Ben jij een coach of therapeut die serieus geld wil verdienen?

Download dan mijn gratis e-book:
In 4 stappen ondernemen vanuit je zielsmissie

Vraag aan en ontdek:

  • Wat de kern van jouw zielsmissie is en wat dat zegt over jou als ondernemer
  • Wat jouw super talenten zijn waarmee je moeiteloos klanten aantrekt die met jou resoneren en die jou graag willen betalen wat je waard bent (hint, hint het is niet wat jij denkt dat jouw grootste talent is)
  • Wat businesswise jouw droomdoelen zijn
  • Hoe je deze droomdoelen kunt waarmaken
  • Wat je kunt doen om een eerste stap te zetten om jouw droompraktijk te creĆ«ren

Ik geef Sylvia Bouwer toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken voor het toesturen van de BusinessTips en ontvang direct haar e-book. Ik kan mij altijd makkelijk uitschrijven. Voor informatie zie Privacy verklaring

Janique Schildkamp

Janique Schildkamp

Personal Styling & Imagocoach

Doelen die ik mezelf gesteld had, heb ik behaald

"Wat heb ik een mooie tijd bij Sylvia gehad! Veel van haar geleerd, meer structuur in mijn werkzaamheden, maar ook bewuster over dingen nagedacht. Mijn doel was om meer klanten te krijgen en keuzes te amekn in de zaken die ik echt leuk vind. Dat is zeker gelukt! Heel erg bedankt Sylvia voor je leerschool, je gastvrijheid en je goede zorgen. Je stond altijd met een antwoord klaar."