gedreven ondernemer met veel marketingkennis en een fijn, integer mens."

Carina Lucassen

Coach voor moeders met een kind met autisme

"Ik heb al heel wat jaren een praktijk, maar ik wilde meer plezier in mijn werk, meer klanten en meer omzet. Sylvia heeft mij geholpen om mijn bedrijf te laten groeien. Dat resulteerde direct al in 40% meer omzet."

Wilma Aanstoot

Holistisch Huidverzorgingscoach

"Het is gaan stromen. Het voelt erg goed. Het leuke vond ik dat mijn ideale klant zich al snel begon te melden en mijn agenda nu steeds voller looptSylvia denkt met je mee, confronteert, maar geeft ook hele praktische handvaten. Ze is warm en hartelijk, maar ook concreet en praktisch, een fijne combinatie!"

Wendy Mosselman

Psychomotorisch Therapeut

"De samenwerking met Sylvia vond ik positief, opbouwend en heel fijn.
Ik ben ontzettend uit mijn comfortzone gegaan door een stuk zichtbaarheid op social media, maar ook door alle andere stappen die ik gezet heb. Dit werkt heel goed en mede daardoor is mijn bedrijf gegroeid. Ik heb nu minstens 4 x zoveel klanten als voor de tijd."

Gabry de Veld

Coach met inzet van paarden

"Ik heb structuur in de aanpak van mijn missie gekregen. Sylvia is een warm en liefdevolle vrouw, die scherpe vragen stelt die je aan het denken zetten, waardoor je in actie komt. Ik bewonder haar grote en vooral ook brede kennis. Ze heeft heel veel ideeën. Dat maakt het heel fijn om met haar te werken, ze weet overal een oplossing voor die je vervolgens op jouw manier kan toepassen. Ik help nu veel meer mensen."

Esther van Doorn

Relatietherapeut

"Op dit moment STAAT mijn coachpraktijk. Als jij er niet toe komt om van je droom een bedrijf te maken, dan is Sylvia echt een aanrader. Haar werkwijze is modulair, helder, no-nonsense (heerlijk!), daadkrachtig en praktisch. Met aandacht voor intuïtie en gevoel; het complete plaatje."

Catelijne Gerlag

Coach voor multipotentials

"Sylvia is praktisch met een 'direct aan de slag' mentaliteit. Ze wist precies wat ik nodig had en supporte op een hele fijne manier. Ze is een coach met een luisterend oor, die de juiste tools inzet op het juiste moment. De training heeft ervoor gezorgd dat ik nu veel meer zelfvertrouwen heb en mijn bedrijf staat nu gewoon met alles erop en eraan!"

Gerdien Hengeveld

Stijlcoach

"In het begin dacht ik "Dit gaat me never nooit lukken." Maar met de hulp van Sylvia, de spiegel die ze je voorhoudt en haar liefdevolle schop onder je reet is het me zeker gelukt!

Het is een praktisch programma waarmee ik leerde klanten te maken, zodat ik de investering al snel terug verdiende. Sylvia kijkt objectief naar wat je doet en wat je wil. Dat is iets wat velen niet kunnen. Ze heeft veel ervaring en kennis van het ondernemen, recht door zee en heerlijk zichzelf."

Veronika Osinga

Stijlcoach & Personal Shopper

"Bij Sylvia sprak mij het nuchtere met dat spirituele randje erg aan. Ik voelde meteen een klik.

Het programma heeft me heel veel inzicht gegeven, tot nadenken gebracht en ook in de actiestand gezet. Daar ben ik blij mee want ik heb het programma doorlopen a.d.h.v. een goed uitgekiend stappenplan.

Het resultaat was dat ik mijn andere verplichtingen los kon laten en mijn praktijk heb geopend!"

Judith Maurits

Leefstijl- en Vitaliteitsexpert

"De samenwerking met Sylvia was heel fijn. Ze schuwde het niet om me ook op mijn eigen blinde vlekken te wijzen. Daar heb ik veel van geleerd. Ik heb nu daadwerkelijk handen en voeten gekregen om te ondernemen.

Sylvia had mij al gezegd dat het zou gaan stromen. En inderdaad toen ik er ook in mijn hoofd klaar voor was begon het te lopen."

Monika Sluga

Loopbaanprofessional & Talentenexpert

"Voorheen liep ik op allerlei facetten vast. Ik had sturing, leiding en persoonlijke feedback nodig om rust te krijgen voor mezelf en structuur in mijn bedrijf.  

Wat ik bij Sylvia zie en voel is dat ze echt kijkt wat bij jou past. Ze verdiept zich in je en is echt oprecht geïnteresseerd. Ik heb nu een hele stevige fundering voor mijn bedrijf en alle kennis om vervolgstappen te gaan zetten."

Marian Huiskes

Kindercoach

"Bedrijfsvoering, daar had ik weinig kaas van gegeten. Ik vond vooral zichtbaarheid en verkopen een dingetje. Het programma is heel breed en alle aspecten komen langs.

De samenwerking met Sylvia was heel fijn, soms is ze een beetje kritisch, maar dat is ook nodig. Ik heb van haar een andere manier geleerd hoe ik mezelf kan presenteren en zichtbaar kan maken, zonder een agressieve verkoper te worden."

Helga Beekers

Psychosociaal Therapeut & Coach

"Na 3 jaar klungelen, mijzelf frustreren, omdat ik niet echt wist wat ik deed, kwam ik bij Sylvia. Het was geweldig dat ik een klankbord had toen ik in traject ging. Het voelde alsof ze een hand in mijn rug had gelegd. Ze ving me op als ik het gevoel had dat ik ging vallen. Als het even frustrerend werd, dan trok zij mij uit die frustratie-kuil.

Ik heb zoveel geleerd. Het is absoluut een verrijking! Sylvia tilde mijn praktijk naar het volgende level."

Rebecca de Jong

Kindercoach

Leonie Roering

"Ik liep vast in het opstarten van mijn praktijk. Ik heb nu een prachtige website, een hele positieve mindset en veel vertrouwen in mijn bedrijf. Sylvia heb ik als heel prettig ervaren. Open, duidelijk, liefdevol en met zoveel passie dat het erg aanstekelijk werkt.

Ik had dit programma absoluut niet willen missen. Het is de investering meer dan waard geweest! Ik had al snel mijn cursusgeld terugverdiend."

Leonie Roering

Coach & Sensi Therapeut

"Sylvia heeft mij geholpen, waardoor ik nu echt klanten aantrekVerder heb ik geleerd om mezelf zichtbaar te maken zonder het gevoel te krijgen dat ik een reclamebord ben. Sylvia helpt je om je innerlijke droom om te zetten in actie, zodat je het ook echt gaat doen. De passie en energie die Sylvia uitstraalt is aanstekelijk waardoor ik ook echt geprikkeld werd om aan de slag te gaan. 

Ik kan het programma aan iedereen aanraden die wil leren ondernemen zonder ingewikkeld gedoe. Het programma van Sylvia is zo ingericht dat ondernemen zelfs leuk wordt en begrijpbaar is voor iedereen!"

Miriam Kimkes

Energetisch Loopbaancoach

Jolanda de Kok

"Mijn bedrijf staat nu goed op de rit! Wat heb ik veel geleerd de afgelopen maanden!

Dankjewel Sylvia daarvoor en voor de manier waarop je alles doet; altijd enthousiast, altijd paraat, to the point, vanuit je hart, met een vleugje spiritualiteit." 

Jolanda de Kok

Kleur- en Kledingexpert

Anita Mezach

"Dit traject heb ik geboekt, omdat ik met alleen maar mijn vakkennis en 30 jaar loondienstervaring geen klanten vond

Aan Sylvia's inzet, enthousiasme en al haar praktische tips heb ik veel gehad. Ik vond het heel fijn om met haar samen te werken. Ze is duidelijk, rechtstreeks, geeft eerlijke feedback en praktische tips waar je echt wat aan hebt. Daarnaast hielp ze me ook als ik het even niet zag zitten. Er staat nu een stevige basis."

Anita Mezach

Blij met je lijfcoach

"Wat heb ik een mooie tijd bij Sylvia gehad! Veel van haar geleerd, meer structuur in mijn werkzaamheden, maar ook bewuster over dingen nagedacht.

Mijn doel was om meer klanten te krijgen en keuzes te maken in de zaken die ik echt leuk vind. Dat is gelukt, want mijn doelen zijn behaald!"

Janique Schildkamp

Personal Styling & Imagocoach

"Ik werkte al 17 jaar uurtje factuurtje en ik hunkerde naar programma's en een meer professionele aanpak, maar wist niet hoe zoiets op te bouwen, laat staan te verkopen.

Sylvia heeft mij geleerd om gewoon aan te pakken en te durven. Ik ben veel zichtbaarder geworden. Dit programma biedt veel waarde, toewijding en als ik een vraag had stond Sylvia altijd direct paraat om te helpen.

Ik ken meerdere businesscoaches die voor veel meer geld minder bieden dan dit programma. Sylvia is niet zomaar een businesscoach die maar wat doet, nee ze weet echt waar ze het over heeft!"

Anita van den Heuvel

Medium & Coach

"Ik besloot het vanaf de basis goed aan te gaan pakken.
Sylvia’s nuchterheid maar wel gecombineerd met het spirituele voelde als een warm bad. Door haar heb ik meer inzicht gekregen in waar te beginnen en hoe het op te bouwen. Daardoor krijg ik absoluut meer respons op mijn dienstverlening dan voorheen.

Ik vond het superfijn om met Sylvia te werken, omdat ze heel duidelijk is en goede feedback geeft. Ze weet heel goed waar ze het over heeft. Ik vind haar een fantastisch mens."

Heidi Middelburg

Coach & Opleider Ena-Forte

Fiona Weide

"Voor het eerst, na 10 jaar kan ik met trots zeggen dat ik ondernemer ben.

Mijn hele bewustzijn is veranderd. Ik ben trots op wat ik heb bewerkstelligt, ik heb mijn prijzen verhoogd en ben meer gaan verdienen.

Ik voelde me altijd heel erg op mijn gemak bij Sylvia. Ze is liefdevol, maar wel scherp en daadkrachtig . Ze hielp me om focus te houden en bij de les blijven waar het in mijn bedrijf nu echt om draaide. Ik waardeer haar eerlijkheid en enthousiasme."

Fiona Weide

Docent tekenen

"Ik zocht een oprechte business coach die het aardse met het intuïtieve kan verbinden, zonder schreeuwerig gedoe.
Dit vond ik bij Sylvia. Ik zie nu het aantal klanten groeien en ben veel gestructureerder en doelgerichter bezig. Wat ik heel erg fijn vond aan Sylvia is dat ze open deelt hoe zij dingen doet.  Hierdoor heb ik dit traject echt als samenwerken aan mijn bedrijf ervaren. Ik ben dankbaar voor de vele eye openers, stappenplannen, haar daadkracht, ervaring en openheid.

Haar businesscoaching heeft mij echt een boost gegeven. Ik weet nu hoe ik oprecht & authentiek kan werken aan mijn marketing."

Marlene van der Poort

Communicatiecoach voor dieren & Opleider

Miranda Konneman

"Sylvia heeft mij alle tools, kennis en inspiratie gegeven die ik heb gebruikt om mijn bedrijf vanuit de basis prachtig neer te zetten.

Ze geeft niet alleen theoretische kennis, praktische tips en structuur, ze geeft zoveel meer dan dat. Ze denkt mee, adviseert, kijkt en luistert. Ze is een heel bewogen, nuchtere, enthousiaste, spirituele vrouw met ontzettend veel praktijkervaring. Ze is open, direct, kritisch en oprecht.  Ze denkt met je mee en is betrokken bij wat je doet. Haar hulp zorgt bij mij voor rust en ruimte."

Miranda Konneman

Healer, Masseur, Coach

"Eerder was ik altijd iedere dag druk met mijn bedrijf, maar met de verkeerde dingen.

Nu weet ik welke stappen ik moet zetten en daarnaast kan ik ook met andere dingen bezig zijn. Ik heb meer focus en meer klanten. Ook weet ik nu waar mijn uniekheid in zit en durf dat ook meer toe te passen in mijn trajecten."

Conny Marree

Pubercoach

"Het bleek een goede keuze om met Sylvia in zee te gaan, want mijn zelfvertrouwen is groter geworden en mijn omzet ook.


Ik trek nu alleen maar hele leuke klanten aan. Ik beveel haar dan ook van harte aan."

Chiela van Meerwijk

Interieurfotograaf

Manon Buwalda

"Sylvia heeft mij geholpen om echt handen en voeten te geven aan mijn bedrijf.

Ze pakt a.h.w. je hand en laat je dan steeds een beetje meer zelf lopen, zodat je het uiteindelijk zelf kan."

Manon Buwalda

Transpersoonlijk Counselor

Annemieke Kwast-Venneker

"Sylvia is voor mij een geweldige motivator geweest.

Ze heeft ervoor gezorgd dat ik zichtbaarder ben geworden, gestructureerder ben gaan werken en ook nog eens veel meer zelfvertrouwen heb gekregen."

Annemieke Kwast

Soulcoach

"Sylvia is iemand die heel goed weet waar ze mee bezig is.
Humor, warmte en aandacht voor wat speelt zijn deel van haar. Ze gaat in haar programma eerlijkheid en confrontatie niet uit de weg. Vakvrouw naar mijn hart, zeker aan te bevelen als je je droom waar wilt maken."

Anneke Wilbers

Coach

Jennie Schemmekes

"Het programma van Sylvia hielp zeker om mijn bedrijf goed op te zetten.

Geen moment spijt van gehad! Haar enthousiasme, kennis, alles wat ze deelt, het heeft me veel gebracht en veel inzichten gegeven."

Jenny Schemmekes

Kunstzinnig Coach

"Na mijn opleiding had ik geen idee hoe te beginnen.
De opbouw van dit programma is ingenieus, waardoor ik dichterbij mijn kern als ondernemer kwam. Ik ging me richten op mijn nichemarkt en had minder concurrentie.

Het was heerlijk om met Sylvia te werken. Ik voelde me altijd gehoord en gezien. Ze geeft zoveel waarde en steekt zoveel tijd in het proces, dat het moeilijk voor te stellen is dat ze voor al haar klanten op deze manier klaar staat. Ik heb nooit het idee gehad dat het Sylvia ging om de geldelijke beloning. Ze is eerlijk en oprecht. Alle op- en aanmerkingen waren respectvol en opbouwend.

Inmiddels heb ik in twee kranten gestaan met een redactioneel artikel en schrijf ik columns voor de krant. Ook dit heb ik mede aan haar te danken. Zij heeft mij zelfvertrouwen, veel eigenwaarde en lef gegeven."

Anja van Dijk

Vitaliteitscoach voor 65+ vrouwen