Nr. 13: Wanneer ben je er klaar voor?

juli 27, 2022

Wanneer ben je zover om klaargestoomd te worden als ondernemer? Coach of therapeut ben je al, maar wanneer is het juiste startpunt om je te verdiepen in marketing en sales?      In deze podcast vertel ik je er alles over.

Wil je meer podcasts van mij luisteren? Klik HIER

Wil je daadwerkelijk starten met een praktijk of heb je al een praktijk, maar heb je nog te weinig klanten? Dan ben je in mijn ogen nog geen ondernemer, maar die kun je wel worden. Ik kan je vertellen wat voor jou de eerste stap is door mij te verdiepen in jouw praktijk. Vraag hier een gratis Doorbraaksessie aan: https://sylviabouwer.nl/doorbraaksessie/

Gratis e-book: In 4 stappen
ondernemen vanuit je zielsmissie.
Vraag hier aan


Gratis masterclass
Volop zichtbaar voor je ideale klant.

Meer info: klik hier

fbgroep-sylvia


Als je met je hele ziel en zaligheid voelt dat je echt je missie neer wilt zetten; klik
hier en word lid van mijn gratis Facebookgroep


Wil jij weten wat de Nr. 1 blokkade is die staat tussen jou en de omzet waar je van droomt?
Klik
hier en vraag een gratis Doorbraaksessie aan

over sylvia Bouwer 

Hi, als businesscoach voor ambitieuze coaches & therapeuten help ik jou de praktijk te krijgen die je wilt. Ik weet nog PRECIES hoe geweldig het is om voor jezelf te beginnen met een briljant idee, een sterke drive en een hoofd vol dromen. Ik begrijp dat jij je overspoeld voelt door alles wat er bij het ondernemen komt kijken en dat marketing niet zo jouw ding is, omdat je geen idee hebt hoe je dat precies aan moet pakken. Daarom ben ik hier om jou te helpen, zodat je meer impact, meer klanten en meer omzet maakt, zonder gladde marketingtrucjes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}