De energie die je helpt om je missie te leven

door Sylvia Bouwer  - oktober 27, 2016

De energie die je helpt om je missie te leven

 

Merk jij dat ook?
Deze maand is de energie van 2017 zich al aan het aandienen. Het wordt op dit moment een soepje met de energie van 2016. Meestal voel ik dat al in september dat er iets aan het shiften is.

 

Op mondiaal niveau veranderd de energie van 2016 (een bezinnings- en afsluitjaar) naar de energie (van een nieuw begin) van 2017. Die wisseling van de wacht zie je nu mooi weerspiegeld in Amerika met de wisseling van de President. Een presidentsperiode wordt afgesloten en een nieuwe president begint zijn of haar ambstperiode.

 

Maar niet alleen op mondiaal niveau verandert de energie, ook bij jou persoonlijk verandert er iets.
Wij zitten allemaal in onze eigen energie cyclus. Ik heb hier afgelopen week een korte lezing en reading over gegeven via de livestream van Facebook in mijn eigen groep, maar ook in een groep waar ik lid van ben. Daar werd ongelooflijk veel op gereageerd. Vanochtend kreeg ik zelfs een aanvraag om ook zo’n livestream in een Belgische Facebookgroep te doen.

 

Ik voorspel natuurlijk geen toekomst, maar vertel je wel van welke energie jij de komende tijd gebruik mag en kunt maken. Het Universum zorgt namelijk altijd dat jij precies de juiste energie krijgt die jij nodig hebt in dat jaar om persoonlijk te groeien. Daardoor zal het leven makkelijker voor je worden. Vooral als je ondernemer bent of als je er over zit te denken om ondernemer te worden, is het meer dan fijn om te weten in welke flow je de komende tijd komt. Van die flow hoef je absoluut geen gebruik te maken, maar als je dat wel doet dan zal alles wat daarmee te maken heeft, veel soepeler verlopen.

 

Is dit wat ik je vertel nieuw voor je?

Heb je zoiets van wat een gekkigheid, daar geloof ik helemaal niks van? Of heb je interesse om hier meer over te weten te komen? Zodat je kunt groeien en het allerbeste uit jezelf kunt halen en zeker ook voor je bedrijf. Wees dan welkom op mijn bijna gratis workshop: Vind jouw ‘POW’ als vrouw, die ik op vrijdagmiddag 18 november geef. De letters POW staan voor: Passie – Ontwikkelen – Waarde. Als je jouw Passie Ontwikkelt kun je daar Waarde van maken.

 

Deze workshop is niet voor iedereen.

Ik wil hier echt met gelijkgestemden zijn, zodat we elkaar kunnen helpen en inspireren. Je mist het zicht op je missie, maar weet wel dat je die als ondernemer wilt neerzetten. Je wilt graag datgene doen waar jij super blij van wordt. Helemaal jouw eigen energie neer gaan zetten en helemaal jouw eigen ding doen. Je wilt graag voluit leven! Maar wat dat dan precies zou kunnen zijn en in welke richting je dat moet zoeken is je nog niet helemaal duidelijk. Je wilt graag een leven vol overvloed en vrijheid. Daar ga ik je deze middag mee helpen.

 

Ik wil de groep graag klein houden, zodat ik iedereen ook persoonlijk kan begeleiden. Er is plek voor max. 8 vrouwen. Vraag je je af of dit wat voor jou is, mail me dan (bellen is nu niet zo handig, want ik heb mijn telefoon meegewassen met de donkerbonte was 😉 ) Ik zal je een eerlijk antwoord geven, want ik wil wel graag dat we met een groepje gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers (in de dop) deze middag samen zijn.

 

Ben je erbij? Vind jouw ‘POW’ als vrouw
Ik ben heel benieuwd hoe jij omgaat met de veranderende energieën. Laat je me het onderaan mijn blog even weten?

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Hoe je een baan leuk houdt naast het opstarten van je bedrijf

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je