Droom

september 3, 2015

Droom wordt werkelijkheid

Ik heb mijn allereerste lezing gehouden op de Internationale Vrouwendag in Het Drokje in Wierden. Super spannend vond ik het, maar ook heel leuk. Ik droomde hier al heel lang van. Maar durfde het nooit. Terwijl ik als kind niks liever deed dan op het podium staan.

Ik zeg ook altijd tegen mijn klanten dat ze af en toe uit hun comfortzone moeten komen om hun droomdoelen te bereiken. En wat je predikt moet je ook zelf doen toch? Na de lezing kreeg ik mooie complimenten. Dan groei ik altijd weer een klein beetje. En aangezien ik nogal klein van stuk ben, kan ik dat wel gebruiken ?

Vervolgens werd ik gevraagd om in ‘Portret’ te komen op radio Hofstreek FM. Voordat ik het wist had ik ‘ja’ gezegd en was er weer een drempel die ik moest nemen. Ik schrok me te pletter toen ik mijn foto in alle weekkrantjes zag staan, er stond zelfs een klein artikel in het Dagblad Tubantia. Voorafgaande aan het interview was ik bang dat ik niet goed uit mijn woorden zou komen. Tijdens de uitzending werd een uur lang mijn doopceel gelicht. Maar gelukkig ging het goed en was ik ook blij dat ik deze drempel weer had genomen.

 

Heb jij ook een droom?

(of ken je iemand anders die een droom heeft), maar denk je ‘wie ben ik nu om dit te gaan doen?’ En maak je jezelf weer klein. Misschien voel je dat je het allemaal kunt, maar ben je bang om het aan iedereen te laten zien en al je kwaliteiten in de wereld neer te gaan zetten.
Of ben je op zoek naar ander werk en weet je niet wat je precies wil en wat je kunt en hoe je dat voor elkaar kunt krijgen?

Weet dat ik je daar heel graag mee wil helpen. Met heel mijn hart, ziel en zaligheid. Om jou te laten groeien als mens. Om die geweldige talenten die jij hebt te ontdekken en te gaan ontwikkelen. Om je te leren hoe jij je leven kan manifesteren zoals jij dat zelf wilt. Door gewoon te zijn wie jij echt BENT.

Ik heb daar een heel mooi programma voor: Maak werk van je bezieling!

Een programma over het vinden van je ECHTE zelf, het bewandelen van jouw pad, het ontplooien van je talenten, het ontdekken van jouw droomwerk, mensen helpen met jouw kwaliteiten en zo de wereld een stukje mooier maken.

Samen gaan we je droomleven realiseren. Het is NU de tijd ervoor.

 

(c)2015 Sylvia Bouwer/Leef met Passie, alle rechten voorbehouden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Gratis e-book: In 4 stappen
ondernemen vanuit je zielsmissie.
Vraag hier aan


Gratis masterclass
Volop zichtbaar voor je ideale klant.

Meer info: klik hier

fbgroep-sylvia


Als je met je hele ziel en zaligheid voelt dat je echt je missie neer wilt zetten; klik
hier en word lid van mijn gratis Facebookgroep


Wil jij weten wat de Nr. 1 blokkade is die staat tussen jou en de omzet waar je van droomt?
Klik
hier en vraag een gratis Doorbraaksessie aan

over sylvia Bouwer 

Hi, als businesscoach voor ambitieuze coaches & therapeuten help ik jou de praktijk te krijgen die je wilt. Ik weet nog PRECIES hoe geweldig het is om voor jezelf te beginnen met een briljant idee, een sterke drive en een hoofd vol dromen. Ik begrijp dat jij je overspoeld voelt door alles wat er bij het ondernemen komt kijken en dat marketing niet zo jouw ding is, omdat je geen idee hebt hoe je dat precies aan moet pakken. Daarom ben ik hier om jou te helpen, zodat je meer impact, meer klanten en meer omzet maakt, zonder gladde marketingtrucjes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}