Wil jij weten hoe je aan klanten kunt komen?

Vraag dan nu een GRATIS


Doorbraaksessie aan (t.w.v. €197)

 

Ik doe maximaal 4 gratis Doorbraaksessies per maand

Deze online sessie is alleen voor coaches/therapeuten/kennisondernemers die echt serieus en actief hun bedrijf willen laten groeien

  • Je hebt te weinig klanten en te weinig omzet om van je bedrijf te kunnen leven 
  • Nog lang niet genoeg mensen weten wat jij doet en daardoor vinden maar heel weinig mensen de weg naar jou. Terwijl je wel briljant bent en van waarde kunt zijn voor die klanten, maar ze weten niet dat je bestaat. Je zet af en toe wat op social media om zichtbaar te zijn, maar het lijkt nog niet echt heel erg effectief te zijn.
  • Je doet voor je gevoel alles wat nodig is voor een succesvol bedrijf en toch wil het maar niet lukken
Gratis doorbraaksessie Sylvia Bouwer

Ik bereid me voor door me te verdiepen in jouw bedrijf. Ik weet zeker dat ik met mijn kennis en ervaring minstens 3 dingen naar boven vis die - als je die gaat veranderen - je binnen no time met minder moeite meer klanten zult krijgen.  

In deze sessie krijg je glashelder :

  • Hoe je meer klanten en meer omzet kunt krijgen
  • Wat je kunt doen om een groter bereik te krijgen, zodat je meer bekendheid verwerft en potentiële klanten jou moeiteloos weten te vinden 
  • Ik weet zeker dat ik minstens 3 tips voor je heb die je zelf nog niet ziet, waardoor je vanaf morgen als je doet wat ik zeg minstens 2 klanten kunt maken. 

Let op: deze sessie is niet bedoeld voor huidige Van Missie naar Business klanten

Met mijn aanvraag geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy verklaring.

Het was een geweldige sessie. Voor mij persoonlijk maar ook voor mijn nieuwe bedrijf heb ik  een fantastisch inzicht en een prachtige bevestiging gekregen voor de weg die ik heb ingeslagen. Ik vond het super fijn om met Sylvia deze sessie te doen. Wat een bijzondere vrouw! Ze heeft veel kennis, warmte en aandacht voor je.

Margit Ceska

Orthomoleculair Therapeut 

Annemarie Derickx

Kracht coach

Ik had al een jaar mijn praktijk toen ik besloot echt ervoor te willen gaan. Weg met het halve werk en nu echt willen werken aan mijn toekomst. Na de Doorbraaksessie is mij veel helder geworden en wist ik dat ik met Sylvia verder wilde. Instinctief voelde ik dat dit voor mij bedoeld was. Wat ben ik blij met de gemaakte keuze om samen met haar mijn praktijk op te bouwen! De toekomst heeft zoveel te bieden, ik kijk ernaar uit.

>