Ben jij vastberaden om van je praktijk een succes te maken?

Laat mij je dan helpen om de 3 dingen te ontdekken die je helpen om op korte termijn meer klanten en meer omzet te creëren.

Boek nu een
GRATIS Doorbraaksessie (t.w.v. €197)

en ontdek hoe jij jouw praktijk naar een hoger niveau kunt tillen.

Doorbraaksessie

Je weet dat je praktijk een succes kan worden en bent op zoek naar het 'hoe'

Je hebt een bak aan kennis en je handen jeuken om mensen te helpen, maar nu moet je nog zorgen dat ze je praktijk weten te vinden. 

Je weet hoe belangrijk het is om aanwezig te zijn op Social Media en wilt graag weten hoe je dit in kunt zetten, zodat het je klanten op gaat leveren. 

Online hoor je 20.000 verschillende adviezen, maar jij wilt weten waar je nu echt mee aan de slag moet gaan om klanten te krijgen.

Je weet dat je moet verkopen om klanten te krijgen, maar je wilt dat doen zonder te spammen en te salesy te zijn. 

Minimaal 3 eye-opener inzichten om meer klanten te krijgen

Tijdens deze online sessie krijg je van mij tips en adviezen op basis van mijn ruime kennis als Businesscoach en 34 jaar lange ervaring als ondernemer. Ik bereid me voor door me te verdiepen in jouw praktijk en ik garandeer je dat ik minstens 3 eye-openers voor je heb die je zelf nog niet ziet. Mijn tips zorgen ervoor dat je meteen weet wat je kunt doen om meer klanten te krijgen en daar diezelfde dag al mee aan de slag kunt.

Deze coaches en therapeuten gingen je voor

Ik stond versteld van hoe goed Sylvia de spijker op de kop sloeg tijdens het gesprek. Haar intuïtieve gave en hoe ze dingen to the point zegt, maakt dat ik heel veel inzichten heb gekregen uit de doorbraaksessie. Ik kan het iedereen aanraden die vastloopt in haar business en toe is aan een eerlijke spiegel

Hienke Nuninga

sparkle coach

Margit Ceska

Het was een geweldige sessie. Voor mij persoonlijk maar ook voor mijn nieuwe bedrijf heb ik  een fantastisch inzicht en een prachtige bevestiging gekregen voor de weg die ik heb ingeslagen. Ik vond het super fijn om met Sylvia deze sessie te doen. Wat een bijzondere vrouw! Ze heeft veel kennis, warmte en aandacht voor je.

Margit Ceska

orthomoleculair therapeut

Ik had al een jaar mijn praktijk toen ik besloot echt ervoor te gaan. Weg met het halve werk en nu echt werken aan mijn toekomst. Na de Doorbraaksessie is mij veel helder geworden en wist ik dat ik met Sylvia verder wilde. Instinctief voelde ik dat dit voor mij bedoeld was. Wat ben ik blij met de gemaakte keuze om samen met haar mijn praktijk op te bouwen!

Annemarie Derickx

Kracht coach

Door mijn 30+ jaar ervaring weet ik precies wat er nodig is om jouw praktijk te laten groeien

Als ervaren Businesscoach ben ik door de wol geverfd, weet ik van de hoed en de rand en heb ik door de jaren heen alles wel voorbij zien komen. Vanuit mijn kennis, expertise en ervaring weet ik dat er nog nooit een praktijk is geweest die niet succesvol kon worden. Ik weet precies wat er nodig is om ook jouw praktijk te laten groeien. 

Ik bied maximaal 4 gratis Doorbraaksessies per maand aan, exclusief voor dienstverlenende ondernemers (zoals coaches & therapeuten) die écht serieus zijn over het laten groeien van hun praktijk.

Wil je meer klanten, meer omzet en meer bekendheid voor jouw praktijk? Boek dan nu jouw gratis Doorbraaksessie en ontdek hoe jij jouw praktijk naar een hoger niveau kunt tillen!

Dit is NIET voor jou als

  • Je alleen maar uit flow wilt werken, omdat dat voor jou de enige manier is die goed voelt
  • Je wilt van jouw praktijk een succes maken, maar bent niet bereid om uit je comfortzone te stappen 
  • Je jouw praktijk in de hobbysfeer wilt laten (2 klanten per week)
  • Je van een ander verwacht dat die je praktijk voor je opbouwt en managet en niet in de rol van ondernemer stapt

Dit is WEL voor jou als

  • Je bent een gedreven coach/therapeut en kan niet wachten om van je praktijk te kunnen leven
  • Je bereid bent om tijd en energie in jouw praktijk te steken, zodat je snel resultaat ziet
  • Je wilt groeien met jouw praktijk en er 1000% vol voor gaan
  • Je eerlijke en oprecht feedback wilt ontvangen, zodat jij direct stappen kunt zetten naar meer klanten en meer omzet