De eerste stap naar een bloeiende praktijk

Wil jij vrijheid ervaren, blij worden en energie krijgen van je praktijk?

In mijn online training ‘De eerste stap naar een bloeiende praktijk’ leer ik je ondernemen vanuit je zielsmissie

Herken jij jezelf hierin?

  • het voelt alsof je in de mist zit en je wilt meer duidelijkheid over je missie 
  • Je voelt wel dat je in de buurt zit qua missie, maar kan je vinger er nog net niet op leggen
  • Er zitten heel veel ideeën in je hoofd, maar het komt er niet uit
  • je zit veel in je denken en verliest jezelf daarin
  • Je hebt moeite om jezelf in beweging te krijgen en ziet je droom daardoor verdwijnen

Je zielsmissie is de basis en de allereerste stap om een succesvol, gezond en bloeiend bedrijf op te bouwen. Het is gebleken dat ondernemers die hun missie en visie helder hebben het verste komen. Potentiële klanten willen namelijk weten wie jij bent, waar jij voor staat en waar jij voor gaat. Ze kunnen zich dan veel makkelijker met jou verbinden. Als dit helder is zal het veel makkelijker zijn om klanten te krijgen.

Voordelen van het ondernemen vanuit je zielsmissie:

  • Je hebt focus en structuur in je bedrijf en rust in je hoofd
  • het is je veel helderder wat jij met jouw bedrijf te doen hebt
  • Je weet hoe je vanuit je hart en ziel kunt ondernemen
  • Je spreekt jouw potentiële klanten aan door echt jezelf te zijn
  • Je hebt meer zelfvertrouwen en straalt dat uit

Over mij:

Het fenomeen zielsmissie intrigeert mij al heel lang en jaren geleden hielp ik vrouwen om hun zielsmissie te ontdekken en daar hun werk van te maken.

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je onderneemt vanuit je hart en gaat doen waarvoor je hier op aarde bent dat dit leidt tot succes.

In deze online training help ik je om je zielsmissie, je bedrijfsmissie en bedrijfsvisie helder te krijgen; De eerste stap naar het succes waar je van droomt.

Je missie en visie zijn cruciaal voor je website, je social media en je offline communicatie.

Investering in deze training is 77 euro excl. btw

Klik hieronder op de button om deze training aan te schaffen.
(Let op! Na betaling word je doorgeleid naar de registratiepagina om je inlogcodes te ontvangen.)

"We willen allemaal dat wij, als bezielde ondernemers doorgroeien en ons licht in de wereld laten schijnen. En Sylvia helpt daar fantastisch bij.”

Manon Buwalda

Manon Buwalda

Transpersoonlijk counselor, Theaterdocent, Opsteller, Sjamanistisch healer

“Op persoonlijk vlak heb ik nog meer inzicht gekregen in wie ik ben en wat ik wil. Bovendien sta ik nu nog meer in mijn kracht en ben ik nog dichter bij mezelf gekomen. Ik voel de behoefte om nog meer vanuit mijn authentieke zelf te leven en te manifesteren.”

Nathalie Visser

Nathalie Visser

Spiritueel verbinder, Medium

"Waar ik eerst heel zoekende was en alle kanten opschoot in zichtbaar te zijn heb ik nu structuur en duidelijkheid gekregen. Ik ben er steeds meer in gaan geloven. Ik weet wat ik te bieden heb en ik weet wat mijn droom is en ik ga het bereiken ook. Ik ben niet alleen met mijn bedrijf gegroeid maar zelf als persoon ook. Dat vind ik mooi en ik geniet nog steeds.

De eerste stap

Esther Lases

Lifecoach

"Ik heb deze training gevolgd. Ik weet nu mijn zielsmissie en ik heb mijn bedrijf een nieuwe vorm kunnen geven. Daar ben ik heel blij mee. Sylvia is een goede trainer/coach en heeft een persoonlijke & praktische aanpak.

Peggy Derrez

Loopbaancoach