Echt leven

door Sylvia Bouwer  - september 30, 2019

Echt leven

In mijn vakantie had ik een gesprek met een jonge vrouw. Ze vertelde mij dat er in haar kennissenkring het afgelopen jaar een aantal mensen op de jonge leeftijd van rond de 40 jaar oud waren overleden. Dit had diepe indruk op haar gemaakt. Het was voor haar een echte wake-up call geweest. Ze was nu vast besloten om ECHT te gaan leven. Ze heeft inmiddels haar stressbaan opgezegd en gaat binnenkort met haar nieuwe droombaan beginnen.

Dit gesprek houdt mij nu al dagen lang bezig. Ook ik werd door haar weer even wakker geschud. Ik heb dat echt af en toe nodig anders ben ik ook geneigd om maar door te denderen in de dingen die ik doe. Hierdoor ging ik mijn leven en mijn business weer even scannen. Doe ik nog wat ik wil? Doe ik nog waar ik gelukkig van word? Ben ik nog in alignment met mijn zielsmissie?

Want dit is toch waar het in het leven om draait? ECHT leven!

Vaak vergeten we dit. De waan van alledag slokt ons op. We moeten voor onze kinderen zorgen, ons huis moet schoon en er moet ook nog geld verdient worden.

Hoe kunnen we onze zielsmissie leven als we druk zijn met bovenstaande dingen?
Hoe kunnen we onze zielsmissie leven als we niet eens weten wat die is?
Hoe kunnen we onze zielsmissie gebruiken om een business op te zetten?

Ten eerste is het belangrijk dat je weet wat je zielsmissie is. 
Ten tweede ga je er vorm aan geven en ten derde kom je in actie. Simpel toch?

Ja, ja het klinkt allemaal zo simpel. Je zielsmissie leven. Maar hoe dan???

Dit is precies waarom ik mijn gratis Numerologische Doorbraaksessies geef. Als je een eigen bedrijf hebt dan is deze sessie de ultieme manier om je zielsmissie tot leven te brengen.

Want jij wilt toch ook echt leven, genieten en gelukkig zijn?

Op basis van onze zielsmissie kunnen we veel makkelijker keuzes en beslissingen nemen. Als mens en spiritueel wezen zijn we hier op aarde met een reden, maar soms dwalen we af van waarvoor we bedoeld zijn.

Voor deze sessie kan ik makkelijk €97 vragen, maar nu is het helemaal gratis. Ik doe dit omdat ik zoveel mogelijk vrouwen wil helpen om te ontdekken wat hun zielsmissie is, zodat ze succesvoller en gelukkiger als ondernemer kunnen worden.

Ondernemen vanuit je zielsmissie brengt magie in je business.

Het heeft mij 13 jaar gekost om te ontdekken wat mijn zielsmissie is. Laat jou dit niet gebeuren! Klik op onderstaande button en boek jouw sessie, dan vertel ik je meer over jouw zielsmissie.

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Cijfers liegen niet

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je