Met jouw vakkennis is niks mis, waar het nu op aankomt is het krijgen van klanten. En dat is precies waar je moeite mee hebt en waar je hulp bij wilt

In mijn workshop

Hoe kom ik aan mijn eerste
10 betalende klanten?

deel ik mijn waardevolle bewezen tips die ervoor zorgen dat je een goed gevulde agenda krijgt, zodat je serieus geld kunt verdienen met je missie.  

Met jouw vakkennis is niks mis, waar het nu op aankomt is het krijgen van klanten. En dat is precies waar je moeite mee hebt en waar je hulp bij wilt

In mijn workshop 'Hoe kom ik aan mijn eerste 10 betalende klanten' deel ik mijn waardevolle bewezen tips die ervoor zorgen dat je een goed gevulde agenda krijgt, zodat je serieus geld kunt verdienen met je missie.  

Voor ambitieuze coaches & therapeuten die een succesvolle praktijk willen met meer klanten en meer omzet

Je hebt je diploma, een mooie praktijkruimte,
maar toch lijken de klanten jou nog niet te kunnen vinden

 • Het lukt je niet echt om door te breken, je blijft steeds hangen op 2-3 consulten per week en daar kun je niet van leven
 • Je mist de focus en structuur om daadwerkelijk die goedlopende praktijk van de grond te krijgen
 • als je goed verdient dan wil je jouw baan - die je er nog naast hebt - loslaten, maar je hebt nu geen (of te weinig) omzet en mist een plan van aanpak om die omzet wél te krijgen
 • De balans werk/privé is ver te zoeken, omdat je van alles doet om klanten te krijgen maar niks lijkt te werken 
 • Je wilt een heleboel mensen helpen en je weet dat je dan iets moet met met marketing, maar daar heb je juist een bloedhekel aan. Voor jou voelt verkopen als mensen iets aansmeren en je krijgt jeuk van het woord zichtbaarheid. 

Je bent een kei in je vak, maar dat maakt je nog niet automatisch een goede ondernemer.

Dat is precies waar ik je deze middag mee ga helpen. We gaan het hebben over je ideale klant, je aanbod, je website, zichtbaarheid, focus, marketing en verkopen. Daarbij mag je me alles vragen, zodat je volledig geïnspireerd je nieuwe ideeën (die je dan volop hebt) kunt uitwerken.

Na deze workshop:

 • Heb je een concreet stappenplan waarmee je direct de volgende dag al aan de slag kunt
 • Weet je wat je in welke volgorde moet doen, zodat je de juiste stappen op het juiste moment zet
 • Ben je zo geïnspireerd, waardoor je nu op een effectieve manier gaat bouwen aan je droom en je jouw baan binnen het jaar los kunt laten 
 • Weet je wat je moet doen om in minder tijd meer klanten te maken en je zo meer tijd over houdt voor je gezin
 • Heb je een hele andere kijk op marketing en sales en sta je te trappelen om er morgen nog mee aan de slag te gaan
VKND - Sylvia Bouwer

Wie ben ik om je daarmee te helpen?

Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Ik kom uit een ondernemersfamilie en mijn man is ook ondernemer. Inmiddels ben ik zelf ook al meer dan 30 jaar ondernemer.


Al mijn kennis en ervaring als sales assistent bij een internationaal bedrijf en in mijn eigen bedrijven heb ik nu in mijn trainingen gestopt. Zo leer ik mijn klanten precies wat ik heb gedaan en wat ik al honderden klanten heb helpen doen om een succesvolle business op te bouwen.


Ik weet hoe je super commercieel kunt zijn en hoe je geld kunt verdienen, zonder dat je jezelf verliest en dat ook nog eens vanuit spiritualiteit, dus echt authentiek.

Praktische details

 • Datum: 14 juli 2022
 • Tijd: 13:30 - 16:30 uur
 • Online achter jouw laptop

"Ik zie het aantal klanten groeien"

"Wat heb ik een mooie tijd bij Sylvia gehad! Veel van haar geleerd, meer structuur in mijn werkzaamheden, maar ook bewuster over dingen nagedacht. Mijn doel was om meer klanten te krijgen en keuzes te maken in de zaken die ik echt leuk vind. Dat is gelukt! Heel erg bedankt Sylvia voor je leerschool, gastvrijheid en de goede zorgen. Je stond altijd met een antwoord klaar."

Marlene van der Poort

Communicatie met dieren Coach

Diane Bakker


Lichaamsgericht Therapeut

Van Kennis naar Doen

"Ontzettend bedankt voor de inzichtelijke en inspirerende tijd! ik ben enorm blij met de stappen die ik gezet heb om mijn onderneming te laten groeien. Dit traject met jou is daar heel behulpzaam in geweest en was heel welkom! Enorm bedankt voor je tomeloze energie, je inzet en de hulp die je mij en ons allen geboden hebt."

"Ik heb echt mooie stappen gezet"

"Ik ben gestopt met mijn baan en kan er nu 100% voor gaan"

"Toen ik bij Sylvia begon is er een zaadje gaan groeien. Alles wat ik heb geleerd heeft bijgedragen om nu echt helemaal voor mijn bedrijf te gaan. Ik ben inmiddels gestopt met mijn baan. Ik kan nu 100% voor mijn doelen gaan. Het klikte heel erg tussen Sylvia en mij. Ze nam altijd de tijd om mij feedback te geven. Het voelde warm en liefdevol."

Jennifer Ronoreso

Coach voor mannen na verlies

Deze workshop is een must voor jou als je een goed gevulde agenda wilt en serieus geld wilt verdienen met je missie!

Deze workshop vraagt slechts een investering van

17 euro excl. btw

"Op alle vlakken heb ik heel veel geleerd"

"Ik heb veel geleerd en weer nieuwe inzichten gekregen. Sylvia is een ondernemer in hart en nieren en ze neemt je vol passie mee. Ze leert je de kneepjes van het ondernemen echt toe te passen en het leuke is dat ze ook haar eigen ervaringen deelt."

Anne Roessink 

Transpersoonlijk Counselor

"Ik heb er veel aan gehad"

"Dit is een hele verassende workshop. Sylvia geeft je een schop onder je kont als je die nodig hebt. Daarbij durft ze zich kwetsbaar op te stellen, door ook haar mindere momenten te delen en niet alleen de succesverhalen."

Ineke Oude Groeniger

Afslankcoach

Ineke Oude Groeniger