Bouw een praktijk die ervoor zorgt dat je elke maand in klanten & omzet kunt groeien

Samen met een businesscoach die ontzorgt

Ga van een lege agenda naar 4 dagen in de week klanten helpen in jouw bloeiende praktijk. Ik help je vijf maanden lang bij iedere stap die je zet.  

Je kunt elk moment starten

Klik hier voor video

De (digitale) deuren van je praktijk zijn geopend, maar waar blijven die klanten?

Te weinig klanten

Je hebt veel mooie methodieken in handen, maar toch kun je jouw ei niet kwijt, want als er geen klanten zijn dan kun je er niks mee.

Te weinig omzet

Van die paar klanten die je nu hebt, kan je jezelf absoluut geen goed salaris uitkeren, het is meer dat je de zakelijke facturen ermee kunt betalen.

Hierdoor blijf je financieel afhankelijk van je baan die je er nog naast hebt.

Veel gedaan, weinig effect

Je hebt veel gratis webinars gevolgd. Elke keer denk je de sleutel nu echt in handen te hebben, maar je hebt er nog geen klant extra door gekregen

Je begint het vertrouwen te verliezen. Je moet straks je praktijk stoppen als de situatie niet verandert. En dat is wel het laatste dat je wilt, je droom opgeven...

Geef je nu op om van een lege agenda naar een bloeiende praktijk te gaan!

Je voelt een sterke drive en wilt er 100% voor gaan

 • Je zou het helemaal geweldig vinden als je een heleboel mensen kunt helpen. Daarom kun je niet wachten om gerichte acties uit te voeren want het succesvol maken van je praktijk kan je niet snel genoeg gaan.
 • Je ziet kansen die er online zijn, maar weet niet hoe je dat voor jouw praktijk kunt inzetten.
 • Je ziet je droompraktijk helemaal voor je en je wilt nu stappen zetten die je daadwerkelijk dichter bij jouw doel brengen en bent bereid om er alles voor te doen.
 • Je wilt goed verdienen en niet 1 maand, maar op consistente basis, zodat je jezelf een goed salaris kunt uitkeren. Zo goed dat je jouw baan binnen nu en een jaar kunt loslaten en ook nog genoeg inkomsten hebt om te investeren in gave vakinhoudelijke trainingen.
 • Je wilt graag meer zelfvertrouwen uitstralen, zodat iedereen jou als dé expert ziet en je jouw trajecten aan de lopende band verkoopt.
 • Je weet dat voor de groei van je praktijk marketing nodig is. Je vindt dat geen probleem, bent eigenlijk wel nieuwsgierig en wil dat iemand met ervaring je leert hoe dat werkt.
 • Ik snap dat je al jaren een opleiding hebt gedaan en dat je nu wilt dat dit een keer wat op gaat leveren, maar datje niet weer jaren wilt leren om een goede ondernemer te worden.

ik had graag gewild dat iemand me dit, 34 jaar geleden, in mijn eerste praktijk, had verteld...

Ik heb gestaan waar jij nu staat. Door  te leren verkopen en te dealen met alles waar ik tegenaan liep heb ik geleerd (soms met vallen en opstaan) om een succesvolle business te runnen. 


En als jij er écht voor wilt gaan en doet wat ervoor nodig is om je praktijk om een solide manier op te bouwen dan gaat het jou ook lukken om een goed belegde boterham te verdienen. 


Met mijn 34 jaar als ondernemer en na 4 succesvolle praktijken te hebben opgebouwd, ben ik door de wol geverfd, ken ik de hoed en de rand en heb ik honderden klanten geholpen. Vanuit mijn kennis, expertise en ervaring weet ik dat er nog nooit een praktijk is geweest die niet succesvol kon worden.

Als klant krijg je mijn individuele aandacht en een roadmap waardoor je alles leert wat je moet weten als ondernemer. Daarnaast help ik je ook om deze kennis toe te passen. Want juist bij het uitvoeren van de acties lopen de meeste ondernemers vast, maar door de hulp van mij en de experts in mijn team kun je grote stappen zetten en je bedrijf elke maand laten groeien.

Geef je nu op om je praktijk succesvol te maken!

Wat niemand je vertelt...

Ondernemen moet je leren!

In de praktijk blijkt dat het veel tijd kost om dit allemaal in je eentje te ontdekken. Weet je hoe lang het duurt om je bedrijf in je uppie te laten groeien? Dat is nou precies waar dit programma over gaat, want ik weet dat als jij in je uppie blijft worstelen, je over een half jaar nog op dezelfde plek staat als nu en dus niks opgeschoten bent. Zeg nou zelf, als jij het zelf allemaal wist dan had je succesvolle bedrijf er allang gestaan. En daar valt jou ook helemaal niks te verwijten, want je hebt gewoonweg de kennis niet in huis. Laten we het samen doen, dan ga je het zeker redden en binnen de kortste keren meer geld verdienen

Met de ontzettend fijne hulp, tips en opbouwende kritische noot waar nodig heb ik een vliegende start gemaakt. Zonder Sylvia had ik dit nooit gekund. Ik weet nog dat ik twijfelde over de investering, maar had ik toen geweten wat ik nu weet dan was geen enkele twijfel nodig geweest.

Marlies Aarnink

Soulcoach & Fotograaf

De samenwerking met Sylvia vond ik positief, opbouwend en heel fijn. Nog voordat ik een website had waren mijn eerste trajecten al verkocht. Alle stappen die ik heb gezet hebben ervoor gezorgd dat mijn bedrijf is gegroeid.

Carina Lucassen

Coach voor moeders met een kind met autisme

Dit is het resultaat als je 5 maanden investeert in je zakelijke groei

Het resultaat dat ik je beloof (als je keuzes durft te maken, in actie komt en er 1000% voor gaat) is:

Meer klanten helpen waar jij gelukkig van wordt

Je weet exact welke klanten 100% bij je passen. Hierdoor weet je hoe je hem of haar zo aanspreekt dat je zeker weet dat diegene klant bij jou wil worden.

Een woest aantrekkelijk aanbod

Je hebt een dienstenaanbod dat naadloos aansluit bij het probleem en de wens van jouw droomklanten, waardoor ze staan te popelen om jouw hulp in te roepen.

Je doelgroep weet jou steeds beter te vinden

Je weet hoe je jezelf sterk en professioneel online en offline neerzet en bent goed zichtbaar. Jouw boodschap verspreidt zich als een lopend vuurtje en je publiek ziet en begrijp precies waar jij hen mee kunt helpen.

Een concreet plan om je doelen te bereiken

Je hebt een super eenvoudig dagelijks stappenplan. Hierdoor heb je de juiste focus, waardoor je tijd, energie en geld overhoudt. Op deze manier hoef je jezelf nooit meer af te vragen waar je de komende maand je klanten vandaan haalt.

Een website waarbij bezoekers alleen maar kunnen denken: Yes, dit wil ik!

Je hebt van je website een effectieve klantenmagneet gemaakt. Je hebt websitetksten die jouw droomklanten direct aanspreken, zodat ze niet kunnen wachten om met jou in zee te gaan.

Een winstgevende strategie om klanten aan te trekken

Je zet nu de juiste stappen om klanten aan te trekken, vol vertrouwen je aanbod te doen en je omzetdoelen te behalen. Zo wordt verkopen super leuk!

Geef je vandaag nog op om van een lege agenda naar een bloeiende praktijk te gaan!

Mijn team staat ook voor je klaar 

 • De websitebouwer kan je helpen met het technische deel van je website (ik help je met het inhoudelijke deel)
 • De boekhouder kan je helpen met het maken van een winstgevend plan en je uurtarief te bepalen (daarna maak ik met jou je omzetplan)
 • De technische assistent kan je helpen om je mailfunnel te bouwen (ik help je met de inhoud van je funnel)
 • De copywriter & storyteller kan je helpen met bloggen (ik maak samen met jou een contentplan en contentkalender en help je met je social media posts)
 • De astroloog kan je helpen met het helder krijgen van je doelen (ik help je met een plan om deze doelen te behalen)
 • De motivatiecoach helpt je om je drive te blijven voelen (zodat ik je kan helpen om grote stappen te zetten) 

Zoals je ziet word je op alle gebieden geholpen, zodat je snel een bloeiende praktijk kunt realiseren

Dit is wat klanten zeggen over het programma

Mijn ideale klant begon zich te melden en mijn agenda loopt steeds voller. De investering in dit programma is het dubbel en dwars waard geweest

Wendy Mosselman

Psychomotorisch Therapeut

Mijn praktijk STAAT nu! Sylvia's werkwijze is modulair, helder, no nonsense (heerlijk!), daadkrachtig en praktisch. Met aandacht voor intuïtie en gevoel.

Catelijne Gerlag

Coach voor multipotentials

Met de spiegel die Sylvia mij voorhield en haar liefdevolle schop onder mijn reet is het me gelukt! Ik had de investering al snel terug verdiend.

Veronika Osinga

Stylecoach & Personal Shopper

Dit programma heeft me veel inzichten gegeven en me in de actiestand gezet. Hierdoor kon ik mijn andere verplichtingen loslaten en mijn praktijk openen.

Judith Maurits

Leefstijl - en Vitaliteitsexpert

Het is levensveranderend om in staat te zijn zoveel levens van anderen te veranderen

Wat kun je praktisch verwachten?

Direct starten

Na aanmelding kun je direct starten met de 5 maanden hands on begeleiding

Online academie

Video's, audio's, werkboeken en formats om je marketing & sales te optimaliseren

3 Sessies met Sylvia

Toegang tot mijn brein en jarenlange ervaring betreffende strategie, richting en focus

5 Uur hulp van een team expert

Voor website aanpassingen, technische ondersteuning, bloggen, financiën, motivatie, etc.

5 Expert masterclasses

Deep dive workshops voor transformatie gegeven door experts in mijn team

4 x Ondernemersprofiel

Numerologische readingen om te ontdekken welke marketing je op het lijf geschreven staat

Tussentijds hulp vragen

2 Keer per week kun je bij mij terecht voor advies, vragen en feedback via een persoonlijk Trellobord

Engagement groep

Exclusieve groep waar we elkaar helpen aan meer bereik en engagement op Social Media

Jaar lang toegang

Tot de online academie, zodat je voldoende tijd hebt om alles te bekijken en te implementeren

Geef je vandaag nog op om van een lege agenda naar een bloeiende praktijk te gaan!

Janique Schildkamp

Mijn doel om met dit programma mee te doen was om meer klanten te krijgen en keuzes te maken in de zaken die ik echt leuk vind. Dat is gelukt! Alle doelen die ik me had gesteld heb ik behaald.

Janique Schildkamp

Personal Styling & Imagocoach

Dit programma heeft mij echt een boost gegeven. Sylvia is een oprechte businesscoach, zonder schreeuwerig gedoe. Ik zie het aantal klanten groeien en ben nu veel gestructureerder en doelgerichter aan het werk.

Gabry de Veld

Coach met inzet van paarden

Leer skills die het mogelijk maken om je droomleven te leiden

Ontdek hoe je klanten aantrekt vanuit je kern, warme marketing en verbindende sales.

Module 1: Ondernemen vanuit je zielsmissie
zodat je een hele authentieke manier van marketing kunt toepassen
Module 2: Ideale klant
zodat je de leukste klanten aantrekt
Module 3: Social Media
zodat potentiële klanten jou online sneller kunnen vinden
Module 4: Strategisch aanbod (deel 1)
zodat het makkelijker is om klanten te krijgen
Module 5: Strategisch aanbod (deel 2)
zodat je jouw klanten meer en beter kunt helpen en ook meer omzet kunt creëren
Module 6: Omzetplan & Tarieven
zodat je weet wat je zakelijke doel is en vol vertrouwen je diensten kunt aanbieden
Module 7: Klantenmagneet 
zodat je van websitebezoekers trouwe fans en vervolgens betalende klanten maakt
Module 8: Actieplan
zodat je precies weet welke acties je kunt doen om klanten te krijgen. Vervolgens word je geholpen om de acties uit te voeren
Module 9: Aantrekkelijke website
zodat bezoekers zich direct aangetrokken voelen door jouw boodschap en contact met je opnemen
Module 10: Verbindende sales
zodat je op een authentieke en menselijke manier je diensten kunt verkopen, zonder allerlei gladjanus trucjes 
Module 11: Inkomens producerende activiteiten
waardoor je op dagelijkse basis nieuwe klanten kunt maken
Module 12: Regie over je cijfers
zodat je omzet je niet overkomt, maar je deze kunt plannen

Wil je een groot succes van je praktijk maken? Laat mij je helpen!

De BTW is aftrekbaar voor jou als ondernemer en krijg je dus terug. Maak hieronder je keuze.

Eenmalig

€ 2497

In 5 termijnen

€ 549

30-Dagen garantie

Tevredenheidsgarantie

Ik ben er zo van overtuigd van dit programma en daarom wil ik je volledig beschermen door de niet goed geld terug garantie. Als je binnen 30 dagen na aankoop niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van dit programma, dan krijg je het geld retour minus €150 excl. btw administratiekosten. Ik neem je hiermee elk risico uit handen.


Annulering kan alleen per email (contact@sylviabouwer.nl) met een duidelijke omschrijving waarom het programma niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen cq. inhoud niet aansluit op je persoonlijke behoeften, aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen. Indien niet aan bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren direct je geld terug. 

Je bent het waard om te investeren in je toekomst!

Wees je ervan bewust dat je een belastingvoordeel kunt behalen met deze studiekosten en de uiteindelijke studiekosten dus flink lager kunnen uitvallen dan ze in eerste instantie zijn. Dus de belastingdienst betaald mee!

 • Deze investering kun je voor 100% boeken als bedrijfskosten
 • De btw krijg je terug van de belastingdienst
 • Ben je nog geen ondernemer? Dan kun je de investering met terugwerkende kracht van 5 jaar onder bedrijfskosten boeken

Ik had direct het gevoel dat ik Sylvia kon vertrouwen en dat is ook gebleken. Ik heb al verschillende coaches gehad, maar nog nooit heeft iemand me zoveel bijgebracht als Sylvia. Ze heeft bij mij een volledige transformatie ingezet. Ik zou het traject echt onmiddellijk opnieuw doen.

Ilse Vanesch

Feel Good Coach

Ik had al heel wat jaren een praktijk, maar wilde meer plezier, meer klanten en meer omzet. Sylvia heeft mij geholpen om mijn praktijk te laten groeien. Dat resulteerde direct al in 40% meer omzet.

Wilma Aanstoot

Holistisch Huidcoach

Ondernemen is een vak dat je moet leren

Eenmalig

€ 2497

In 5 termijnen

€ 549

Dit programma heeft bij mij een enorme flow in gang gezet. Het stroomde zo erg dat ik af en toe terug geroepen moest worden. Ik heb er ook heel veel zelfvertrouwen door gekregen. Dit programma is voor mij een hele goede keuze geweest.

Wendy Versluis

Webdesigner

In het begin dacht ik dat het mij nooit zou lukken, maar met de hulp van Sylvia, de spiegel die ze me voorhield en haar liefdevolle schop onder mijn reet is het me zeker gelukt. Ik heb meer focus, communiceer beter met mijn doelgroep en dat zorgde al snel voor meer klanten. Ik had mijn investering al snel terug verdiend.

Gabry de Veld

Coach met inzet van paarden

Meest gestelde vragen

Ik ben nog maar net gestart met mijn praktijk, heeft het dan zin om mee te doen?

Het is zeker zinvol als je jouw bedrijf wilt opbouwen. Doe dan juist mee! Met deze training doe je het in één keer goed.

Hoeveel tijd per week kost mij dit programma?

De wekelijkse modules bestaan uit een video van 30-60 minuten incl. werkboek. Het bekijken en uitwerken van de lesstof vergt minimaal een dagdeel per week.

Tot wanneer kan ik de modules bekijken?

Je hebt een jaar toegang tot de online academie waar alle modules in staan. Tot aan de laatste sessie heb je recht op feedback van Sylvia.

Voor wie is dit programma niet geschikt?

Voor diegenen die geen energie willen steken in hun bedrijf en hun innerlijke groei. Die hun bedrijf in de hobbysfeer willen laten. Die eigenwijs zijn en geen feedback, inspiratie en ondersteuning willen krijgen bij het opzetten van hun bedrijf.

Voor wie is dit programma wel geschikt?

Voor jou als je een ambitieuze dienstverlenende ondernemer bent (zoals coach, therapeut, etc.) met te weinig klanten en erg gemotiveerd bent om veel meer klanten binnen te halen in 5 maanden, zonder gladde marketing-trucjes. Voor jou als je bereidt bent om je handen uit de mouwen te steken en tijd en energie in je bedrijf wilt investeren. Kortom; als je er serieus voor wilt gaan!

 
Als ik klaar ben na het programma, waar sta ik dan?

Bij serieuze en actieve deelname heb je met alles wat je geleerd en geïmplementeerd hebt een dijk van een praktijk gecreëerd, waarin je goed geld kunt verdienen met dat wat jij het allerliefste doet. 

Moet ik nog iets doen om me voor te bereiden?

Het zou fijn zijn als je alvast 5 maanden lang minimaal een dagdeel in de week reserveert voor dit programma.

Kan ik een factuur zonder btw krijgen, want ik woon in het buitenland?

Dat kan als je mij jouw btw nr. doorgeeft. Dit wordt dan getoetst aan de btw regelgeving en als je daaraan voldoet dan ontvang je een factuur zonder btw.

Wat als in deze 5 maanden met vakantie ga?

Dat is geen enkel probleem. Je hebt tot een jaar na aanvang toegang tot de online academie en met de sessies en de dagelijkse support kan eventueel geschoven worden. 

 
Ik heb nog een paar vragen, kunnen we even contact hebben?

Ja hoor dat kan! Als je mij mailt op contact@sylviabouwer.nl met jouw vraag dan beantwoord ik jouw vraag graag.

Sylvia had mij aan het begin van het programma al gezegd dat het zou gaan stromen. En inderdaad toen ik er in mijn hoofd klaar voor was begon het te lopen.

Monika Sluga

Loopbaanprofessional & Talentenexpert

Ik werkte al 17 jaar uurtje factuurtje en nu help ik mijn klanten met professionele trajecten. Ik ken meerdere businesscoaches die voor veel geld minder bieden dan dit programma. Sylvia is niet zomaar een businesscoach die maar wat doet, nee ze weet echt waar ze het over heeft.

Anita van den Heuvel

Bewustzijnscoach & Medium

Twijfel je nog?

Je kunt bij mij een Matchcall aanvragen als je overweegt om dit programma aan te schaffen en/of er eventueel nog vragen over hebt.