Nr. 12: Hoe zorg je voor een soepele overgang van baan naar praktijk?

juli 20, 2022

Het is een hele grote stap om je loondienstbaan, die je er nog steeds naast hebt, los te laten en vol voor je praktijk te gaan. In een dag zitten maar 24 uren, waarvan we er ook nog een heel groot deel slapen. En je baan is een inkomstenbron die niet per direct te vervangen is door je praktijk. Hoe kun je die overgang nu het beste aanpakken? Ik vertel het je in deze podcast.

Wil je meer podcasts van mij luisteren? Klik HIER

Wil jij ook z.s.m. je baan loslaten, maar heb je nu nog niet genoeg klanten?                       Vraag dan bij mij een gratis Doorbraaksessie aan. Ik help je dan op weg, zodat je de dag na onze sessie - als je doet wat ik je adviseer - minstens 2 nieuwe klanten kunt maken.        Vraag hier aan : https://sylviabouwer.nl/doorbraaksessie/

Gratis e-book: In 4 stappen
ondernemen vanuit je zielsmissie.
Vraag hier aan


Gratis masterclass
Volop zichtbaar voor je ideale klant.

Meer info: klik hier

fbgroep-sylvia


Als je met je hele ziel en zaligheid voelt dat je echt je missie neer wilt zetten; klik
hier en word lid van mijn gratis Facebookgroep


Wil jij weten wat de Nr. 1 blokkade is die staat tussen jou en de omzet waar je van droomt?
Klik
hier en vraag een gratis Doorbraaksessie aan

over sylvia Bouwer 

Hi, als businesscoach voor ambitieuze coaches & therapeuten help ik jou de praktijk te krijgen die je wilt. Ik weet nog PRECIES hoe geweldig het is om voor jezelf te beginnen met een briljant idee, een sterke drive en een hoofd vol dromen. Ik begrijp dat jij je overspoeld voelt door alles wat er bij het ondernemen komt kijken en dat marketing niet zo jouw ding is, omdat je geen idee hebt hoe je dat precies aan moet pakken. Daarom ben ik hier om jou te helpen, zodat je meer impact, meer klanten en meer omzet maakt, zonder gladde marketingtrucjes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}