WACHT EVEN
Ik heb nog een unieke kans voor je

Ik geef binnenkort een online masterclass die mogelijk voor jou heel interessant is!

Zie voor info hieronder

doe mee met de gratis masterclass

De onmisbare stap voor coaches & therapeuten naar een goedlopende praktijk

Ontdek hoe je op deze menselijke manier meer klanten en omzet krijgt en er goed van kunt leven!

Kun je op het genoemde tijdstip niet? Schrijf je dan toch in, want dan ontvang je een replay!

Je bent klaar om klanten te helpen...

maar waar haal je ze vandaan?

Je ziet het helemaal voor je: je droompraktijk waarin je je klanten het allerbeste helpt. Eindelijk kun je stoppen met je loondienstbaan, doen waar je blij van wordt én anderen helpen. Maar hoewel je de mooie praktijkruimte hebt, melden de klanten zich maar niet.


Stilzitten doe je niet. Sterker nog, je pakt alles aan wat je praktijk zou moeten laten groeien: je post op social media, hebt een website in elkaar gezet en bent langsgeweest bij je huisarts of gezondheidscentrum voor doorverwijzingen. En toch blijft het stil.

Het frustreert je. Wanneer gaat het nou eens een keer écht lopen?

HERKEN JE DIT?
 • Je krijgt je agenda niet gevuld, je weet precies hoeveel klanten je wilt hebben en hoeveel uur per week je wilt weken.
 • Er komt te weinig omzet binnen om volledig van je eigen praktijk te leven, ondanks dat je elke tip en alle adviezen met beide handen aanpakt. 
 • Je baalt: terwijl het je concurrenten wél lijkt te lukken, heeft bij jou niets het juiste effect om te groeien met je praktijk.
 • Het gaat je allemaal veel te langzaam en stiekem begin je aan jezelf te twijfelen. “Misschien ben ik er gewoon niet voor gemaakt om ondernemer te zijn..?”

Je wéét dat je een goede coach/therapeut bent... maar ben je wel in de wieg gelegd om een eigen praktijk te hebben?

Met mijn 35 jaar ervaring weet ik één ding zeker: met een goede dosis passie, een flinke drive en de juiste actiestappen kan elke coach of therapeut een praktijk vol klanten krijgen

Kun je op het genoemde tijdstip niet; schrijf je dan toch in, want dan ontvang je een replay.

Hi, ik ben sylvia... en ik weet precies hoe je je voelt

Ook ik kreeg mijn eerste praktijk niet van de grond. Uiteindelijk kwam ik erachter wat wel werkte, en dat geheim tot succes bleek te beginnen met één hele praktische stap.

34 jaar later heb ik 4 goedlopende praktijken opgebouwd en honderden andere therapeuten en coaches geholpen met die van hen - door het toevoegen van één onmisbare stap in hun aanpak.


Deze ene stap zorgt ervoor dat alles wat je nu al doet en hebt staan ineens wél zorgt voor klanten, afspraken in je agenda en omzet. Het is de kickstart die zorgt dat je van een lege agenda naar een goedlopende praktijk gaat.

In deze gratis masterclass laat ik je zien wat die praktische stap tot een goedlopende praktijk is en ontdek je hoe je hem ook in jouw praktijk direct kunt zetten. 

Janique Schildkamp

Mijn doel was om meer klanten te krijgen en keuzes te maken in de zaken die ik echt leuk vind. Dat is gelukt, mijn doelen zijn behaald.

Janique

Personal Styling & Imago Coach

Ik heb al heel wat jaren een praktijk, maar ik wilde meer plezier in mijn werk, meer klanten en meer omzet. Sylvia heeft mij geholpen en dat resulteerde direct al in 40% meer omzet. 

Wilma Aanstoot

Holistisch Huidverzorgingscoach

Ik heb structuur in de aanpak van mijn missie gekregen. Sylvia weet overal een oplossing voor die ik vervolgens op mijn eigen manier kon toepassen. Ik help nu veel meer mensen.

Esther van Doorn

Relatietherapeut

Na deze masterclass weet je:
 • Welke stap je nu nog mist die ervoor gaat zorgen dat alle energie, moeite en tijd die je in je praktijk steekt, wél groei gaat opleveren.
 • Hoe je een praktijk bouwt waarin je als coach/therapeut veel meer vanuit flow kunt werken.
 • Hoe je jouw unieke talenten ook gaat gebruiken in je rol als ondernemer, net zoals je dat doet in je vakgebied.
 • Hoe je op een menselijke en authentieke manier je nieuwe klanten in je praktijk krijgt (zonder gladde salestrucjes!).

Na de masterclass zet je zelfverzekerd stappen en groei je jouw droompraktijk op de manier die bij jou als mens past

Kun je op het genoemde tijdstip niet; schrijf je dan toch in, want dan ontvang je een replay.

Sylvia had al gezien dat het zou gaan stromen. En inderdaad toen ik er in mijn hoofd klaar voor was begon het te lopen.

Monika Sluga

Loopbaanprofessional & Talentenexpert

Wat ik bij Sylvia zie en voel is dat ze echt kijkt wat bij jou past. Ze verdiept zich in je en is echt oprecht geïnteresseerd. Ik heb nu een heel stevig bedrijf.

Marian Huiskes

Kindercoach

Ik weet nu waar mijn uniekheid in zit en durf dat ook toe te passen in mijn trajecten.

Conny Marree

Pubercoach

Dit is NIET voor jou als

 • Je veilig in je comfortzone wilt blijven
 • Je niet zo nodig veel klanten wilt hebben; 2 klanten per week is prima
 • Je alleen maar de coach of therapeut wilt zijn, en niet beseft dat hoe beter je leert ondernemen, hoe meer mensen je kunt helpen
 • Je niet bereid bent om de rest van de stappen te nemen na deze masterclass.

Dit is WEL voor jou als

 • Je mensen wilt helpen én doen wat je leuk vindt! Met minder neem je geen genoegen.  ;)
 • Je een consistent inkomen wilt, zodat je je baan in loondienst kunt loslaten.
 • Je overal kansen voor groei ziet (m.n. bij collega's) en denkt "Dat wil ik ook, maar hoe dan?"
 • De groei van je praktijk je niet snel genoeg kan gaan; je wilt doelgerichte actiestappen zetten.

Meest gestelde vragen

Ik ben pas net gestart met mijn praktijk/ben nog in opleiding, heeft het dan zin om mee te doen?

Het is zeker zinvol als je jouw praktijk wilt opbouwen. Doe dan juist mee! De onmisbare stap die ik je in deze masterclass leer moet je hoe dan ook zetten voor een succesvolle praktijk. Hoe eerder je weet hoe je het goed doet, hoe makkelijker je het jezelf maakt.

 
Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is voor coaches/therapeuten die elke dag hun passie willen leven en mensen willen helpen en weten dat ze dat alleen kunnen doen in een goedlopende praktijk. Je wilt niet jarenlang zelf blijven Googlen, maar leren van eerdere succesvolle praktijken en dat toepassen op een manier die bij jou als mens past.

Dit is NIET voor jou als veilig in je comfortzone wilt blijven, het prima vindt om 2 klanten per week te helpen of geen actie wilt ondernemen.

 
Hoe lang duurt de masterclass?

De masterclass duurt ongeveer een uur, maar plan voor de zekerheid iets langer in je agenda. 

 
Ik heb echt al alles geprobeerd om klanten te krijgen... misschien is het niet voor mij weggelegd?

Met 35 jaar ervaring als ondernemer en na 8 jaar als business coach weet ik één ding zeker: met een goede dosis passie, een flinke drive en de juiste actiestappen kan elke coach of therapeut een praktijk vol klanten krijgen. 

Als je dit leest zit het met je passie en drive waarschijnlijk wel goed, maar heb je gewoon de verkeerde actiestappen gezet. Daar ga ik je mee helpen in de masterclass, door je de stap te leren die onmisbaar is om alles wat je al hebt gedaan te laten werken.

Na deze masterclass sta je weer een stuk zelfverzekerder in je groei en de potentie van je praktijk. 

Ik kan niet op de beschikbare datum

Geen zorgen, schrijf je gewoon in! Je ontvangt na afloop een replay link waarmee je de masterclass nog 3 dagen terug kunt kijken. 

 
Kan ik de masterclass terugkijken?

Ja! Na afloop van de masterclass ontvang je een link waarmee je gedurende 3 dagen de opname terug kunt kijken.

 
Wat ga ik leren in deze masterclass?

In het kort gezegd: ik ga je leren hoe alles wat je doet om je praktijk te groeien wél effect gaat hebben. Ik deel de onmisbare stap die ontbreekt in je plan van aanpak, maar waar elke succesvolle praktijk op gebouwd is. 

Je leert welke unieke talenten en kwaliteiten jij (zonder dat je het doorhebt) beschikt waarmee de groei van je praktijk versneld wordt.

Hierdoor ga je op een menselijke en authentieke manier meer klanten in je praktijk krijgen - ja, ook als je nu nog rode vlekken in je hals krijgt van het idee dat je iets moet verkopen. ;)

 
Wat maakt deze masterclass anders dan die van andere (business)coaches?

Ik ga je niets verkopen. (Om maar met de deur in huis te vallen ;))

Wat ook anders is: de meeste business coaches geven wat algemene tips, die dé holy grail zouden moeten zijn, maar die - als je ze vol nieuw enthousiasme in de praktijk toepast - vaak niet veel opleveren. 

Dat komt omdat ze niet afgestemd zijn op jou als persoon. Dat doet deze masterclass anders. Ik ga je inzicht geven in jou als persoon en hoe je dat kunt toepassen in je marketing. Alleen zo kun je in mijn ervaring een praktijk vol klanten groeien, waar jij blij van wordt, vanuit flow werkt en energie van krijgt. 

Ik heb een hekel aan marketing en verkopen...

Dat snap ik. Dat had ik ook! Geloof me, ik kreeg al buikpijn bij het idee dat ik iets met marketing moest doen. Ik wilde gewoon mensen helpen!

Maar wat ik heb geleerd: mensen helpen, kan alleen als mensen weten dat je bestaat. En marketing staat gelukkig niet gelijk aan salesy teksten en pusherig verkopen. Je kunt klanten aantrekken en je praktijk groeien op een manier die bij jou als mens past. En ik ga je leren hoe. Ben je erbij?

Kun je op het genoemde tijdstip niet; schrijf je dan toch in, want dan ontvang je een replay.