Cijfers liegen niet

door Sylvia Bouwer  - september 30, 2019

Cijfers liegen niet

Op donderdag 14 juni 2017 sloot ik de deur van mijn praktijk. Mijn tijd als holistisch huidcoach zat erop. 28 jaar lang had ik duizenden klanten geholpen met het herstel, reinigen en laten stralen van hun huid. Ergens in die periode kwam er een moment waarop ik wist dat ik dit niet mijn hele leven zou blijven doen. Ik begon allerlei spirituele opleidingen en cursussen te volgen, gewoon omdat ik (dacht dat ik) het interessant vond. Later kwamen daar marketing- en salestrainingen bij. Toen zat ik al tot over mijn oren in de numerologie.

Het maakte dat ik groeide en, logischerwijs, mijn bedrijf groeide mee. Dit bleef niet ongezien. Collega’s vroegen mij hun te laten zien hoe ik dat deed. Voor ik het in de gaten had, was er een tweede bedrijf ontstaan.

Ik begon me een aantal dingen af te vragen:
• Wat gebeurde hier?
• Hoe kon het gebeuren dat ik zo’n andere richting opging?
• Was dat de bedoeling?

Nu kan ik zeggen dat dit inderdaad de bedoeling was, maar in eerste instantie was ik hier nog niet zo zeker van.
Ik een businesscoach? Dat kon toch niet? Ik keek op tegen mijn eigen coaches en wilde heel graag doen wat zij deden. Maar ik heb heel lang gedacht dat dit voor mij niet was weggelegd.

Totdat ik me iets begon te herinneren…

Mijn zielsmissie.

De numerologie had me daar al jaren eerder veel inzicht in gegeven. Cijfers liegen niet. Ze hadden me enorm geholpen om in mezelf te geloven. Dat gaat natuurlijk niet van de ene op de andere dag, dat zal jij ook ervaren. Het gaat in stapjes en ik ben er nog lang niet. Maar ik weet wél waarvoor ik hier op aarde ben en op die wetenschap kan ik altijd terugvallen.

Met mijn zielsmissie op mijn netvlies ben ik mijn business gaan uitbouwen. Hieruit is mijn bedrijfsmissie ontstaan. Je bedrijfsmissie is de ziel van jouw business. En dit begint allemaal met het helder krijgen van je zielsmissie.

• Je missie helpt je om op het juiste pad te blijven tijdens jouw ondernemersreis.
• Je missie helpt je om jouw droomklanten aan te trekken
• Je missie laat het ondernemersvuur in jou branden
• Je missie helpt je om de geweldigste ideeën te krijgen waarmee je nog meer van waarde kunt zijn voor anderen.

Klinkt goed, hè? Nou, dat is het ook. Denk je nu: Ja, dat zal wel ergens in mij zitten, maar het komt er helemaal niet uit, ik geloof er niet echt in….

STOP daarmee!

Ik geloof dat jij vanuit je zielsmissie een business succesvol kunt maken. Niemand anders kan jouw zielsmissie leven dan jijzelf. Jij bent het hart, de ziel, van jouw bedrijf.

De wereld wordt er echt niet beter van als jij je kleinhoudt.

Ondanks dat mijn zielsmissie jarenlang aan mij trok en probeerde mij de juiste richting op te duwen, heb ik dat stelselmatig geweigerd. Omdat ik er zelf niet in durfde te geloven.

Als ik niet het geluk had gehad (en het lef opnieuw) mijn zielsmissie te ontrafelen, dan had ik me waarschijnlijk nu nog klein gehouden. Dan was ik nu nog steeds een onzichtbaar grijs muisje geweest. Dan zou ik het lef niet hebben gehad om jou deze mail te sturen.

Maar ik mag dan grijze haren hebben, een grijs muisje ben ik echt niet meer.

Het ontdekken en omarmen van je zielsmissie is iets heel moois. Als jij kunt zeggen: "Hi zielsmissie, laten we gaan samenwerken. Ik ben er voor jou en ik zal alles doen wat ik kan om vanuit jouw bezieling mijn business succesvol te maken", zal dit ervoor zorgen dat je jezelf niet meer tegenhoudt.

Je bent een ondernemer met ongelooflijk veel talent. Talent dat maar 1 ding wil: Dat je het gebruikt. Dat je jezelf laat horen, jezelf laat zien en succesvol wordt.

Je zielsmissie zorgt ervoor dat je dromen werkelijkheid worden.

Daarom geef ik weer een aantal gratis sessies weg. Boek een sessie met mij dan vertel ik je wat de kern is van jouw zielsmissie, wat je grootste blokkade is waardoor je nog niet de omzet hebt waar je naar verlangt en wat jouw grootste kans is om je business succesvol te maken.
Tevens kijk ik wat voor jou de beste aanpak is om een hele grote stap te zetten richting dit succes  én of wij een goede match zijn samen en ik je bij die aanpak kan helpen.
Klik hieronder op de button om een afspraak te maken voor een gratis Doorbraaksessie.

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Je bent hier niet toevallig

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je